BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.436,67

'Kafasından aşağı su dökenler geri zekalı!'

Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, AL hastalığına dikkat çekmek için yapılan su dökme kampanyasına katılanlara 'geri zekalı' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 30 Adet Yorum
vatandaş

sayın moderatör SON DARBE manşeti ile içerik birbirini yansıtmıyor. lütfen daha hassas olun.

adil

bankasya devlet eliyle batırılmaya çalışılan tek bankadır... Ama başaramayacak...

DOĞRU

AHMET HOCAYA ÖNERİM SENDE BİR KOVA ÖYLE BÖYLE DEĞİL BUZLU SUYU BAŞINDAN AŞAĞIYA BOCA ET BAK O ZAMAN HİÇ BİR SIKITIN KALMAZ YORUMLAR DAHA OTURAKLI OLUR SEVİLİRSİN LA OZAMAN BAK NASILDA GÜLYOR GÖRDÜN DEĞİLMİ PEŞİNİ NASILDA GÜLÜYON HADİ HADİ DÖK KAFANDAN AŞAĞIYA SOĞUK SUYU NORMALE DÖN ÇOK UZUN SÜREDİR TRANSTASIN DÖN ARTIK.

TOSUN

YA BU KİŞİLİĞİN DÜZGÜN BİR YORUM YAPTIĞINI GÖRMEDİM ŞİMDİ O SU DÖKENLERDEN BİRİ DİŞLİ BİRİ OLSADA ANALAR NE PİKİNİ GİYENLER DOĞRUR GÖRSEK HENE GİYER PİKİNİYİ.

BOZOK..

AHMETT LAA SEN NE KADAR KIVIRTGAN Bİ ADAMSIN YANINDAKİ ADAM MÜSVETTELERİNE VE ONLAIRN AĞ BABALARINA KARŞI ŞİRİN GÖRÜNMEK İÇİN SAÇMALAMIŞSIN YİNE

servet

senin anlayışana ne diyeyim bilmiyorum, ne çifte standartı kim yapmış bu çifte standartı, Als'ye tepki koyanlar filistine tepki koymuyorlar mı bu als için kampanyayı kim başlattı biliyor musun? ayrıca insanların istediği kişiye tepki koyma hakkı vardır, als'ye destek veripte filistindekilere ağlamayan mı var? hadi var desek bile onları gerizekalı yapmaz vicdansız yapar. kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok, filistine tepki koymadı als'ye koydu ee ozaman gerizekalı, soytarı felan filan. alçakça yaklaşımlarınız sizin olsun, bu kampanyayı yabancılar başlattı ve tüm dünyaya yayıldı şov yapanlarda olabilir ama bu als'yi duyuruyor ve kampanyaya dönüşüyorsa 1 kişiye bile faydası varsa Susun, gölge etmeyin yeter.

challenger

ben burada suyumu depemden aşağıya döküyor Ahmet Çakar'a meydan okuyorum, bunu neden yapıyorum Ahmet çakarın haklı haksız yerli yersiz dangalak çıkışlarıyla medyada tutunma çabasına tikkat çekmek için yapıyorum

DURALİ ATEŞ

AHMET HOCA DOĞRU SÖYLEMİŞ

BOZOKLU..

ASIL ŞARLATAN AHMET VE SAZ EKİBİ YALAKLIKTA HER ZAMAN BİR ADIM ÖNDE GİDER BURDAKİ ADAM DENEN KİŞİLKSİZ ŞAHISLAR....AKPKK YA YİNE ŞİRİN GÖRÜNMEK DERDİNİZ ONLARI AŞAĞILAMAK İÇİN YARIŞA GİRMİŞSSİNİZ.. BE HEY ABDESTSİZLER.

Efganlar

Yalçın ve Hakan ı da sahnede görmek isteriz. Ama ümitlenmeyelim, bunlar 2. ve 3. Efgan Ala hayal kırıkları olacaklardır.

foroz

Sen yorum yaptığını mı zannediyorsun. Adam çifte standarta tepki koyuyor senin anladığın şeye bak. yok annen çocuğun ölüsün mü gibi. Çakar'ın söylediği gibi milyonlarca insanın ölümüne ses çıkarmayanlar(müslüman oldukları için) şov için neler yapıyorlar.

haydar

adamsın be ahmet çakar

şebelebettin yandan çakar

hayatında ilk defa doğru bir şey söyledi bu adam :)

vedat

ortadoğudaki okadar insan öleceğine senin ailenden birileri ölsün daha iyi hemen dua etmeye başla anam babam ölsün ama ortadoğudakiler ölmesin diye

Fehmi

Sacmalamissin!!!Islam cografyasindaki zulume Turk insani kadar tepki gosteren bir ulke gostersene.Araplarin umurunda bile degil Filistin oysa ki bizler Turkiye nin kendi sorunundan bile daha fazla Filistin e destek veriyoruz.Suriye ye gelelim Suriye ye hukumetimizin yaptigi yardim(para,silah vs) dunyada esi benzeri gorulmemis bir yardimdir.1 milyon Suriyeli yi memleketimizde misafir ediyoruz maddi gucumuz olmadigi halde.Yani kas yapayim derken goz cikarma bu konuda Turk insanina soylenecek soz yok.

servet

sırf gündemde kalmak için ortalığı karıştırmak için söylenmiş zavallıca sözler. düşünün ortadoğuda binlerce insan ölüyor diye bizlerin anası babası çocukları vs vs.. ölsün sesimiz çıkmasın. sorsan ahmet çakara çocuğun mu ölsün yoksa filistindekiler mi diye ne diyecek merak ediyorum.

servet

olayı gerisinden anlamak diye buna denir. islam coğrafyasında insanlar ölüyor diye başka kötü hastalıkların pençesinde olan zavallılar görmezden mi gelinsin. adamlar ne güzel bir kampanya başlatmış beğenirsin beğenmezsin ama amacı iyi bişey olduğu sürece en azından susmak gerekir. ayrıca bunu yapanlardan biri de bill gates idi yani bill gates gerizekalı ama ahmet çakar gibi bikini iddaasına girenler ileri zekalı. salaklıkta son nokta Allah akıl fikir versin

Gıyasettin GÜNEŞ

Milyonda bir görülen ALS hastalığı için tepesinden aşağı buzlu su dökerek ALS hastaları ile empati kurabildiklerini düşünen duyarlı (!) insanlarımıza bir sorum olacak... Her gün İslam coğrafyasında binlerce masum çocuk katlediliyor (yetişkinler hariç) bu masum meleklerle de empati kurmak istemez misiniz? Örneğin tepenizden aşağı fosfor bombası dökünün, evlerinize füze fırlatın veya çocuklarınızın gözünüzün önünde açlıktan ölmelerini izleyin... Bu örnekler çoğaltılabilir. Alın size EMPATİ, tepe tepe kullanın...

sedat candan

helal sana helal cok dogru konusmussun.makavelli rapt

Yavuz UĞUZ

Gazzede evleri kafasına yıkılan çocuklar için bir kova taş kum ve toz dökme eylemi yapamıyorsunuz çünkü acıtır biraz.

hakan

ahmet hocaya helal olsun

FANTOM 46

YANDAŞ OKURLAR BURAYI SIKI TAKIP EDİYOR ANLAŞILAN

fırat

cok doğru söylemiş

bravoo

kırk yılda bir doğru söz söyledin be ahmet

ADSS

NİHAYET HİSLERİME TERCÜMAN OLAN BİRİ CIKTI