BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

'Kibir kapısı'ndaki siyasiler ve gazeteciler

belediye başkanı öyle... kim varsa azıcık takipçi sayısında kıpırdama olunca, "ben" demeye başlıyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
osman

Buradan acun ılıcalıya destek verir gibi gözüküyorsunuz ama bu memleketin insanlarına en büyük kötülüğü bu şahıs yapıyor. insanları boş, malayani ve ahlak yoksunu programlarıyla oyalamasını çok iyi biliyor. twittırdan yazmıyordur ama insanların kafasına boş şeyleri iyi kazıyor

mehmet b. deniz

Acun ILICALI yı katmayaydın keşke.Hergün survıvor ile ilgili haber veriyor oluşunuz sırıtıyor da ondan.

Misafir

Kibir kapısına gelince... Birilerine yamanmak ve bunu yapınca mecburen doğru olan şeylere yanlış demek,yanlış olan şeylere de doğru demek görev oluyorsa...Bundan büyük bir şahsiyet parçalanması ve sonrasında da gücün verdiği bir kibir kabarması olabilir mi?

Misafir

Acun Ilıcalı güzel,faydalı işler yapıyor derken(bir yandan da cebine trilyonları aktarırken); toplumu eğittiği ,çok şeyler kazandırdığı programları var diye mi, yoksa toplumu survivor gibi zamanı öldürmeye,insanları afyonlanmış gibi uyutmaya programladığı için mi "çok güzel işler" diye nitelendiriyorsunuz? Ne de güzel ve sağlıklı bir düşünce yapınız var...Pes bu kadarına pes...

OKUDUM

Yani kibir ve değişen AKP kimliği ile ilgili AKİT yazarının da uyarısı var..

Misafir

Türkiye'de bir çok güzel işin altında imzası olan Acun Ilıcalı, demişsiniz gözlerime inanamadım!!Dogru yazmışmıssınız diye on kere okudum.Doğruymuş. Zaten başka söze de gerek yok!!

Misafir

Siz özışık kardeşlerde internet medyasını çok iyi kalemşör olarak kullanıyorsunuz

xtanbul

Türkiye'de bir çok güzel işin altında imzası olan Acun Ilıcalı, demiş yazar ben yanlış okumadım inşallah. O güzel işler neymiş çok merak ettim doğrusu!!!

  • 1