BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.302,86

Kanlı mı olacak, kansız mı olacak?

"Kanlı" sözleri yüzünden Erbakan'a kan kusturanlar, o sözlerden ötürü Refah Partisi'nin kapısına kilit vuranlar... Erbakan'a ve davasına inananları hallaç pamuğu gibi dağıtanlar, Meclis'teki "kanlı siyaset"e söz etmiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 32 Adet Yorum
Misafir

Takkeli dikta! Batı da kan merakın varsa Kızılay çadırı veya çapa. Bu arada bence sert donemdeyiz sen yumuşak mı düşünüyorsun?

Takkeli Dikta

Geçiş dönemi sert mi olacak yumuşak mı?...Doğu ve Güneydoğu'da zaten oluk oluk kan akıyor. Ancak bundan sonrası Batı’da da kanlı bir süreç olacağa benziyor.... .

Misafir

dogru mecliste sadece chp oldugu icin halkin secmesi mahsurludur.vekillerin de kimi sececegi bellidir.bal gibi demokrasi budur!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misafir

Dağlıca'da TSK zor duruma düşünce, Erdoğan 2. Ordu Komutanı'nı gönderdi...

Salih

birini ityibarsızlaştırmak isteyince eski yöntim yalakaları komonist kelimesini kullanırlardı şimdi pkk deniyor,baldıran zehiri icerim diyenler kürtlerden yüz bulamayınca kürt katliamına başladı,millihyet ilik ayaklarımın altındadır diyenler faşistlerden mede umar oldu yalakalığın sınırı yok devam edin asla başaramayacaksınız çünkü size inanmıyor her gecen gün bilinçleniyoruz.

Misafir

Tarafsiz bir yazi okumamiz mumkun olmayacak degil mi?

Hukuk Devleti

Tayyip'den MHP kurultayına müdahaleye ne diyorsun?..................... Adalet Bakanlığı, MHP kongresine ilişkin karara müdahalede bulundu.

Misafir

Cehalet ve imamı!____________Amerikan iç savaşında - 620 bini asker olmak üzere 970 bin kişi ölmüştür.

Misafir

Bunlar KÜRT Partisi ise birileride çıkar LAZ Partisi, AVŞAR Partisi,ÇERKEZ Partisi derse hiç şaşırmayın...Ne demek KÜRT Partisi?...YA SEV YA TERK ET...

M.K.A

22 Nisan akşamı Ankara’da buluştular. Azınlıktılar. Azınlık olduklarını biliyorlardı. O “azınlık”a İstanbul’da, tuzu hep kuru birileri “Hain, maceraperest, çılgın, asi, haydut” dedi. (Bugün Casus... Terörist) .. Azınlıktılar.

seyfo

ne yazıkki erbakana yapılanlar kılıçdaroğluna yapılmaz bu memlekette, haksızlığı göreceğiz hepimiz, tereyağdan kıl çeker gibi kurtaracaklar kılıçdaroğlunu efendim...

Misafir

TBMM’de yoğun tartışmalar yaşanıyor… Yıl 1924. Konu, Cumhurbaşkanı’nın nasıl seçileceğinin belirlenmesi! Çoğunluğun görüşü, Cumhurbaşkanı’nın da tıpkı vekiller gibi halk tarafından seçilmesi… Meclis’in ağırlık merkezi ezici bir şekilde bu yöne doğru kayıyor. Konunun kapanması an meselesi! CUMHURBAŞKANI’NI KİM SEÇMELİ! Tam da bu anda Mustafa Kemal Paşa ağır fakat emin adımlarla kürsüye doğru yöneliyor… Konuşmadan önce Meclis’i kartal bakışları ile süzüyor. Ve hemen sözlerini art arda sıralıyor: “Efendiler, Cumhurreisi’nin halk tarafından seçilmesi mahsurludur! Vekillerin seçmesi en iyisidir. Nedenine gelince, yarın birisi çıkar ‘beni halk seçti’ diyerek krallığını ya da diktatörlüğünü ilan ederse, demokrasi tehlikeye girer! Tarihte örnekleri çoktur…”

kocabaş

Hadi oradan hadi oradan...

esas

SEN BU KAFAYLA HİÇBİRŞEY ANLAYAMAZSIN HARİCİLER İÇİN HANGİ TARAF OLURSA UYUM SAĞLARLAR YETER Kİ MAKARNALARI GELSİN TAYYBE SÖYLE MAKARNA BEYNE ZARAR VERİYOR YANINA ETTE VERSİN

Harun Kasımay

Allah aşkına "K.K. ne yapmaya çalışıyor?" sorusunu kaset olayından beri sormadan yorulmadınız mı? Bir bildiği yok, bilerek bir şey yapmıyor sadece konuşuyor ve böylece bir şey, tek bir şey yaptığını zannediyor: Siyaset!...

Misafir

Ve işte nihayet demokrasi tramvayı hilafet saltanat ile birlikte son durağa vardı. ...

Tek Yol Gezi

Demokrasi tramvayı şeriat durağına geldiğinde ineceğiz...diyeni ne kadar bekliyeceğiz?..........

ODTÜ MERT

Diktatörlükler baskı ve zulüm yöntemleri güçlendirerek sürdürme yolunda mutlaka bir Kargaşa savaş ve kaos çıkarır. ......... kan döker ..........

tek pencereden bakmayın.

keleşleri çevirmesini iyi biliriz-çukurlara gömdük-kansız olmaz-bahçelinin her lafı zaten kavga bence bu ülkede lafın bittiği yere çoktan geldik hatta geçtik sonumuz pek hayırlı değil.ama taraf tutan yazarlar sadece karşı tarafı gördüğü için bunun farkında değil.

Misafir

O Cümleyi Erbakan kendi görüşü olarak söylemedi.Partiye çekilen faxslarda sana ankara istanbul belediyelerini kazansanızda vermeyiz kan akıtırız gibi yazılar geliyordu onların tahlilini yaptı hoca ama siz bile 22 yıl aradan sonra aynı algıyı dillendiriyorsunuz.Çok yazık.

Misafir

kk varken iktidara sıra mı geliyor...adam sanki akpartinin koroyucu meleği canım.....

67 zonguldak

Vallahi..fazla büyütüyorsunuz...şimdiye kadarne dedi de gerçek oldu..o zavallı kan değil su bile akıtamaz...hani bilirmisiniz devamlı yenilen vebaşarısız olan adamın halini...çaresizlik sendromu denir buna...çünkü bunca yıldır yaptırmayacağız lafları adamı bu hale getirdi ..klinik bir vakaaaaaaaa....

ALFA

sana ne anlatsak bilmemki yada nasıl anlatsam anlarsın.hani c.başkanı her gittigi yerden bir başkanlık modeli çıkarıyorya. bir başka deyişle türk tipi nebilim milli işte öyle bişey bizde anlıyamadık dogrusu !

genç kurt

gözlüğünü çıkar ..etrafına tarafsız gözle bak..herşeyi anlarsın

Hakan 361

“Kanımızı dökeceğiz, vatanımızı koruyacağız. Size bırakmayacağız.” Hadi Kardeşim Bu Sözleri Hatırladın mı ? Bu Sözler Refah Partisi Genel Başkanlığına Çekilen Fakslar Ankara melih Gökçek İstanbul Recep Tayyip Erdoğanı Seçti.Sonra CHP LİLER Bu Faksları Çekmeye Başladı. Erbakan Hocamız O Sözleri Bunlara Karşı Söyledi. Bilginize