BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.431,96

Kars'ta CHP'nin sürpriz adayı ve İmamoğlu soyadı!

CHP lideri 1 Nisan sabahına uyandığında, kendisine rakip olabilecek hiç kimseyi görmek istemiyor. Asker belediye başkanları, asker il ve ilçe başkanları olsun istiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

Ekim ayında AB ülkelerine 2 bin 880 Türkiye vatandaşının iltica başvurusunda bulunduğu ifade edildi.

Misafir

"Akmerkez'in sahibi Ali Raif Dinçkök hayatını kaybetti Ünlü işadamı çapkınlığı ile tanınıyordu..."Küllün nefsün zaikat ül mevt!

Misafir

FETÖ ve Darbe senaryosunun içyüzü ortaya çıktı !....Emin Çölaşan ve Necati Doğru’yu susturmak için "FETÖ" davası açıldı.

xxxx

imamoğlu değil feriştahı olsun sün-nüler zor oy vermez

Misafir

Cezaevlerinde açlık grevleri yayılıyor!................. HDP eski Milletvekili Çağlar Demirel, Leyla Güven'in başlattığı açlık grevine destek amacıyla 15 siyasetçi ile birlikte 10 günlük açlık grevine başladı.

Sarı Kürt

Düşünceyi açıklama özgürlüğümüz, siyaset yapma hakkımız, Kürt kimliğimiz nedeniyle uğradığımız açık ayrımcılık ve kişi güvenliğimiz nedeniyle Demokrasi ve özgürlük mücadelesinde 'Sarı Yelekliler' ile dayanışma içindeyiz!...

KÜRT

FRANSIZ HALKI ARTIK YETER DEDİ?... SARI YELEK GEZİ DİRENİŞİ MACRON'U BİTİRECEK!.. ....

Misafir

Petrovka köyü...................

Misafir

Kars yöresel lezzetler arasında birçok çorba çeşiti var. En meşhurları: Evelik Aşı, Isırgan Otu Çorbası, Erişte Aşı Çorbası ve Hörre.

Misafir

TANER TORAMAN olursa KARS secimi bu adayla alır

tftf

kars adayı karsta yasayan halkın sorunlarını bilen ve karsın yerlisi olan TANER TORAMAN olmalıdır.

Misafir

"KAYSERİ'de, çarşı iznine çıktıktan sonra taksi çalan 2 er, polisten kaçarken kaza yaptı. Yaralanan 2 erden birinin sol kolu parçalandı."...Ordu içinde disiplin,hiyerarşi ve otoritenin ne durumda olduğunun en net kanıtı!

Misafir

erdoğdu kürt naif kürt akp kürt partisi

kars

agzına saglık chp türk aday çıkarısa kazanır

ADEM ÇELİK

HADİ BEY AZERİLERİNDE ALTI BİN OYU ÜÇ ADAYI VAR EYKİ ONLARI YAZMIYOSUN NAİF ALİBEYOĞLU ZATEN BÜTÜN ETNİK GURUPLARIN YANİ GERÇEK KARSLININ ADAYIDIR VE ALLAHIN İZNİYLEDE KAZANACAK

DOĞRULUK SİYASETTEN ÖTE Mİ

BAŞLIKLARINIZ, HABERLERİNİZ ŞÖYLE OBJEKTİF OLSA YA... ''CHP-İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmelerinde sona yaklaşılıyor.''

deliozan

imamoğlu olunca kesin mi papaz olsa

AKLIN YOLU

KARS'TA MHP ADAY ÇIKARMALI, AKP SEYRETMELİ, HDP KAYBETMELİ, CHP KAZANMALI GİBİ..

AİLE ÇİLE Mİ OLDU

ÖNEMLİ AİLE VE AHLAK SORUNLARIMIZ ELE ALINMALI.. ''Kocası kız kardeşiyle aldattı Beyaz TV sunucusu Nur Viral çileden çıktı.''

SELİM KASMA

''IĞDIRLIYIM KARSI BİLİYORUM'' HAVALARI MI VAR?.. MEDYA PATRONLUĞU ETKİSİ Mİ VAR Kİ BU KADAR ÖNE ÇIKARMIŞ YAZIYI.. KARS KARMAŞIK BİR YER VE D. BAYKAL IN HUKUKÇUSU İYİ BİLİR ETNİK DURUMU ZANNEDİYORUM...

Misafir

Adam ismi eskimişleri değil yeni aday çıkarıyor. Siz hala Fikri Sağlar'ın önünü kesti felan diyorsunuz. Millet aynı isimlerin değişip değişip başka görevlere gelmesinden bıktı. Yenilik iyidir. Köhneleşmiş isimleri yeniden aday yapsa işinize gelecek belli ki sayın yazar. Chp'ye ömrümde hiç oy atmadım ancak "kim bu İmamoğlu" diye merak uyandırdı. "Gürsel mi, Muharrem mi" deyip geçiyorduk. Ülkeye hizmet etsin hangi partiden olursa olsun artık. Ancak aynı isimler olmasın şahsım adına. Bir numaraları olsaydı bu eski isimlerin, ülke güzel bir yerlerde olurdu.

YAZAR YAZAR

BU YAZARA KARŞI YAZAMADAN EKRAN GİDİYOR YA...

YALANI ÇİZERİM

ERDOĞDU, AZERİ DEĞİL Mİ? ALİBEYOĞLU KÜRT MÜ KÜRT GEÇİNEN Mİ? SALLAMA GİBİ.. IĞDIR'DAN KARS'I SANA ÖYLE Mİ GÖSTERDİLER?... YAZAR SEN ADAY OLSAN OLMAZ MI?

  • 1