BIST 9.562
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.486,45

Kafes filminin yazarında çarpıcı iddia: Türkiye'de sivil darbe var!

Kafes filminin yazarı Lütfü Şehsuvaroğlu 12 Eylül dönemini, Kafes'i ve bugünün Türkiyesi'ni H.Kübra Kocaoğlu'na değerlendirdi. Darbe dönemi yaşananları hatırlatan Şehsuvaroğlu, Türkiye'de bugün de sivil darbe olduğunu söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
bekir ziya

Pek de ne dediği belli sanki. Sivil darbe var derken, iktidara mı çakıyor, dış güçlerden mi bahsediyor anlaşılmıyor. Darbenin tokadını yemiş bir insanın, bugün daha geçerli sebepler var demesi çok çelişkili.

Misafir

METNİ TAM OLARAK OKUMAYA SIKILAN SON PARAĞRAFI OKUSUN YETER BÜTÜN GELİŞMELERO YÖNDE,. kolaygelsin güzel bir haber olmuş

atabey

"Ne 12 Eylül ne 27 Mayıs ne de 28 Şubat bugünkü kadar sağlam gerekçelere sahip değildi." diyor ve aklı sıra darbe çığırtkanlığı yapıyor. Darbe zamanı yapsaydın ya bu filmi erkeksen Lütfullah Bey

Aras

amca beeyy ülkemiz,de sivil darbe olsaydı şimdi siz KAFES,te olurdunuz bilmem anlata bildim.,mi.?..ha derbe istersen ebedi milli şeef diktatör ismet inünü dedene bak ANLARSINYA...

Kitapkurtu

Haa biz anlayamamışız demek ki sivil darbe olduğunu.. ne ülkeymiş arkadaş darbe yapan yapana.. bize lazım olan bir tane diktatör.. başımıza gelse de rahatlasak..

abuzettin

bildi !! bu arkadaş her şeyi bilir.nokta.

Kim Kimdir?..........

DİKTATÖR NEDİR, KİME NEDİR? “Yasama, yürütme yargı içiçe geçmişse, Hukuk, Adalet ve özgürlükler garantide değilse, anayasa yok demektir. Kuvvet kimdeyse o hakimdir.

  • 1