BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,84
ALTIN 2.430,61

Kerkük'te Kürt bayrağı! Vali ateşle oynadı neler oluyor?

KERKÜK Valisi talimat verdi, tüm kamu kurumlarına Kürdistan bayrağı çekildi. Kerkük valisi ateşle oynarken, Türkiye tepki gösterdi. Kerkük'ten ise 'küstahça' bir yanıt geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
Değişik İnsankar

Bu ne kadar ilginç bir habercilikmiş yav ?

asil kurt

o paçavra hemen oradan indirilmelidir.

celiski

adam kendi ulkesinde kurdistan bayragi astiriyor, iraktaki kurdistan bayragina karsi cikiyor. simdi bu ne perhiz ne lahana tursusu?

Misafir

Gene mi aldatıldık.Bu ne yahu. Her önüne gelen aldatıyor.

Misafir

kerkükte ırak bayrağı olmamalıdır sadece kürdistan bayrağı olmalı çünkü orası bir kürt toprağı

Balaban Beyi

EY AKP lideri ve yönetimi SİZLER HALA BARZANİ İLE GURUR DUYUYORMUSUNUZ..? Hani TBMM de Barzaniye tezahurat yapmıştınız..TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR diye..!! HALA AYNI KAFADAMISINIZ..?

DURUST

Simdi Suriye'den esad ya da iraktan ya da irandan birisi ciksa hakkari sirnak diyarbakir icin benzer birsey yapsa turkiye sana ne demez mi? osmanli oldu bitti, hala ruhuyla artistlik taslamalar ne oluyo? milliyetci tabana gaz vermek mi? Ayrica mesele kurtler olunca niye bu kadar kiskanc saldirgan oluyorsunuz? Iraktaki kurtun varligini pekistirmesinin size derdi ne? oraya turkmen bayragi asilsaydi bu cingari cikaracakmiydiniz? Biraz durust olun!

üç-tuğ

bu kabul edilemez bir durumdur kerkük türkmen şehridir öyle kalması gerekır o paçavra bayraklarını ülkemizde ve hiç bir türkmen kentinde görmek istemiyoruz

TURK

İSTANBULDA DEVLET ÇEKMİŞTİ SIKINTI YOKTU

EYYYYYKİM OLSUN

BU ONLARIN İÇİŞLERİ,NEDEN MÜDAHİLİZ,BARZANİYE ANLATIN DERDİNİZİ ŞİMDİ,BİZİ ATRIK HİÇ BİR DEVLET CİDDİYE ALMIYOR,HERYERDE BURNUMUZ VAR,İÇERİSİ DE CENNET DEĞİL.

BÜYÜK YEMİN

CIA ve Mossad Osmanlı parçalandığından beri başta Yahudi Kürtler, Peşmerge eğitip, silahlandırıyor. Bölgenin Petrol, Su, Tohum, Boru hatları projelerine el koymak istiyorlar. Terör örgütleri, kaos, iç harpler hepsi plan dahilinde işliyor. Aynısını Sudan'da yaptılar. Nil nehrinin kaynağını Güney Sudan^da kaptılar. Hedefleri daha sonra işi etnik-mezhep savaşlarına kadar vardırmak.

gerçekçi

niye kürtler bayraklarını çektikleri zaman küstah oluyur türkler parmağını heryere salıyurda küstah olmuyur türklerin kürtlerden neyi fazla ozaman türkiyedeki yüzde 99 nüfusu kürt olan bülgelerde niye türk bayrağı var nüfus yapısıyla itibaren küstahlık değilmi

HAYIR

Kerkük'te ABD işgali ile birlikte nüfus, tapu daireleri yakıldı. Bölgeye dünyanın her yerinden gelen Kürt ailelere yüzbinlerce dolar yardım! yapıldı. Arap ve Türkmen nüfusu azaltmak için her yol denendi. Uygun bir tarihte REFRANDUM var. Büyük Kürdistan maskeli, Büyük İsrail kurulmaya çalışılıyor.

Misafir

Dün Çankaya Köşkünde kırmızı halıyla karşılayıp bayrağını göndere çektiğimiz adamın valisi değilmi bu. Barzani de EVET diyor.

hasan

turkiye de cok kulturlu ama turkce tek resmi dil

Misafir

Türkiye Cumhuriyeti Bayrağının yanına Türkiye'nin merkezinde bu bayrağı çektirenler Iraktaki bu olaya kızma hakları yoktur!

pozitif reis

her taraftan saldırı altındayız uyanık ve birlik olmak zorundayız

Bizim suçumuz!

Maalesef biz o paçavrayı bir ay önce ayyıldızlı bayrağımızın yanına asarak barzaniye kürdistani(!) kurabilirsin dedik zaten.

misafir

eee küstahlığa ne yapacaksınız? veya ne yapacağız

harzemşahlı

Asırlardır türk yurud olan kerkükte askerimizin başına çuval geçritip hain barzaniyi sarayınızda ğaırladınız ya paçavra bayrağını türk semalarında dalgalandırdınız ya şimdi hain barzaninin kekrükte türkçeyi yasaklayıp bayrak asmasını siney çekiyorsunuz uzaylılar yapmadı siz yaptını dış türkleri korkumasız öksüz yetim bıraktınız hain kürtler kadar ilgi göstermediniz onlara hain suriyeliler kadar ilgi göstermediniz yatacak yeriniz yok sizin iki cihandada.

Misafir

ankara ve istanbul da kürdi,stan paçavrasını diktiler bir tane akp den itiraz ve tepki geldimi

Misafir

ankarada bangira bangira dalgalandirdiniz bayragi ama simdi neden zorunuza gidiyor? canim maksat milliyetcilerin oyunu almak,binali demedimi resmi bayraktir diye.peki sümcük ne oldu

Misafir

kerkük valisi cok dogru konusmus,birincisi sizi ilgilendirmez,ikinciside siznkendinizi ne saniyorsunuz be?gelene hakaret gidene hakaret ediyorsunuz?sizi bir kantara koysak iki gramlik ne düzeyiniz nede dünyada ciddiyetiniz var,haddinizi bilin adam olun

Hacı Rahmanlı

AKP suni gündemlerle ülkeyi oyalayıp tek adam rejimi getirmeye çalışırken, ülke dışında her cephede hızla kaybediyoruz.

mehdi

kustahlik bence baska ülkelerin ic islerine karismaktir?

  • 1