BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71

Katar'a kumpas kuran ülke ABD istihbaratı açıkladı

Katar krizinin perde arkası aralanıyor. ABD'li istihbarat yetkilileri siber saldırı olayında Katar'ı suçlu gösteren bilgileri Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) eklediğini iddia etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

katar a kumpas kuran yok.katar ve türkiye bir oldu,arap ülkelerine kumpas kuruyor.bir duvar düşünün:duvarın ortasından bir tuğla çıkarırsanız,duvarı parçalamanız pek kolay olur.işte, türkiye bunu yapıyor.arap ülkelerinden katar ı çıkarıp,onlara karşı kullanıyor.türkiye nin amacı arap ülkelerini karıştırmak ve bulanık suda balık avlamaktır.saygılar.

bir basit vatandaş

Ülkemizi Ortadoğu bataklığına sokanları Allah bildiği gibi yapsın. Bu bataklığa girmek çok kolay, bu bataklıktan çıkmak ise o kadar zor ve maddi, manevi kayıplı olacaktır.

Misafir

Hala düşmanı yanlış yerde arıyorlar.Amerika istediğini alana kadar yalan söylüyor alınca da iş bitiyor.Irak,Afganistan,Mısır gibi yalanları ortaya çıkınca her şey bitiyor.Şerefli basınımız bunları unutuyor,üzerine gitmiyor.(Yandaş basını kast etmiyorum çünkü onlar gerçekleri görmeye başladılar)Ergenekon davalarında bilgisayarlara dışardan yüklemeleri hatırlıyor musunuz.Bir şey daha hatırlayın FETÖ cülerde Amerikanın adamları.

Misafir

Kumpas,kumpas,kumpas.....hep bunlara ve taraf olduklarina kumpas oluyor nedense?

Misafir

Araplar müslüman mı. Binlerce peygamberimiz onları adam edememiş. Keşke araplar ayrı bir gezegende olsaydı.

beyler beyi

araplarda en az batılılar gibi kalleştir

  • 1