BIST 9.769
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,42

KıIıçdaroğlu'ndan Çiller için bomba iddia! ABD'de...

Eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in AK Parti'nin Yenikapı mitingine katılıp ''milli şuurla buradayım'' açıklaması sonrası CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan olay bir açıklama geldi. Kılıçdaroğlu ''Tansu Hanım gibi dünyalığını Türkiye'de değil de Amerika'da edinen birisinin herhalde kalkıp da böyle belli bir menfaati, belli bir çıkarı sağlamadan oraya gideceğini hiç düşünmüyorum" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
Misafir

Adamın işi gücü belaltı vurmak!

Misafir

senin aklın oralara ermez sen kendi partini manüple etmene bak

Nefalim

Türkeş' in anıları yayınlandı. Ihtilalden sonra farkettigi ve dehşete kapılıp bir şeyler yapmaya çalıştığı durum;1952 den beri NATO üyesi olan ülkenin Ihtilâl den sonra tüm bilgilerinin bir bakanlığın bünyesi içinde yer alan NATO gorevlilerinin ( daha çok ABD memurları )olduğu departmana gitmesine şaşalıyor ve bunu sorgulayınca mevcut anlaşmalar gereği diye Dışişlr.mensupları belirtiyor.Tam bağımsızlık kültr.almış bir şahsiyetin buna ikna olmayacağı açıkken Dönemin Komuta Konseyi ve başındaki "Aga Cemal" tarafından yurt dışı Hind.tan elciliginde görv.lndrlyr Türkeş 'in yurtdışına gönderen Nato gücü dur.O Nato gücü bizim Kore den önce üç versiyonunu gerçekleştirmiş olan Esk.şehr.II.Agir Bkm.Cer.Atly l.nde yap.lms olan Devrim oto.nin seri uret.nin önüne geç.rek Trky.nin Kore'den önce ciddi san.nin önüne geç.Soguk Sav. yillr.da her öneriyi kabul eden ülke durumunda bıraktılar. Malum kurgu merkz.ulke ve yayın kenarındaki ülkeler davası... ..

umut

türkiyeyi krizden krize sokan.kadın kalkmıs.akp yi destekliyor

M E Y H A N E C İ H A L İ L

SAYIN İNCE EDİRNE CEZAEVİNE PKKLI SELAHATTİN DEMİRTAŞA NEDEN,NİÇİN GİTTİ SORMAZLARMI ADAMA K.K. TANSU HANIM YENİ KAPIYA GELMİŞ ÇOKMU..TINN

Misafir

aah ulan menfaatçiler ah.menfatiniz omasa çivi çakmazsınız. kaç yıldır ortada olmayanlar

Misafir

Evet Kılıçdaroğlu'nu destekleseydi AK Parti Çiller'e demediğini bırakmazdı,doğru.Zaten Bankasyanın açılışında kimler kurdeleyi kestiyse şimdi de onlar beraberler.fetö ile kestiler..

Mehmet Soylu

"Çiller amerikadan mal mülk, kılıçtaroğlu ise direktif alıyor" mu demek istedi fırıldakoğlu?

Deniz

Ne kadar ayip yani mitinge gidenlerin hepdinin menfaati var oylemi chp liler cok durust? Insan biraz utanir kemal bey sen kendine bak senin c baskani adayin demedimi beni amerikalilar aradi sen fetonun yalakasi degilmisin sen deniz baykala kasetle yerinden etmedinmi kadinin mali var ametikada sana bie soru tc devletinin altin rezevi nerededir Sen nasil genel baskan olmussun sana bir soru f 35 ucaklari icin birsey soyle soyliyemezsin cunku sizin damarlariniz ve genlerinizde usaklik var hep bizi avrupali yapmaya calistiniz .yaziklar olsun sana bir gunde bu devleti savunacak birsey soyle sen amerikanin siyasi ayagi degilmisin bir millete cevap ver

Nefalim

Demirel'i batıran kardeşleri ve yeğeni idi.Ozal'ı batıran Prof. Kardeşi ( diğerleri değil ) ve Özal'ın iki oğludur.Ciller'in kendisi Zekeriya Köy Boğaziçi Üniv.Yap.Koop.yön. den ve kocası ile İst. Bnk.nın bastırılması ve devletin turizm kuruluşu Turban'ın Ant . tesislerinin iç edilmesi ile ilgili basına geçmiş nemalanma durumları şuyu u vukudur.

eren

Köylüden kelepir aşdığı B2 arazileri için tutuştu çiller.

Misafir

Fitnenin... yalanının ...dolanın başı.....50 lerden bu yana chp dir...chp ülke kalkınması için proje değil... adeta yalan fitne komplo üretim merkezi olmuştur...bir çok insanımızı birbirlerine düşman etmiştir....menderrse demirele erbakana özala erdoğana akla hayale gelmedik iftiralar atmış ...hiç birini kanıtlayamamıştır..A.Türkeşi sürgüne göndermiştir....iftira komplo siyasetine hayır diyelim

Çamursun

Çamursun kemal çamur

Misafir

CHP hep iftira hep karalama sayıyorum demirel hırsızlıkla sucladılar yıllarca menderes ucak dolusu altınla kacacak dediler özal alışamadılar dünyanın en zengin cumhurbaşkanı ilan edip hırsızlıkla sucladılar rte baş çalan diye yıllardır sucluyorlar tansu hanımada bir sürü iftira CHP BU MAALESF İFTİRACI BİR PARTİ..

MİSAFİR

TERÖRÜ KİM DESTEKLİYORSA AMERİKAYA UŞAKLIK EDENLERDE ONLARDIR KEMOŞ KENDİNİZİ SAKLAYAMAZSINIZ ARTIK

mniksek

KILIÇDAROĞLU İNSANLARA İFTİRA ATMAKTAN BIKMADINMI, CUMHURBAŞKANINA MAN ADASI İFTİRASINI ATTIN 197 BİN TL TAZMİNATA MAHKUM EDİLDİN, PARA ÖNEMLİ DEĞİL SENİN YALANCILIĞIN MAHKEMEDE TESCİLLENDİ, ÖNÜNE GELENE İFTİRA ATMAYI BIRAK, SN ÇİLLER İNCENİN MİTİNGİNE KATILSAYDI ÇİLLERİ YERE GÖĞE SIGDIRAMAZDINIZ, MİLLİ İNSANLAR MİLLİ VE YERLİ OLUR, GÖZ VAR İZAN VAR...

Misafir

PARAYI SEVER VATANINU DEĞİL

Misafir

YİNE SAÇMALAMIŞ YAĞCILIĞINI YAPMOŞSIN TROL

SERRR

ÇOK DOĞRU. MENFAATI OLMADAN YARALI PARMAĞA BİLE İŞEMEZ. ÇİLLER. YA EKONOMİK MENFAATI VAR YADA FETOCULUKTAN DOSYASI

Misafir

Kılıçdaroğlu nu destekleseydi ondan iyisi yoktu. Onu desteklemeyince karalama hazır. Bu CHP hep böyle. Vatansever olan herkese düşman

MEN faat

Menfaati ve çıkarı olmadan Amerikadan size de telefon gelmez dii mi.??? Avrupa da sizi desteklemez. di mi... ???Çıkarı olmadan FETÖ nün gözü de sizde değil dii mi?

Burdayiz.

:) demokrasi anlayışı, Erdoğana destek verenler linç kampanyası yapılıyor, hani, demokrasi, hani özgür düşünce, hani barış, hani huzur:):) sizin için önemli olan sizi desteklemesi, aynı avrupanın yüzü var sizde.

mehmet

kendi tarafın olmayan herkesi karalıyorsun.ayıp ayıp

Misafir

amerikalılar o kadar malı parayı bedavadan vermezler, çiller hanım türkiyeden ne verdi de bu kadar zengin oldu ??? çiller zamanında 8 lira olan dolar bir gecede 42 liraya çıkmıştı, o gece ne oldu bitti kimse araştırmadı.... döviz rezervi 7 milyar dolardan 3 milyar dolara düştü... aradaki 4 milyar doları kim tokatladı acaba?

tepki

kılıçdaroğlu ne kadar kolay iftira atıyor böyle... çiller'in gizlice çıplak fotoğraflarını çekip basına veren, seks kaseti iddialarıyla siyaseten bitirmeye çalışan sizin halktvniz uğur dündarınız o kirli zihniyetiniz değil miydi?