BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52

Kıdem tazminatı yeni kanun için son dakika açıklaması

Kıdem tazminatı yeni yasa yarın hükümet gündemine alınıyor. Peki kıdem tazminatı yeni yasada ne var, ne zaman yürürlüğe girecek?

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
TAŞERON

NEDEN HALA GÜNDEMİNİZDE DEYİL 2 YILDIR ZATEN BUNU OYALIYORSUNUZ NEZAMAN GÜNDEME ALACAKSINIZ İŞÇİLER ZATEN CANINDAN BEZMİŞ EVİNE ÇOCUKLARINA YETEMEZKEN ENFLASYONUN ALTINDA BOĞLURKEN SİZ GAYET RAHAT BİR ŞEKİLDE HENÜZ HİÇ BİŞEY YOK DİYOSUNUZ BİZİM BİR AN ÖNCE KADROLARIMIZI VERİN ARTIK SİZ KARA YOLARINA 2 KEZ KADRO VERDİNİZ NEDEN KAMUDA ÇALIŞANIN GÜNAHI NE BİZDE İNSAN DEYİLMİYİZ HAKIMIZ OLAN KADROYU İSTİYORUZ

Misafir

işsizlik fonunda olduğu gibi o paralarıda istediğiniz gibi kullanın hükümete para lazım kaynak lazım onu yaratıyorlar

taşeron işçi

taşeron işçilere gel taşeron işçiler dayın bakan yeter artık insanlarda ne ekonomi nede psikoloji bıraktınız be.kaç başbakan kaç bakan değişti hala insanları oyalama modundasınız gerçekten yazık.referandumdan evet alınca gene unutuldu işçiler değilmi.kamu reformu ile birlikte yapacağız dediniz şimdi meclis gündeminde değil diyosunuz.söylenecek söz bulamıyorum pes artık

Missafir

40 yıl sonra da olsa fon kurulmalıdır. Doğru bir karar. Ak Parti ile aydınlık yarınlar

Misafir

valla bunlar düzenleme yapıyorsa yandığımızın resmidir.vatandaş lehine bir şey çıkacağını zannetmiyorum.bunların gözünü para bürümüş benden söylemesi.

salhor

Fetö'nün siyasi ayağı mı? Şu lafa gülünmez bile. Kardeşim, Türkçe söylüyorum: FETÖ, Türk insanının son 40 yıllık hayat tarzı olarak lanse edilmiş bir teşkilattır. Hayat tarzı. Tamamen illüzyona dayalı bir kahbelik. Siyasi, askeri ayaklardan bahsetme ayakçılığını bırakın.

al

gündemine fetö yü al, çok kişiyi ilgilendiren düzenleme de (halkdan hepsinde alabilme yoludur) süper olursun.. siyasetin yıldızı böyle gidiyor gibi... normal ekmek kadar pide 2 tl ye satılsın bunları kapatın yutturun..

mehmet

bunlar işçi yararına bişey yapmazlar boşa beklemeyin

mehmet kosay

hazır para oh ne ala peki yargıya düsen kıdemleri neden cozmuyorsunuz işçi her durumda magdur bu yasadaki esneklılklerı once giderip sonra yasayı cıkarsanız olmuyormu

dombra

kimin kıdem sorunu yaşadıgını bilmiyorumda yılların birikimlerini iç ederde kendi paramızı alabilmek için yalvartır duruma getirirseniz bu millete orucunu bozdurur yedi asrınıza beste yaptırırsınız.bunlada kalsa iyi kendi paramı köçekçi parasına çevirdiniz diye bak işçi daha neler edecek.and olsun ohalde kurtarmaz bu halde sizi demedi demeyin.

  • 1