BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.438,90

Kemal bey bak şu fotoğrafa!..

Siz yılbaşı gecesi ailenizle mesut ve bahtiyar iken o ailesinden helallik alıp kahramanları ile buluşmaya giden adamdı!..

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
BOZGUN

Kürd Halkı yapılanmalarından biri olan KCK, kaçırıldıklarını iddia ettikleri iki MİT mensubunun isimlerini açıkladı... Erhan Pekçetin ve Aydın Günel’dir.

Misafir

Yeni yıla üç işçi düşmanı yasa ile girdik İşçi düşmanı üç yasa şunlar: taşeron işçilerinin sürekli kadrolara alınması, zorunlu arabuluculuk ve otomatik BES.

Misafir

sayın yazar bakanımızı tebrik ediyorum o can ciğerlerimizin yanında kaç bakan kaç milletvekili yada zengin çocuğu var hepsi gariban çocuklarıdır bunu unutmayalım allah devletimize ve mehmetçiklerimize zeval vermesin ne mutlu türküm diyene

Misafir

Kefeni elinde dolaşanlar yalnızca; Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu subay,astsubay,uzman çavuş,erbaş ve erleri,korucuları ile emniyet teşkilatının polislerinin oluşturduğu gerçek kahramanlardır. Vatan için gerektiğinde canını feda edecek olanlar da, edenler de yalnız ve yalnızca onlardır.Başkası sadece sözde kalır!

Misafir

Peki kameralar eşliğinde gitmesi,televizyonlarda yayınlanması mı gerekiyordu bütün bunların? Bağış sahibi vardır ki trilyon bağışlar ama adını sanını duyan olmaz...Bağış sahibi vardır ki; nasıl haber almışlarsa(!9 ertesi gün televizyonlarda kameralara göstere göstere... Zaten olması gereken bu...Bangır bangır yayına ne gerek vardı ki...Git işine! (CHP adlı partiye bu yaşına kadar hiç bir seçimde oy vermemiş,aslında siyaset ve siyasetçilerden nefret eden, sadece doğru olanı yazan bir T.C.vatandaşı...)

asena

Oy toplama çalısması bunlar.

ecemnur

Seriş dünyadan haberin yok.Herşeye muhalefet oluyormuş CHP.Adı üzerinde ana muhalefet.Olacak tabi.Birileri ülkenin kuyusunu kazarken ne yapacak?Halkın yanında olanları görüyoruz işte .Elektiriğe zam,köprüdür yoldur zam,ötv mtv kıl yün herşeye zam.Sonra asgari ücrete şu kadar zam yaptık diye milletle alay edercesine konuşurlar.Adaları Yunana verdiler bak buna sevinebilirsin.

Seriş

Ağzına sağlık Osman Bey, dilimiz oldun sözümüz oldun.CHP at gözlüğü takmış, herşeye muhalefet oluyorlar. Halkın yanında hiç olmadılar. Ama şuda bir gerçek hiç bir zaman halk onlara iktidar fırsatı vermeyecek.Allah'ta fırsat vermesin.

Misafir

o yalancı başbakanlığı kulağının arkasında görür

ecemnur

Haklısın.Kılıçdaroğlu başbakan,Binali Yıldırım ana muhalefet başkanı.Başbakanımız Kılıçdaroğlu'nun gitmesi gerekirken ana muhalefet lider Yıldırım gitti askerlerimizi ziyarete.Çok ayıp etmiş Başbakan Kılıçdaroğlu.

Erol Baron

Yıl 2018.... Görevleri fedakarlık olarak sunmayı bırakın artık. 2023 te bu ülke ekonomisi ilk 10 a nasıl girer onu yazın. Çünkü en fazla o yolu gösterebilen bilgili kişiler bu ülkenin ihtiyacı var. Yağcılara değil.

  • 1