BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12

Karısının boynunu kesti balkondan attı sonrası daha korkunç

ANKARA'da bir kişi, boşanma aşamasında olduğu karısını önce bıçakladı, sonra ikinci katın balkonundan aşağıya attı. Gözü dönmüş koca bununla da yetinmedi aşağıya attığı karısının üstüne saksı fırlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 26 Adet Yorum
Misafir

SERBEST BIRAKAN KİŞİNİN KIZINA VEYA KARDEŞİNE AYNI YAPILSA SERBEST BIRAKIRMIYDI ACABA

Misafir

NASIL SERBESTMİ BIRAKILDI ADALETE BAK HİZAYA GEL YAZIK

muammer

Bu tür insanları sessiz sedasız, hakim karşısına çıkarmadan ortadan kaldıracak bir Devlet birimimiz yok mu?

as

yazık ülkemizdeki bu manzaralara... ''Büro personeli alımında, rektör sekreteri olarak 2 yıl çalışmış olma şartı yer aldı.''

SİVASLI

ALLAH BELANI VERSİN SEN ADAM OLSAYDIN O KADIN SENİ BOŞAMAK İSTEMEZDİ, Kİ EN AKILLICA DAVRANMIŞ ÖNCE İNSAN OLUP İYİ BİR KOCA OLAMAMIŞSIN.

Misafir

allah bunları serbest bırakanlara sebep olanlara aynı pisliği bulaştırsın. hayatları onlarında zindan olsun. sorumluları her kimse hepsinin allah belasını versin

feryat

bu hakim ve savcilar birde madalya vermeleri lazimdi bu caniye sadece adli sartla salivermek yetermi?yaziklar olsun sizi o makama getiren adaletede sizede yuh artik bunlara sebep olan iste bu adaletsiz adalet dagitanlar.

Emin

Batı serbest kaldığını belirmeseydiniz. En azından örnek teşkil etmezdi. Hasmani duygular taşıyan herkes için güzel bir haber Nasıl olsa hemen tahliye bir sonraki asamda beraat

SEVGİ DALBOYU

BİR İNSAN BİR ZAMANLAR GÖZLERİNE SEVGİYLE BAKTIĞI EŞİNE BUNU NASIL YAPABİLİR. BİR TARAF DİĞERİNİ İSTEMİYORSA AYRILIRLAR, OLAY BİTER. CEZALAR CAYDIRICI OLMADIKÇA ÖNLENECEĞİNE İNANMIYORUM. SALIVERİLMESİ ZATEN ŞAKA GİBİ, MÜKAFAT (!)

MİSAFİR

ADLİ MAKAMLARDA İYİCE ŞAŞIRDI ..NE DEMEK SERBEST BIRAKILDI?

Adnan

Adli kontrolünüzün altında kalın inşallah. Bu adam daha neyapacak acaba...da tutuklanacak.

Misafir

evet dogru, nasilsa serbest birakirlar diyip ayni sapikliklari yapiyorlar.

GÜL

KASTEN ÖLDÜRENİ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBETLE HİÇ ÇIKMAMAK ÜZERE YARGILAMAZSAN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSÜ EN AĞIRI İLE CEZALANDIRMAZSANIZ BU YASALARI BU CEZALARI UYGULAYANLARDAN SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEYENLERDEN KULLARDA HELE HELE ALLAH'TA AHİRETTE ÇOK AĞIR HESAP SORACAK BUNLARI YETKİLİLER İLETİN LÜTFEN BU NEDİR YAV MEMLEKETİN ÇİVİSİ ÇIKTI GÜYA MUHAFAZAKAR PARTİSİNİN İSMİNDE ADALET OLAN BİR PARTİNİN YÖNETİMİNDEYİZ BAKIN BU GİDİŞ ÇOK KÖTÜ

hamburg

bu nasil bir adalet masumlarin hakki hukuku zanlilarin adli kontrol sartiyla serbest birakilarak,mi aranir kimsenin adalete saygisida inancida guvencide kalmadi.adam resmen oldurmek icin hersey yapiyor savci ve hakimler adli kontrol sartiyla serbese birakiyor yaziklar olsun adli konturolunuz basiniza gecsin.

gurbetci

hep bu adli konturol serbest birakilmalar iste bu ve benzeri olaylarin daha cok artmasina sebep oluyor .kasti bir oldurmek sucuyla yargilanip ve icerde tutulmasi gerekir.ne yazikki TC.Devletinde gorkemli adalet saraylari var fakat adalet hicbir zaman adaletlice verilmiyor yazik hemde cok yazik.

cengiz

adli kontrol şartınızın taaaaaaaaaa allah belasını versin.

adaletinizin.........

adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Misafir

Hangi ayette bir cana kıymamış bir insanın öldürülebileceği yazıyor? İdamı getirmeye muktedir olup da getirmeyenler suçlu.

Misafir

bence de adam tam psikoopatmis

ayse

yani sözün bittigi yer! Kadin yogun bakimda ölmek üzere adam cocuklarda dahil tüm aileye yillarca terör estirmis, ve aninda serbest, yok artik, bu kacinci!? Aile bakanligi niye el atmiyor böyle seylere, o kadina, 3 cocuga yazik degil mi?

şakir

adalet izmir de 5 numaraya düşmüş ne olacak

HAPİSHANELER DOLU DİYE Mİ?

BİR PLAKET VERİLMELİYDİ NE HAPSİ YA!..

Misafir

korunup kollanıyor bu caniler

Misafir

Ne zaman tutuklanacak. Kadını öldürdükten sonramı tutuklayacak sınız.

beyler beyi

bu caniyi serbest brakan ları kutluyorum adalet böyle olmalı değilmi