BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.437,37

Kemalistler vs Reisçiler

Toplumu kutuplaştırıp, taraflara fanatik refleksler verdirecek kaşıyıcı hamleler yapmak klasik bir İngiliz oyunudur.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

BİZ BU ÜLKENİN YIMAZ BEKÇİLERİYİZ .BAŞBUĞUMUZ ATATÜRK GERİSİ FETÖCÜ

Misafir

Bu yazı bile içeriğine hizmet ediyor yapmayın arkadaşlar lütfen. Bu ülkenin değerleriyle oynamayın. Tarih bunları inanın yazacak.

Misafir

Osmanlı devleti soydular. dalga geçmediler.

iyildiz

"Adamlar bin yıldır bizimle dalga geçiyor" mu... O kadar da abartma... 100-150 yıldır desen belki olabilir... Selçuklu-Osmanlı ile dalga geçmeleri mümkün müydü...

Misafir

O iki fotografi nasil ayni kareye koyabiliyorsun,amacin nedir???Ataturk ile ayni kareye girecek kisi degil Turkiye de Dunyada yok.Tayyip Erdogan siyasetci!!!Ataturk ulkenin kurucu ve kurtaricisi!!! nasil kiyaslarsin???

mevhibe inal

Ben-Sen deyip karşısındakini ezmeye hevesli olduktan sonra, Böl-Yönet üstatları yeni akımlar bulur merak etme.

Misafir

sayın cumhur kendini ATATÜRKle kıyaslama hiiiç kıyaslama resmin ATATÜRKün resminin yanında çok sönük güzel değil kısacası ATATÜRK bizim için bin yılın güneşidir

gerçekler

bunada en çok reisin dikkat etmesi gerekir... kutuplaştırmamaya yani... akp nin değil 81 milyonun cumhurbaşkanı olduğunu hatırlayarak...

Misafir

Bir Rejimin iflası Soğan ve Patates karneye bağlandı Şok Market müşterilerine 2 kilodan fazla soğan ve patates vermeyeceğini duyurdu.

Misafir

Yazının başlığının altına konan resim M.Kemal'in R.T.Erdğan'dan daha yakışıklı olduğunu açıkça ortaya koyuyor

Misafir

kimse atatürk ile yarışmaya kalkmasın altında kalır..........

Misafir

Bir onceki yazinla bu yazin oldukca celisiyor.Hosgoru diyorsun,birlik diyorsun,bir onceki yazinda da muhalefeti resmen dusman olarak gosteriyorsun,Allah sizin elinize dusurmesin diyorsun,kusura bakma ama ne dedigin belli degil yeni yazar arkadas...

Misafir

Kemalistleri anladik da reisciler de ne demek,boyle bir akim mi var.Kemalizm bir dusunce sistemidir,yasam bicimidir.Reiscilik nedir aciklar misin???3-5 sene sonra siyasi hayati bitince boyle bir isim anilmayacak bile onceki siyasiler gibi.

Misafir

Neden cümle bitmişken 'üç nokta' kullanıyorsunuz. Özür dilerim, o bile tam değil; hep iki nokta!

Misafir

Atatürk olmasaydı reise içinde Konya, Ankara, Sivas belki de Samsun vb. gibi birkaç şehir kalan küçücük, fakir, sıkışmış bir ülkecik kalacaktı. Şu halde Teşekkür edilecek kişi reis falan değil, bize bir bir yarımada bırakan Atatürk'tür.

Oku zeynep tutus!!!

Bir onceki yazindan bir cumle" Allah bizi sizin elinize düşürmesin sayın muhalifler.. Düşersek bizi bu kez okul önlerinde başörtümüzden sürüklemez, meydanlarda yakarsınız.."Bu sozler sana ait bayan yazar!!!Bugunde diyorsun ki,iki farkli gorus birbirini yiyor!!!Once ki yazini mi dikkate alalim,yoksa simdi ki yazini mi?Yoksa ikisini de mi bosverelim bir karar ver!!!!

Misafir

Lider kim dendiginde sadece Ataturk denir.Kim ile kimi kiyasliyorsun???Tayyip Erdogan bir parti lideri veya Turgut Ozal veya Kemal Kilicdaroglu..bunlar siyasetci.Ataturk bu ulkenin kurucu ve kurtaricisi bir kere oncelikle bunu bilip ona gore yazi yazman en dogrusu.100 senedir Ataturk hala aniliyor bu ulkenin tapusunda Ataturk un imzasi adi var.Hangi siyasetcinin adi 100 sene sonra anilacak soyler misin???2018 yilinda yani 100 sene sonra Tayyip Erdogan veya Kilicdaroglu veya Suleyman Demirel ismi anilir mi sence?

ilbey

Nihayet sagduyu ve normal zeka...

Erol Baron

Haklı olarak İngiliz dediğiniz bu oyun bozulmasına bozulur da, üstünün örtülmesini reddeden dürüstlüğün bir türbanla bile kanıtlamaya yeten dinden daha önce geldiğini halka kabul ettirmek gerekir.

Misafir

İnsanlık ormanı ODTÜ, öğrencisine, öğretim üyesine, idari personeline, işçisine Müslümanların yoğun saldırısına rağmen dünya üniversiteleri sıralamasında her zaman bizi gururlandıracak sonuçlar alıyor. Çünkü tüm gelir seviyesindeki gençlerimizin okuyabildiği ODTÜ’ye girebilmenin tek şartı düşünen, zeki ve çalışkan bir beyne sahip olmak..........

  • 1