BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,67
ALTIN 2.527,13

Karamollaoğlu'ndan "sızliyeah" paylaşımı!

Cumhurbaşkanı adayı ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nda yer almasıyla ilgili kendilerine yönelik eleştirilere twitter'dan cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
R. G

Allah temele akil versin sanki 28 subat onlara yapılmamış bir insan kör olması lazım ben temele ne diyeyin ben temeli sildim

ismail

Ozaman bu videodan sonra Hocanın kemiklerini sızlattınız diyenler iftira atmış oluyor demekki. Neyse içimiz ferahladı hamdolsun.

Misafir

kör olanlar için öyle

ss.sebo

senin sayende Rahmetlinin kemikleri sızlıyeah. chp, fetönün siyasi uzantısı iyi ve hdp ile birlikte olarak rahmetlinin kemiklerini sen sızlatıyeah.

Taraf

partiler din değildir.İçimizdeki putumuzdur.Bazıları parayı..bazıları makamı ..bazıları şanı kadını ...kendine put edinir.Erbakan 1974 de Ecevitle koalisyonyaptığında yeşil komünist demişlerdi.Bunca sene geçti yine aynı yerdeyiz...Onlardansın yada bizlerdensin.

VATANDAŞ

SENİN GİBİ DÖNEK ADAM TANIMADIM TK. SAADETE OY VERENLERİN AYNI ZAMANDA KENDİLERİNİ BİR ZAMANLAR İPE GÖTÜREN CHP'YE OY VERDİKLERİNİ ANLAYACAKLAR MI ACABA? ZANNETMİYORUM AMA.

gül

sen ne idiği belli olmayan zavaallı bir adamsın temel

NeoOttoman

Yazıklar olsun size, hakkımızı helal etmiyoruz, Ebru Leheblerle Ebu Cehillerle işbirliği yapıyorsunuz. Mukaddesimize ezanımıza vatanımıza saldıranlarla ayni saftasınız, vebaliniz çok büyük. Allah sizi bildiği gibi etsin. Bu seçinden sonra zaten YÖK olacaksınız bu sahneden...

Misafir

Din düsmanlarıyla el ele vermiş bu denyo hala Erbakan'in adını ağzına alıyor. Kâfiri davet edenin İslamı değerleri nerede. CHPye şirin gözuküyor ve zalimlerle el ele yürüyor.

Misafir

Allah senden razı olsun BİLGE ADAM,Sen kimseyi kirmadan siyasete yeni bir format attın ancak alcaklar bel altı vuruyor,iftira atıyor,hakaret ediyor ćünkü bildikleri tek sey hakaretir ,elbette bu işin bir de ahiret kısmı vardır ....

Misafir

bu kadar basitmi sence??

ERBAKAN

Bana bak! Müslümanlık Namaz kılmak, Kur'ân okumak, Tesbih çekmekten ibaret olsaydı Eyyüb'el Ensârî ' nin İstanbul da ne işi vardı ?

El Alem

Rahmetli Sayın Erbakan kim? Siz kimsiniz? Elmalar ile Armutları karıştırmayın! İttifak ile koalisyon arasındaki farkı da bilmiyorsunuz?

58

PENCERELERİ AÇMAYI UNUTTU TEMEL

Misafir

Sen önce dişlerini fırçalamasını öğren! Konuşmasını öğren karşında 80 milyon var, çocuk yok

Misafir

ya uşak sen nasıl bi

Mehmet

Bu adam karikatür mü yahu? Bu ne seviyesizlik!

  • 1