BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Kerem Kılıçdaroğlu tezkere aldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sivas'ta askerlik yapan oğlu Kerem Kılıçdaroğlu terhis oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Metin özbey

İnşallah babasına artık terör örgütleriyle değil de partisinin ismindeki gibi halkla, yani milletle hareket etmesi gerektiğini öğütler. Gerçi babasına bir gerçeği anlatmak çok zor ama oğlu belki başarır.

Misafir

12.15... Bu aziz vatan için şehit ya da gazi olanların ana babalarının elbette eli değil ayağı öpülür de...Sen kimi kast ediyorsun? Çocukları çürüğe ayrılarak askerlik yapmayan ya da 2 ay askercilik oynayarak vatan borçlarını ödediğini sanan çok vatansever aileleri mi?

kundemacı

Vay be; demek ki babası başbakan olamayınca askere gitmek zorunda kaldı. Değilse ya bedelli askerlik yapardı ya da çürük raporu alarak işi hallederdi. Vatan haini olanların bu ülkenin kaymağını yemesi ne kadar kötü.

ddd

Bilal erdoğan ise gemicikleri ile oynuyor

Misafir

!!!!!kimin oğlu ? vatan görevini yaptı?!!!!ancak bu askerlik vatan görevini vatansever ailelerin, türklerin yetiştirdiği hayırlı vatansever evlatlar vatan borcunu öder.

hakan

askerde en gıcık kaptığım şey; öğretmen kardeşlerimizin görev mıntıka ve nöbet konularında sürekli naz yapması ve komutanlarla ast-üst ilişkisi yerine kanka muhabbeti çevirmeye çalışmasıydı. komutanlarla yakın ilişki geliştirip askeri görevlerden yırtıyorlardı. muhtemelen kerem hoca da yata yata askerliğini tamamlamıştır. darılmaca yok :)

Misafir

tebrikle .. darısı diğer politikacıların yakınları :)

ABDULLAH TÜRK

ASKERLİK VAZİFESİNİ YAPTIĞI İÇİN VE VATAN HİZMETİNDEN KAÇMADIĞI İÇİN TEBRİK EDİYORUM.ALLAH SAĞLIK SIHHAT MUTLULUK VERSİN....

  • 1