BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.518,51

Kan donduran saldırı: 27 kişi öldü, 83 kişi yaralandı!

Boko Haram mensubu teröristler, Nijerya'da intihar saldırısı gerçekleştirdi. Yerel kaynaklara göre, Konduga kasabasında bir pazar alanında gerçekleştirilen intihar saldırısında 27 kişi öldü, 83 kişi ise yaralandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

İŞİD DEĞİL DEAŞ İSLAMİ TERÖR DEĞİL HİRİSTİYAN TERÖRÜ DEAŞI ABD BOKO HARAMI FRANSIZLAR KURMUŞTUR. DAHA ÖNCEDE TALİBANI RUSLARA KARŞI ABD NİN KURDUĞU GİBİ.İSLAMDA ŞİDDET YOKTUR. BU BİR ALGI OPERASYONUDUR BU ÖRGÜTLER SADECE MÜSLÜMANLARI ÖLDÜRÜR VE O BÖLGELERE ZARAR VERİR. ABD HER GÜN BİNLERCE MÜSLÜMANI BOMBALARKEN DEAŞ VASITASIYLA MÜSLÜMANLARA KARŞI BİR ÖFKE YARATMAYA ÇALIŞIYOR.DEAŞ MİLATANLARI İSLAMI BİLMEYEN CAHİL İNSANLARDAN DEVŞİRİLİR.

Misafir

ışid in bir kolu olan boko haram,islamı öcü gösteren radikal terör örgütüdür.islami kesim; islamı yaymak değil ,radikalizmi yayma peşinde oldukları için, dünyada huzur bırakmadılar.sünnet,hadis adı altında cihatı istedikleri gibi değiştirerek yorumluyor,Allah ın hükümlerini istedikleri şekilde istismar ediyor,saf müslümanları daima radikalizme itiyorlar.terör örgütleri ile köklü mücadelede en başta yapılacak olan, radikalizmi yayanan ve körükleyen sözde islama hizmet ettiklerini iddia edenlere karşı mücadele etmek gerekir.ülkeler,müslüman vatandaşlarına karşı bu yönde eğitici,ayıktırıcı faaliyetlerle radikalizme karşı etkili önlemler alabilir.

TARİKAT VE CEMAATLER....

BOKO HARAM ÖRGÜTÜNÜN YAPTIKLARI MİDE BULANDIRIYOR.İSLAMİYETİ ÇARPITAN BAZI TARİKAT VE BAZI CEMAATLERİN YÖNLENDİRMESİ İLE İNSANLARA ZULMEDİLİYOR.BEYİN YIKAMALARIN KOL GEZDİĞİ TARİKATLARIN VE CEMAATLERİN KONTROL ALTINDA TUTULMASI GEREKİYOR.

  • 1