BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.295,61

Kemal Kılıçdaroğlu 5. günde nerede? Yürüyüşte kimler var?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a yaptığı adalet yürüyüşü 5'inci gününde. Kemal Kılıçdaroğlu dün geceyi karavanda geçirdi. Bu sabah yeniden yola koyulan Kemal Kılıçdaroğlu 19 kilometre gitmeyi hedefliyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 42 Adet Yorum
cavit sahin

Olen chp liyi merak edenler var ben soyleyeyim o demokrasi sehitidir.

Turgut Şentürk

Şöhret arıyorum, sanatçı arıyorum göremiyorum. Yalancı arıyorum, hain arıyorum, terörist arıyorum bunların yüzlerine bakınca aradığımı görüyorum.

mehmet

Fetö için yürüdüğün kesin Adaleti bu hale getirenler senin yürüyerek destek verdiğin fetöcüler.

pkk alçaklıktır

Amerika suriyede pkk devleti kurarken kılıçdaroğlu ülke gündemini değiştirmek için yürümeye başladı. hepsi tezgah.

erdoğan asan

kemal kılıcdaroğlu keşke emekli maaşları icin yürüseydi belki millete bir hayrı olurdu yeni emekli oldum ssk dan 920 tl maaş verdiler bozdur bozdur harca boşuna yürümemiş olurdu

Hakkı SEVER

İyi olmak kolay; zor olan adil olmaktır. Adalet yolunda yürüyenlerin Allah yar ve yardımcıları olsun.

Vatan TOPRAK

İnşaallah o yol onların sonu olur. biri gitti darısı öbürlerine

Misafir

Bu adamı bu ülkeden koymak gerek türkiye karıştırmak için elinden geleni yapıyor

yürümek haktır.

Başımız sağolsun,adalet yolunda şehittir kendisi,hergün gelen şehitlere aldırmayanlar,nasılda atarlandılar,daha da olsu diye dua ediyorlardır.

adem

Bu yürüyüşü yapanlar hainlikte bilerek bazı zavallılarda bilmeyerek hainlere hizmet edenlerdir.bazı yetersizler de vatan hainliğini ve ne pahasına olursa olsun RTE düşmanlığını meşru sayan sanan yetersizlerdir.Adalet mi hiyanet mi Millet elbette not edecek.Azgın azınlık işbaşında..

ertuğrul fatih

69 yaşındaki vatandaşın ölümünden kemal kılıçdaroğlu sorumludur bu yürüyüşe katılabilmek için doktor kontrolü şart olması gerekir sıcak havada herkes 20 km yolu yürüyemez

murtaza

iftara bekleriz. sahura da bolu talip

ismail

HAÇLI İSYANI ( İŞGAL ) 1) İslam Dini (değiştirmek) ve (vekalet) 2) Barış ( fırsat) 3) Af ( kabul ettirip kandırmak ) 4) Nakah (zina ) 5) Velayet ( vekillik) 6) Yalancı şahitlik ( din kaidelerini yerine getirmek ) 7) Satın alma ve satma hakkı ( Haram yakalattırmak için ) 8) Gadak ( köle, esir , tursak ) 9) Yalan ( silah olarak kullandıklarını, öğrenmesinler anlamasınlar diye) 10) Yasak (silah olarak kullandıkları din hüküm ve kaidelerini , öğrenmesinler anlamasınlar diye) 11) Mal ve Mülk ( Din hüküm ve kaidelerini mal ve mülk sahibinden, başka birinin ZİMMET’ ine geçirmek ) 12) Haram asıl mal ve mülk sahibinden, din hüküm ve kaideleriyle başka birinin zimmetine geçirdikleri kişiden, asıl sahibini HARAM’a yakalattırmak ) 1

YKaan

Benim için yürümeni istemiyorum oradan 80 milyon -1 yapın lütfen!

SORUMSUZ SİYASETCİLER

BU ÖLÜMÜN TEK SORUMLUSU CHP VE KILIÇDAROĞLUDUR.SİYASET YAPTIĞINI ZANNEDEN SORUMSUZLARDAN HESAP SORULMALI.

MİSAFİR

ALLAH RAHMET EYLESİN BU VATANSEVER VE ATATÜRK-ÇÜ VATANDAŞIMIZA ..KALANLARINADA BAŞ SAĞLIĞI TABİKİ..

Misafir

Kılıçdaroğlu Külliyen zararsın bir cana mal oldun

YÜRÜMEK ZAMANIDIR.

Bu yürüyüş Atatürkün yoludur,pensilvanyanın değil,16 Temmuzdan farkı da budur,ona benzetenler adil değillerdir zaten,hayırcılara hain demekle eş anlamlıdır bu sözler,olmayan adaletin ıspatı. Traji komik yorumlara dönüştürüldü. ADALET için yürüyüşten korkmamalıyız.tehditle sonlanmaz.

MİSAFİR

VALLAHA SİZE BU KADAR ADALET ÇOK KEMAL KUDURDUNUZ .SİZİ İÇERİ TIKIP 25 ER YIL VERMEK ÜLKEYİ SİZİN SİYONİST EMPERYALİST DÜŞÜNCELERİNİZDEN KURTARMAK LAZIM

Vatan

KK koltuğu kaptırmamak için yürüyor ki dikkatler başka yöne çekilmiş olsun . Zaten çıkacak güçlü bir aday da yok. Kendisinden sonra da koltuğu aileden birine mi bırakır acep? Demokrasi için!!!

SIRADAKİ KILIÇDAROĞLU MU ACABA

DARISI BU YÜRÜYÜŞÜ İCAD EDENLERİN BAŞINA..

YÜRÜYÜŞE KURBAN GİTTİ NİYAZİ

ŞİMDİ BU ÖLEN CHPLİ ADALET YÜRÜYÜŞÜ ŞEHİDİ Mİ OLDU ACEP,YOKSA NİYAZİ Mİ OLDU.

CHP NE İSTİYOR ?

KILIÇDAROĞLU YOLUNA NİYAZİ OLMUŞ, YAZIK OLMUŞ. BUNLAR ADALET İÇİN DEĞİL , DEVLETİ MİLLETİ BU TOPRAKLARI BATILILARA PEŞKEŞ ÇEKMEK İÇİN YÜRÜYOR. BATILILARDAN ONLARA UŞAKLIK ETMEK KARŞILIĞINDA , İKTİDARI İSTİYORLAR ! DİYORLAR Kİ ! EY BATILILAR BAKIN BİZ SİZDEN TARAFIZ ! İSTEMEDİĞİNİZ HÜKÜMETİ YIKIP SİZE UŞAKLIK ETMEK İÇİN BURADAYIZ BUNUN İÇİN GÖNÜLLÜYÜZ ! BİZ MİLLETE DEVLETE DEĞİL , SİZE KULLUK VE HİZMET EDECEĞİZ ! SÖZÜNÜZDEN ÇIKMAYACAĞIZ ! NE DERSENİZ YAPACAĞIZ ! IMF DEN BORC ALACAĞIZ, DEVLETİMİZİ MİLLETİMİZİ YİNE ESKİSİ GİBİ SÖMÜRECEKSİNİZ ! BİZİ DESTEKLEYİN ! ARKAMIZDA DURUN ,BİZE SAHİP ÇIKIN ! BİZDEN DAHA İYİ HİZMETKAR BİZDEN DAHA SADIĞINI BULAMAZSINIZ ! FETÖ İLE YAPAMADIĞINIZI BİZİMLE BAŞARIRSINIZ ! HEM BİZDEN ORDU İÇİNDE ÇOK ASKER VAR ! ONLARIN VE ORDUDA Kİ KRİPTO FETÖCÜLERİN DESTEĞİ İLE FETÖNÜN YARIM BIRAKTIĞI İŞİ BİZ BİTİRİRİZ ! ÜLKEYİ SİZE TESLİM EDERİZ. BİZİ DESTEKLEYİN, BİZ BU MİLLİ HÜKÜMETİ YIKAR , SÖMÜRGE VALİNİZ OLARAK SİZE HİZMET EDERİZ.

Misafir

Hem ınanclıyım dıyeceksın hem de hayatını kaybetmıs ınsanın alehıne atacaksın.Her tarafın mı celıskı be adam?Obur taraftaki hesaptan bahsediyorsun hem de parti uzerinden,once ayakkabi kutularindakileri acikla,onca rusvet davasini acikla,niye kimse hukuk onune cikmadi?Onlar eger cennetlikse vay haline bu insanligin.

dadaş

ne şehittir ne gazi olmuş Niyazi