BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,78

Kaşar Bank'ın patronundan mesaj var: Üstüne soğuk su için

İstanbul'da "Kaşar ticareti yapacağız" diyerek çok sayıda kişiyi dolandıran Ülken Ö., bir mağdura WathsApp üzerinden "1 milyon 100 bin lira topladım. Kumara bulaştım kaybettim" mesajı gönderdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
AMAN DİKKAT!....

KAŞARCI;TOSUN PAŞAYA BENZEMİYOR GİBİ AMA İNSANLARIMIZINDA;ÇOK CAZİP GÖSTERİLEN İŞLERE ALDANMAMASI LAZIM.GÖZÜ AÇIK,SAHTEKAR,DOLANDIRICILIK O KADAR ARTTI Kİ!..

Abdullah

Hükümet istifa etti diyelim kiminle hükümet kuracaksın soyle bakiiim

a.eren

Siz daha önce devlete sormadan gayri resmi para kazanacaktınız, dolandırılınca devlet diyorsunuz peki bu davranışınız ne kadar etik.

salih kara

İyi olmuş; acından ölmekte olan adama ekmek bize vermezler ama dolandırıları binleri, milyonları elleriyle veriyorlar; dolandırıcıları bu kadar seven bir toplum yoktur...

Misafir

Bu ülkenin hic borcu yoktuda imf heyetine istanbuli Tanitmak icin yemek yedirilip gezdiriliyordu

Misafir

******hükümet istifaaaaaaaaaa***********

Misafir

Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Misafir

İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek, dahili ve harici bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin! Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklâl ve cumhuriyetine kasdedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Misafir

Bu ülkede çöken tek şey ahlak, Akp ile birlikte bütün kurumlar laşka oldu, ülkemizde heralanda bir çöküntü yaşıyor, dini siyasete alet edenlerden tutun, ülkeyi borç karşılığı başka ülkelere ipotek edenler, çocuklarımızın geleceğini çaldılar,

  • 1