BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.310,20

Katar medyasında Türkiye'ye vefa manşetleri! Katar ve Türkiye omuz omuza

Katar Emiri'nin Türkiye'ye 15 milyar dolar yatırım yapacağını açıklaması, Katar medyasında çok büyük destekle karşılandı. Ülkenin önde gelen gazetelerinde "Türkiye bizim yanımızda durduğu gibi biz de Türkiye'nin yanında durduk. Katar ve Türkiye omuz omuza" manşetleri atıldı. İşte Katar'da atılan Türkiye manşetleri...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Emin can

Allah senden razı olsun katar Emiri ahdı vefa gösterdiniz..Rabbim ülkemiz ve katar başta olmak üzere tüm müslüman ülkeleri emperyalizme karşı korusun..

Ahmet

Menfaat birleşmeleri dosluk değildir geniş zamanda kazandığın dosluklar kalıcı ve gerçektir.devlet aklı bunu gerektirir.

Misafir

SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUAT. -Mustafa Kemal Atatürk.

Misafir

Gavurdan dost olmaz. Anladin sen onu

İrfan çetkin

TC.nin geçmişte katarın yanında durması, günü geldiğinde 'EKTİĞİNİ BİÇERSİN' atasözünü birkez daha doğru ve haklı çıkardı. Büyük şeytan abd'nin kirli oyunuda aynı minval üzere olacak. Dolar oyununu içerdeki hainlere nerdeyse halay çektirdi!! Vatan hainleride ektiklerini biçecekler! Fetosu, pkk.sı ve bilcümle türkiye düşmanları kaybedecekler ve TC. Ebediyen yaşayacak.

Misafir

ALLAH RAZI OLSUN. BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR,ALLAH DA ONLARI YALNIZ BIRAKMASIN. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

efsun

ewet dünya ülkelerinde bizi seven tek ülke katar

Misafir

sizin dost ülkeniz israil

İŞTE BUUU

İŞTE BEKLENEN ÖZLENEN ÜMMET DAYANIŞMASI BU.ALLAH(CC) DEVAMINI ARTARAK GETİRSİN İNŞAALLAH.BU TABLODAN SUUDİ ARAPLAR VE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ DERS ALSINLAR.

Misafir

Dost ulkeye bak Katar!!!Nereden nereye geldi ulke,dis politika sifir,iceriyi ise kendiniz goruyorsunuz zaten...

  • 1