BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,86
ALTIN 2.433,18

Kamalak: Ateist de Müslüman'dır!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak bu ülkede ateistlerin de Müslüman olduğunu ve ortak değerlerin bulunduğunu söyleyerek "Ateist kardeşim de Elhamdülillah tabii ki Müslümanım diyor" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Gurbetci.

Ateistin ne anlama geldigini bilmeyen yoktur. Ancak Kamalak beye cahil demissiniz; haddini asan bir söz olmus. Îki prof.lugu ve bir Docentligi olan, Ayni zamanda Hafiz ve Arapcasi olan bir Baba adama cahil demeniz !!! Kendinizi mi tarif ettiniz diyesim geliyor. Bir insan "ben müslümanim" diyorsa, onu baska bir sifatla yaftalamak kimin haddine? Kamalak beyin aciklamasini tekrar bir daha okuyunuz. Pesin hükümlü olmayiniz. Selamlar.

Emekli Müdür****

Ateist-deist-sekülerizm vs.nin türkçe anlamını bilmeyen sazan nasıl olur da siyasetçi olur?..geçmiş de gördük!.Tansu Çiller'in gübre işlerinden sorumlu devlet bakanı Salih Sümeri...Kamalak da gübre bakanı gibi bir adama benziyor.. okuma yazması olmayan birisi işte...

fidan

dinsizle müslümanı nasıl bir kefeye koyarsınız..anlamak mümkün değil.

Kurtuluş İslamda

eVET, aTEİST OLDUĞU HALDE SIKIŞTIĞIMIZ, ÇÖZÜM BULAMADIĞIMIZ ZAMAN ORASI TANRI NIN İŞİ DİYOR. Allah ı kabul etmek zorunda olduğunu biliyor. Ancak normal zamanlarda Ateist im diyor.

_kuLaLi_

ateist müslüman!!??... işte yıllardır milyonlarca "ateist müslüman" değil gerçek müslümanların oy verdiği müslümanlığın ve ateistin ne olduğunu bilmeyen cahil zihniyet... Allahım milletimizi çoluk çocuğumuzu bunlardan uzak eyle yarabbim...

ALPEREN

KAMALAK BU NE LAHANA BU NE PERHIZ.... KOTU YOLDAKI BIR KADIN MUSLUMANIM DIYEBILIR LAKIN ATEİST BIRI MUSLUMANIM DESE ZATEN ATEISTIM DEMEZ...

ad soyad

biraz abartmış. tamam hepimizin ortak şeyleri var da bu ateistin müslüman olması olmamış olmamış

erolk

Biri Kendisine söylesin, alay ediyordur. Müslüman ateist! olduğunu iddia eden zaten ya alay ediyordur yada yanlış bir tespit yapmıştır. Ona inanan bir müslüman ise "müslümanlık" kavramını tekrar bir gözden geçirsin. Müslümanlığın kök kelimesi selâm'dan yola çıkarak, "ateistlerde barışçıldır" derse, evet olabilir, "ateistler savaşçı, kaos istiyor" denemez. Bu yönden yaklaşmış olabilir Sayın Kamalak.

VAH. DİNİ İSLAM. VAH.

BUNLAR DİNİ İSLAMI UNUTMUŞ. AKEPE GİBİ DİNİ TAHRİBATA GİRMİŞLER. DİNLER DİYALOĞU GİBİ OLMUŞLAR. DİNİN TEMELLERİNE DİNAMITLİYORLAR.

  • 1