BIST 9.540
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.491,41

Kars'ta Ahmet Arslan faktörü ve İstanbul'daki FETÖ nöbetleri

Unutkanlık vücudumuza bulaştığı an, peşi sıra gelir kahpelikler... Bu hainlerin bir köşede pusuya yattığını hiç unutmayalım. İçeride veya dışarıda, her an yeniden ortaya çıkmak için, kendilerince en doğru zamanı bekliyorlar.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
AYNA

Rejim değişikliğinin kişilerle alakası yok.İnsan fanidir. İnşAllah T.C. Toprağıyla, Milletiyle ilelebet yaşayacak. O yüzden gelecek Devlet Başkanlarının Partili olması, bu kadar çok yetkileri elinde tutması sakıncalı.

Yusuf Alptekin

UNUTMAYACAĞIZ ! Haklısınız devletin gizli belgelerini fetöye teslim edip Ergenekon yalanlarıyla Türk ordusuna kurulan kumpasa destek çıktığınızı pkk terör örgütü ile masaya oturduğunuz günleri

Misafir

evet hiç unutmayın. "Allah ve halkım beni bağışlasın" bu lafı hiç unutmayın . "Ne istediniz de vermedik." bunu da

rizeli

Haftada bir gün olsun ara vererydin. Dilin yorulmuyor mu :)

Misafir

fetö konusunda çok haklı. bu hainleri sakın unutmayın. çünkü onlar intikam peşinde.

MAHİR

ADMİNN ONAYLASANA BENİM YAZILARIMI KARDEŞŞİM

kerem

hayırlı traşlar.bol kazançlar.

Misafir

bütün art niyet ve bütün beceriksizliklerin,aynı zamanda dünyaya karşı ezeli düşmanlıkların kamufle edilmesi için fetö diye uydurdğunuz nedene bağlamanız sizler için bir can simi oluyor.böylelikle istediğiniz şekilde at koşturuyor,istediğiniz hukuksuzluklarınıza kılıf uydurup duruyorsunuz.bunu anlamak için zihin nöbetine de ihtiyaç yok.oturup,muhakeme etmeniz yeterli.

Mahallenin Gençleri

Yüzde 80-85 Oy verdiği ve Meclise Gönderdiği seçim bölgelerindeki vekilleri tutuklanan Mahallenin Gençlerine terör örgütü üyesi diyor!...

  • 1