BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20

Kemal Kılıçdaroğlu'na üçüncü rakip çıktı! İşte sürpriz isim

Yalova milletvekili Muharrem İnce ve İstanbul Barosu eski Başkanı Ümit Kocasakal'dan sonra CHP Genel Başkanlığı için bir aday daha çıktı. Yargıçlar Sendikası eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu açıkladı!

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
mergen

umarım karşısına çıkacak adaylara engel olmaya kalkmaz. öyle oldugunda seneye yiyecegi tokat çok okkalı olacak.

Misafir

Hepside bu millete katşılığı olmayan adamlar. CHP vatan millet sevgisi herşeyin önünde olan aday biri çıkmıyacakmı al birini vur ötekine. Bahçeli gibi maksat vatanda gerisi teferruattır diyecek hiç kimse yokmu ki bunlara oy çıkıyor. CHP nin en hayırlı yapacağı iş toptan intihar etmeleri . düzelmesi hayal gibi

Misafir

ben de adayım tüm 50 yaşın üstündeki tuzu kuru pişkinleri sistemden sileceğim ya da bedel ödeteceğim gençlere yer açmak için,

bici bici

K.K. sen devam et CHPES genel müdürlüğüne nolur ke-malllllllllll

DENİZ AKÇAL

he he CHP de demokrasi varmış,HİTlerin kökünden gelen TEK PARTİ ZİHNİYETİNİN DEMOKRASİ İLE İLGİSİ ANCAK O KADAR OLUR

Misafir

KILIÇDAR sanki başkan adayı olacakmış gibi,böyle chp genel başkanına can kurban ,her sözü kendi kaleisne GOL dönüyor

Misafir

erdoğan ın yabancısı olduğu demokrasi için bir hatırlatma yapayım. 23 nisan 2010 tarihinde ,başbakanlık koltuğuna oturan küçük kız''şimdi ne yapacağım?''diye erdoğan a sormuştu.erdoğan nın cevabı''sen başbakansın,istediğini asar istediğini kesersin.''oldu. akp vekili mahmut koçak''başbakan (erdoğan)çok sinirli.kasımpaşalılıkla bu işler yürümez.'' dediği için akp den atıldı.demokrasiyi erdoğan, sadece kendisini konuşabileceği,istediğini asıp istediğini kesebilileceği bir yönetim biçimi olarak algılıyor.chp de ise demokrasi, bir yaşam biçimidir.saygılar.

Misafir

erdoğan ın yabancısı olduğu demokrasi için bir hatırlatma yapayım. 23 nisan 2010 tarihinde ,başbakanlık koltuğuna oturan küçük kız''şimdi ne yapacağım?''diye erdoğan a sormuştu.erdoğan nın cevabı''sen başbakansın,istediğini asar istediğini kesersin.''oldu.  akp vekili mahmut koçak''başbakan (erdoğan)çok sinirli.kasımpaşalılıkla bu işler yürümez.'' dediği için akp den atıldı.erdoğan ın sadece kendisini konuşabileceği,istediğini asıp istediğini kesebilileceği bir yönetim biçimi olarak algılyor.chp de ise ,demokrasi bir yaşam biçimidir.saygılar.

VATAN SEVER

HEPSİNİ TOPLA ÜÇLE ÇARP GENEDE ELLERİNDE VAR SIFIRRRRRRRR

Misafir

chp de genel başkanlık seçimi yarışının, demokrasi ilkelerine göre yürümesi memnunluk verici.kavga etmeden,kırıp dökmeden,hakaret ve küfür etmeden yürütülecek yarış birilerini kıskandıracaktır.adayların hepsine de başarılar,saygılar.

cenk

Kemal Bey'in işi bu kez gerçekten zor ! Fakat bu rakipler ile CHP daha mı ileriye gider , patinaj mı yapar, yoksa geriler mi onu hep birlikte göreceğiz !

hakan

kılıçdaroğlu ve meral akşenere verilen abd medya desteğinin binde biri ümit kocasakala verilmedi. anladınız siz onu

Misafir

muharrem ince yüzde 40'ı zorlar...

NORMALDİR,..........

Demokrasilerde rakipler olur,işaret parmağıyla yürümez işler,çekişme olmalıdır rekabette ama saygı çerçevesi de önemli.

salhor

reel rumuzlu mikrop! Ne kadar muhteşemsin! İmrendim.

reel

gargamel :))))) .....................

Misafir

RAHİP Mİ,RAKİP Mİ,DOĞRU YAZIN.

Yavuz Aras

Ahahahahahahahahahahahahahahhahahaha

  • 1