BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73

Kalın ve Soylu'dan dolar tepkisi

Dolardaki tarihi yükselişe İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan tepki geldi. Kalın, Erdoğan'ın bir sözünü paylaştı Türkiye'nin bu mücadeleyi kazanacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Fikirci Fikri

Bunlar Trump'a bir omuz atsalar dolar düşer mi acaba?

Misafir

Senin bildigini on lar bilmiyor sanki bos konusma

Misafir

evet abd, heyetin borc ödemek icin geldigini sandi. heyet de borc isteyince su an bulasik yikiyorlar mutfakta

Misafir

sen iyisi fazla dirilis ertugrul bakma trt ve a haber disindada baska kanallara bir bak haber falan izle

tepe

muharem ince verilmis sadakan varmis... bu ihale sana kalabilirdi.. git kurban kes. sadaka dagit

Misafir

başımızdada aynı senin kafanda olan biri var o yüzden kriz çıkıyor

Misafir

bunları seçtiniz ödeyeceksiniz de olan % 48 e olacak

Misafir

gardaş adasmların rahibini falan verin insanlık sizde kalsın fıkradaki gibin adam son oğlunu savaşa gönderirken padişahımza söyle bana güvenip ona buna savaş açmasın son oğlanıda verdik dediği gibi

Metin Tamer

Biri soylu diğerinin ise arkası kalın.Onlara bir şey olmaz, olan fakir fukara halka olur. Halk dahada fakirleşir,çünki zenginin parası zaten bankalarda dövizde durmakta. Zenginin dahada zengin olacağı muhakkak.Yetim, emekli ve işsiz yurdum insanlarına acımaktayım. Eeee nede olsa bu yönetimi iktidar edende onlar. Bırak sıkıntıyı onlar çeksin diye de düşünmekteyim.

LİYAKAT,LİYAKAT,LİYAKAT................

AİHM'E DİL BİLEN HAKİM BULUNAMAZ İKEN TOFFEL BELGELİ KIZIMA HAKİMLİK SINAVINDA KAYBETTİRİP,ÖZEL HUKUK FAKÜLTESİ MEZUNLARINI BİLE KAZANDIRAN HÜKÜMETİMİZ ACABA NEREDE HATA YAPTIK DİYOR MUDUR?TÜM KADROLARDA LİYAKAT KURALI İŞLETİLSEYDİ ÜLKEMİZ ÇOK DAHA FARKLI OLURDU.MEB'E BAKIYORSUNUZ TAM REZALET,DIŞ İŞLERİNDE DİL BİLMEYENLERİ YURT DIŞI GÖREVLENDİRMELERDE YANINA BİR DE TERCÜMAN KADROSU VERİYORSUNUZ,BUNLAR OLUR MU ŞİMDİ?

Misafir

Yanlis politikalarinizin sonucu bunlar!!!!

Kalın kafalı sülo

Bunları vatandaşlıktan atın belki halk biraz moral bulur da ülkesine vatanına sahip çıkar bu yüzlerden gına geldi artık yoksa insanın cebinde 60-70 lirasıyla 10 dolar ya da euro alası geliyor

Misafir

Hele dolarin getirecegi etkiler. Fakirlik sefalet sosyal patlamalar Ailelerin dagilmasina kadar varan olaylar. Kimleri suclu göstereceksiniz?

Misafir

ARTIK ESKI SOLCULAR GIBI SADECE SLOGAN ATIYORLAR.

Misafir

Tv lerde ve Gazetelerde Türk halıkının Amerika için görüşlerine yer verin. Bu işi durdurmanın tek yolu bu.

erkan

ABD senin bakanlarına yaptırım kararı alıyor. Sen, ABD’nin ayağına gidiyorsun. ABD’ye heyet göndererek piyasaları yatıştıracağını sanıyorsun. Maça mağlup çıkıyorsun. Bu kafayla, maçı lehine döndürmen de mümkün değil. Fikir kimden çıktı bilmiyorum. Ama tam da ABD’nin istediği yapılıyor. Yapılan hatalar nedeniyle, ABD’nin görüşmelerde çıtayı daha da yükselttiği anlaşılıyor. Erdoğan, “Makul süre içinde her şey düzelecek. Piyasalar rahatlayacak. Hiç korkmayın, hepsi geçecek” dese de kimse inanmıyor. AKP’nin yaşanan krizin altından tek başına kalkması zor. Son bir aydaki gelişmeler bile bunu net olarak gösterdi. Bir haftalık kursla ekonominin yönetilemeyeceği ortada.

2001 krizi ve soyulan bankalar

2001 ı hatırlarmısın......kriz.....batan banlalar....hortumlanan milyarlarca döviz.....yoksul halka ödetilen korkunç fatura.....banka iflasları gündemde....devleti malını çaldırmayın.....yoksul halka fatura ödetmeye kalkmayın.

Misafir

heyet gitmeseydi neden siyaseti devreye sokmuyorsunuz diye söylenirdiniz....

Trump

abd menşeeli telefonlara yüzde 300 viski gibi içkilere ise yüzde 400 ek vergi koyalım abd nin aklını alırız.Ayrıca incirlik üssünü boşaltın orayı çinlilere vereceğiz dedinmi abd ülkemize yalvarmak için dizlerinin üzerinde gelir

ASİLTÜRK

15 Temmuz 2016 Tarihinin bir işgal girişimi olup doğrudan arkasında ve önünde ABD ülkesi vardır bu artık tescillenmiştir. Böylelikle ekonomik yönden saldırmaya başlamışlardır. Abd ile savaşmanın vakti geldi artık, bazıları şuan savaş halinde olduğumuzu göremeyebiliyor veya öyle istiyor, fakat her durumda elimizden geleni yapacağız. Türk milletine asla ama asla diş geçiremeyeceksiniz.!!!

İsmayil Yılmaz

Türk'e diz çöktürmek hangi itin haddine.

mgfxy hf

o zaman ne diye ABD ye heyet gönderiyorsun?

vatandaş

İsterse başarılı olmasın, laflara bak. Size niye oy verdik?

  • 1