BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.428,08

Kazanmak için yurtdışı oylarına gerek yok!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde yurt dışındaki 2 milyon 722 bin 981 seçmenden 178 bin 959 kişi randevu aldı. Kullanılan oy, oranının yüzde 5 olduğu açıklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 85 Adet Yorum
snli

su kedi ve trafo meselesi de artık kabak tadı vermeye başladı.tadında bırakın

Almanya Ali

Iyide neden erdogan kazanacak diye algi olusturmaya çalisiyorsunuz,HANI ANKET YAYINLAMAK YASAKTI BU KISI ANKETCI GECINIYOR,AMA RT IÇIN AÇIKLAMA YAPIYOR VE SEÇIM YASAGI SUÇUNU ISLIYOR YSK NERDESIN,birde madem kendinizden bu kadar eminsiniz rt kazanacak bu kadar masrafa,israfa,iftiraya,hakarete, garamete,yalana,dolana,ne luzum var ? Al gulüm ver gülüm,geçinin gidin.ama Amaciniz BOP u gerçeklestirmek için illede kan dökmekse efendileriniz öyle emrediyorsa,o zaman biraz daha kiskirtmaya devam edin,çünkü sartlar daha olgunlasmamis türkiyede,

Ekmeleddinnn

Herkesin bir hesabı var da... Allah yardımcımız olsun

ŞADİ

BU ADİL GÜR HANİ AMERİKADA OKURKEN SÜMEYYE YE 20.000DOLAR VER DİYEN İN AKRABASI MI BİLLEN VARSA YAZSIN

b.karaca

tüm ailemle beraber oyumuz ekmel beye. tabiki oylar çalınmazsa ve torbalar değişmezse, trafoya kediler girmezse. tam sayım yapılırken spor salonunun elektriği kesilivermezse...... siz anladınız onu. artık bu ülkede kimsenin kimseye güveni kalmadı. çünkü şu anda bu ülkede adaletin gücü değil, gücün adaleti var. allah sonumuzu hayır etsin ama hiç umudum yok.

mustafa

bir gun gelecek sizde hasap vereceksiniz

ebeden daiemen

BU SEÇİM DE SİZİN, ANLADIKDA, FELAKETZEDE olacak ÜLKE bizim ALLAH c.c. bu ülkeye acır İnşallah, felaket emarelerini göreniniz yokmu?

SADIA

ARASTIRMA SIRKETI GINE TAHMINLERINDE HAKLI: YURTDISI OYLARI TAMDA DEDIGI GIBI BI ORANTIDA; ARABASINA BINEN TÜRKIYEDE ALDI SOLUGU;GÜMRÜKKAPILARINDA SONUC BELLI OLUR;YSK RANDEVU SISTEMIYLE ISI ZORLASTIRI HEMDE INTERNETLE RANDEVU ALINMASI MECBURI BIR COK YASLI SECMENDE INTERNET YOK OLAN KULLAMASINI BILMIYOR SÜRE KISA 5 GÜN:

misafir

Allah Türkiyenin belasini RTE verecek

ali

trafoyu bekle.

Erkan

Trafoya kedi girmesini de hesaba katmış anlaşılan.

çiçek

kazansa bile ben bunun şaibesiz olduğunu düşünmüyorum

Hikmet

Acaba insanlar Tayyip Erdoğan kazanacak diye bir algı mı oluşturmaya çalışıyor.

ha.

kedi işeyarar kedilazım

başka bi oflu

imamhatipliler okul bahçelerinde ellerinde sigarayla geziyor,kızlar bahçeden çıkınca bir oğlanın koluna giriyor.beni memet dayım yıkasın.İmamahatipli yıkamasın.Başımda dua da etmesin.

Bu ne saçmalık???

Yurtdışındaki gurbetçilerin eğitim seviyesi randevu almaya müsait değilmiymiş??? Bu nasıl bir hakarettir!! Bu ne terbiyesizliktir?? Siz Türkiyede daha bugün bile randevu almayı beceremezken, alınan randevuya 2 saat geç giden bir millet olarak ün salmışken, kalkmış 40 yıldır her attığı adımı saat ile randevu ile halleden Almanyalı Türkleri mi eleştirmeye kalkıyorsunuz??? Haddinizi bilin Adil bey!!

batu

kılıçtaroğlu

Kedii

Bu dünya Erdoğanın olsun bakalım, bence Erdoğanın Cumhurbaşkanı olmak için oya ihtiyacı yok, kedicikler yeter...

SEÇIME NE GEREK VAR TIYATRO BİTSİN DEĞILMI,,

OKADAR EMİNSİNİZKİ.. MEB KITABINA BILE YAZMIŞSINIZ.. KEŞKE MÜSLÜMANIM DEDIĞINIZE GÖRE ALKAH IN KİTABINA DA BAKIP BIR OKUSANIZ.. HIRSIXLIK VE ALDATMAK NEDİR..

Ali

madem kazanıyor neden sağa sola saldırmaya devam ediyor

mustafa

seçim sonuçlarını bilen adam trafoya kedi girmesine göre mi biliyor. kedi girmeden mi biliyor. 18 milyon oy pusulası neden fazla basıldı. bu milletin yarısı aptal mı oy kullanırken yanlış yapsın da yedek kullanılsın. yoksa yurt dışındakiler içinde burada bir kedi operasyonu mu var.

Alpern

hocam daha önce öyle demiyordun.1-1,5 milyon oy gelir diyordun.ne oldu.anketlerin mi şaştı?bak hocam bu seçimi hiç biriniz bilemeyeceksiniz.millet sindirilmiş ama sandığa gidince derslerini verecekler.11 ağustosta görüşelim bakalım.

ekmekçi

sen ne söylersen söyle oyum ekmele

ekmekçi

sen ne söylersen söyle oyum ekmele

das

doğru. zaten bilgisayar başından yolsuzluğa alıştınız değiştirirsiniz rakamları