BIST 9.548
DOLAR 32,52
EURO 34,54
ALTIN 2.495,05

Kenan Evren'in 8 yıllık acı mirası!

Kenan Evren, 9 Mayıs Cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 98 yaşında hayata veda eden Evren, geride acı dolu miras bıraktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Yusuf

Evren'e ve arkadaşlarına çok haksızlık edildi.77 - 78 yıllarında esen deli rüzgarların soldan esenine kapılmıştım. daha sonra 12 Eylül oldu, tutuklandım, kötü günler geçirdim. Ama askeri müdahale olmasaydı ya katil olurdum, ya katledilirdim. Ever, 12 Eylül darbeydi ama 6 Kasım 83 yılında ordu kışlasına, asli görevine döndü. Kalma gibi bir niyetleri de olmamıştı. Evren Paşa'nın o şakşakcıları nerede? Ben, hapis yatmış, kötü günler geçirmiş biri olarak onu rahmetle anarken, onlar şimdi başka güçlülerin şakşakcılığını yapıyorlar. Yazıklar olsun!

alisen

galatasaray yenilebilirde Sen kalan maclarini kazanabilecekmisin?bu futbolla basaksehir ve kasimpasayi yenmen Zor.

TÜRKMENOĞLU

Geçmişte onun yanına yalap şalap gelip gidenler, kullandıkları sümük mendilini çöpe atar gibi menfaatleri sona erinnce vefasızlık kovasına tıktılar. Güç elinde iken etrafı yağ çemberi ile çevrildi, azıcık sıcak bulunca da (güç bitince de) yağlar eridi kayboldu. Bunda şaşılacak bir şey yok. Açın tarihi okuyun. İşgal ettiği makam gücü üzerine itibar inşa edenin akıbeti böyle yalnızlıktır. İlahi adalet şaşmaz. Ahiret hesabı şimdikini çok çok katlayacak, o darağacında sallandırdığı gençler, hayatlarını kararttığı delikanlılar, istikbali söndürülüp yuvaları dağıtılan bütün mağdurlar iki yakasından tutacak inşallah...

evet

ölmüş birinin arkasından konuşmak ne kadar doğrudur yazık

KÜRŞAD...

Bedava verirlerse alırım.Ama Evren için rahmet oku derlerse bedava da olsa almam.Çünkü O şimdi Muhterem BAŞBUĞUM ve ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERİMİZ ve sırası gelince rahmete kavuşacak olan ÜLKÜCÜ GAZİLERİMİZLE hesaplaşacaktır...Anlayacağınız,RABBİM bilir amma,işi çok ama çok zor....

Salih Ekici

Hani nerde o villalar mal mülk sahibi Evren kefenden haric evinide götüremedi. Herkes yaptığının karşılığını alir ahirette iyiyse iyi kötüyse kötü. Bir beşeriz hepimiz.Evren iyi bir sey yapsaydı iyilikle anılırdı.

Nerden nereye

Bazı fanilere örnek olsun ama neredeeeeeeeeeee...Ölmeyecek kazık dikecekmiş dünya ya.

kktcuce

oraya gümülseymiş madem

BOZOK

Sen hiç bir zaman ülkücü olmamışsın. Sen git dizi seyret. Haber okuyup ülkenin gidişatını anlayacak kapasite belli ki yok sende.

KENAN POLAT

SENDE YANLARINDAYDIN GALIBA......

MUSLUMAN LAZ

Artik emlakciliga da soyunduk... hemde katillerin mulkunu sirin gösterip satmak icin gerekirse takla bile atariz...

alper tunç

kayseriden çevre illere binleri aktardılar mitinglerde. kayserideki mitinglerede çevre illerinden getiriyorlar adamları. meydanların değil sandığın sonucuna bakın. sonuç değişmeyecek inşallah P Akparti kazanacak. 17 yılını MHPye vermiş birisi olarak söylüyorum bunları. CHP ile iş birliği yapması MHPyi benim gözümde bitirdi. 80 öncesinin 5.000 ülkücü şehidinin katilleri ile kol kola girdiler yazıklar olsun.

hasret

gercekler ortaya cikmaya basladi.

Deniz Hakyemez

erdoğan evrenin tüm siyasi ve zihni mirasina sahip çıktı. vilasına da sahip çıksın. gitsin içinde yaşasın yaşıkışır. nede olsa kankadırlar. evrenin zihni ile şimdi iktidarda. ikinci bir sarayın ne zararı olur ki, nede olsa elde kuran kerizleri kandırmaya devam edecek.

Esma

Bu evde neler Yaşanmış birde şarkıcı Emel Sayın'a sorun

  • 1