BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47

Kars'ta hangi parti kaç milletvekili çıkaracak?

Kars'a rahmetli Süleyman Demirel, 50 milyon lira paha biçmişti bir zamanlar. Kars boşalmıştı, dağı, taşı... her tarafı satılıktı. Yoksulluk, iş, aş derdi "Satılık şehir" yapmıştı Kars'ı... Şimdilerde ise Ahmet Arslan'ın imzası var her yerde...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 38 Adet Yorum
Misafir

Samsun'da insan kılıklı ama hayvandan bile aşağı bazı magandalar acil serviste kuduz köpekler gibi saldırıyor...Biri doktorun suratına tekme atıyor,çenesini kırıyor...Peki ama çok ama çok muhterem Sağlık Bakanı ne yapıyor dersiniz? Ve İçişleri Bakanı...Ve de Başbakan... O doktor öldüğünde adını bir hastaneye vermeyi mi bekliyorlar dersiniz?

Misafir

Senin aklin ermez o islere.Oyle basit matematik isleri degil bunlar.Butun dunya Turkiye yi batirmaya calisiyor,kolaymi dunyayla savasmak? Bunada sukur.Insallah ileride dahada iyi olacak.Amma,bizim koyluler ecindan olurlerdi eskiden.Simdi hec ac insan kalmamis,fakir nerdeyse yok.

xtr

HDP, sizin mitinglere adam taşırken iyiydi. Şimdi kötü oldu değil mi? Allah kimseyi iktidar yanlısı yayın organı yapmasın. Acıyorum size yahu.

Erol Baron

AKP matematikçilerine göre Türkiye ekonomisi her yıl %7.5 büyüyor..... Ülke ekonomisinin GSMH ın 800 milyar $ olduğu 2010 da ben yurt dışında Türkiye'ye döndüm..... 2010 dan beri Türk ekonomisi ortalama %7.5 büyüdü diyorlar, oysa benim emekli maaşım bu 8 yılda 100 € küçülerek 457 den 357 €'ya düştü bu bir..... 2., nasıl oluyor da bu %7.5 büyüme geçen 8 yılda 800 milyar $ GSMH 480 milyar $ daha ekleyerek bu rakamı 1.280 trilyona ve kişi başı milli geliri 16 410 $ a çıkarmıyor..... Soruyorum....ekonomideki bu 480 milyar $ eksiklik nasıl açıklanabilir?.... Bu 480 milyar $ buharlaşıyor mu yoksa yabancılar faiz olarak mı alıyorlar?.... Enflasyona mı gidiyor?.... $ ve € kuru mu kurutuyor, çünkü 8 yıldır 800 milyar hep 800 milyar olarak kaldı.....Yoksa bu bir hormonlu büyüme mi?.... Ve bu rakam böyle kalmaya devam ederse, en büyük ekonomi sıralamasında ilk 10'u hedeflerken, 18. sırada bile daha fazla tutunamaz haberiniz olsun..... Ekonominin 17. sıradan 18. liğe gerilediğini de hatırlatırım.

mazlum yılmaz

hadi bey dikkat edin de hdp 3 çıkarmasın karstan.barajı aştığı anda 1 garanti 2 yüzde 70 ihtimaldir hdp nin.akp karsta en çok yüzde 40 aldı bugüne kadar.benim mantıklı tahminim karsta hdp 1 akp 1 iyi parti veya chpnin 1 vekil alacağıdır.

Misafir

vakit jübile vakti bu iş tamam

Misafir

bunlar kim laaaaaaaaaa

Misafir

ben gördüm.bundan bi tane daha var :D

Misafir

Son çırpınışları da ondan. Kimin nerden getirildiğin, unuttuğu gibi kendisinin de nerde olduğunu unutan ama uzaya araçlarımızı yolladık hamdolsun diyen bir liderleri var.

Misafir

14 senedir Karsa gelen giden doğalgaz sözü veriyor.

Ş.ARIK

sanki,sırça köşkten gözü kapalı ücret mukabilinde yazılan yazı. vakit kaybı

memo

sallamak güzel, karslıların dilindn yazdığını zannetmiyorum sayın özışık

tr

memleketinden duygusal yazmış yazar...

Erol Baron

70 kişilik ilkokulda okuyan RTE'nin 69 sınıf arkadaşı ortaya çıktı ancak, 300 kişilik bir sınıfta üniversite okuyan aynı RTE için Kars dahil, her yerde bir sınıf arkadaşı arıyoruz ama bulamıyoruz..... Belki de yok:)

Hasan Hanik

Akp hükümeti proje açıklıyor da Karsa ne yapmış?Kars bu ülkenin bir şehri değil mi?Neden bu yokluk,yoksulluk bu şehirde oturanlara reva görülür?Bu defa Kars halkı gerekeni yapacaktır,yalakalara rağmae!

seçmen

Kars'a 16 yıldır niye hizmet gitmemiş ki...

ülkücü

bak hele bak mhp yi harcıyor hele yazara bak

Hakkı Baba

Kibir içindeki AKP, memurları çağırmalarına, çevre ilçelerden mitinge gelenlerin araçlarına bedava yakıt vermelerine rağmen meydanları dolduramıyor. Allah'ıma şükürler olsun bunları da gördük.

Mert Korkmaz

Kars'ta mhp rahat vekil çıkarır. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Cumhur ittifakına fitne sokmayın fetöcüler gibi.

Misafir

kars halkını da kek zannettiniz herhalde...

Misafir

Eyvah KARS tada durum iyi değil...İzmir seçimlerini de böyle tahmin etmiştiniz..Gazeteci eğer meslekten gazeteci ise siyasetçi ile değil de kendi başına dolaşıp öyle gözlemler..Madam kars ta yaşam bu kadar güzel rahat da neden nufusu azalıyor...

kübra erten

chpde çıksın miletvekili çıksın

taşeron işci

işin içine barış girince elbette dolacak o miting ,sen 3y den bahsetmiyorsun,akp nin nasıl batırdığını,bari 3 y den gerçeklerden bahset sayın yazar,doğuda ki konuşma nasılsa orda ki de öyle 3b tüm ülkeyi kapsıyor bunu untma lütfen

Misafir

Sahi sen kimden bahsediyorsun????

Misafir

Abi kardeş Özışıklar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Doğru ya Muharrem İnce Karsa İzmirlileri ve Ödemişlileri götürmüş kalabalık gözüksün diye onlarda bağırıyordu Ödemişliler seninle gurur duyuyor diye. Bursayada diyarbakır ve karslıları götürmüştü.......