BIST 9.735
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.433,46

Kaç belediye başkanı gidecek?

İstanbul'da yaklaşık 9 isim, Türkiye genelinde ise yaklaşık 50 isim 2019'u belediye başkanı olarak göremeyecek.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
Misafir

Sen bu yandaşlığa devam ettiğin sürece tabiki anketleri içine sindiremezsin.

Mustafa34

Beyoğlu, Fatih, Üsküdar ve Zeytinburnu + 5 ilçe. Diğerlerini siz bulun....

Mustafa34

İstifalarla ilgili vatandaşların talebi bu yöndeydi, Reis gerekeni yaptı ancak işin uzaması ve istifayı kabullenmeyenler bu duruma getirdi, birilerine koruma kalkanı oluşturmak çok doğru değil, istifa ettirilenlerin suçları büyük. Reisi dinlemiyorlar devlet sistemi dışında kendileri üst bir kimlik belirlemişlerdi, kimlerle ilişkide oldukları 3-5 internet araştırmasıyla zaten öğreniliyor. pazartesi görevi bırakırlar, cumaya kalmaz yeni başkanlar göreve başlar konu kapanır. Vatandaşa zulüm edenler, reise ihanet edenlerin sonu.... İstanbul'un önemli ilçeleri için acele edilmeli...

Misafir

MALTA VE PANAMA GİBİ ÜLKELER DENİZ TİCARETİNDE ÖNEMLİ ÜLKELER.DÜNYANIN EN BÜYÜK FİLOLARI ORALARDA. AYRICA ERKAN BEY BİLDİĞİM KADARI İLE İSTANBUL VERGİ REKORTMENLERİ ARASINDA.

Misafir

Erkam Yıldırım neden Şirketini Malta'da vergi cennetinde kuruyor Türkiye'de beş kuruş vergi ödemiyor!..........

Misafir

Fehmi Koru ____________________ kaçtı.... Çıktığı ilk günden beri Atatürk’ün izinde, demokrasiden ödün vermeden yayın yapan SÖZCÜ Gazetesi her dönemde susturulmak istendi… Son olarak FETÖ’cü çamuru atıldı. Koru, hakkındaki "zorla getirilme kararına rağmen" duruşmaya gelmedi.

Gazanfer Türkoğlu

Cam filmi konusunda benim de söyleyeceklerim var. Sağlık açısından bilhassa yazan dayanılmaz sıcağında, güneşin zararlı ışınlarını süzdüğü bir gerçek. Şimdi son derece yanlış bir konuya dikkat çekmek istiyorum: Bazıları hala suçlu konusuna çekiyorlar olayı, vay efendim cam filmin terörist gizlenirmiş. Peki, son model, lüks, Avrupa arabaların yüzde doksanında imalatta bu cam filmi var ve çıkartılamıyor. Buna ne diyeceksiniz. Yani, lüks Avrupa arabalarda olduğu gibi imalatta takılırsa cam filmi teörist gizlemez! Bu mudur? Cam filmi olmasaydı şayet alnında mı yazacaktı suçlu veya terörist olduğu! Kimlik kontrolü yok mu bu işin? Sonra, aracı durdurunca kimlik kontrolü yapan Türk Polisi ve Askeri, gerekirse camı indirtir ve öyle denetimini yapar, zaten bu böyle yapılıyor. Ya da araçlar o konuda ihbar olup olmadığına göre durduruluyor. Konuyu başka mecralara çekmeye gerek yok. Benim DEVLETİMDEN isteğim, lütfen ama lütfen vazgeçin bu cam filmi yasağı kararınızdan…

Misafir

Danışmanları görevlerini bihakkın yapmıyorlar ya da danışmanlarını kaale almıyor demek ki... Aksi halde bütün belediye başkanlarını istifa ettirip,yeniden oylamayla seçtirebilirdi... Doğru olan buydu!

Misafir

Cam film... Tam bir çocuk oyunu... Yap,boz... Yeniden yap,yeniden boz...

adı syoadı

farkındamısın bilmiyorum ama 2 haftada benzine 3.kere zam yapıldı dolar 3.40 lardan 3.90 lara Euro ise 3.9o lardan 4.50 lere cıktı.. enflasyon desen iki hanelilerde ama heralde hayatında ekonominin hiçbir yeri yok... galiba ekonomile ile ilgili hiçbir ilişkin yok demek ki varsa yoksa borazanlık

millet

Açıklanacağınımı zannediyorsunnn...

Misafir

Malta’da oğullarına ait 5 şirket ortaya çıkan Binali Yıldırım’ın yanlış bilgi verdiğini ya da oğulları tarafından yanıltıldığını ortaya çıkardı.

Misafir

Şimdi oldu sen bol bol sevdiğin partiye akıl ver başkasına karışma.......

SADER

DERGAHA ŞEYH ARAMIYORUZ DENMİŞTİ. AMA ANKARANIN YENİ BAŞKANI TAMDA ONA BENZİYOR

misafir

CAM FİLMİNİ YASAK SEBEBİYLE SÖKTÜRDÜK. ŞİMDİ TEKRAR SERBEST BIRAKILIRSA AYKUT KOCAMANIN İSTİFASI GİBİ KOMİK BİŞEY OLUR VE İDAREYE GÜVENİ SARSAR. HAFTADA BİR KANUN DEĞİŞMEMELİ.

HASBİ..

Aynen oylar eriyor bu MTV zammı Cam filmi ve Başkanların gönderilme yönteminden bayağı midem bulandı.Fanatik Ak Partili olmama rağmen resmen buz gibi olmuşum.Okadar soğudum nefret etmeyede başladım diyebilirim.

Misafir

süleyman bey keşke ilçe başkanlarinin neler yaptiklarini bilseniz 15 yil önce borçlu olan başkanlar bu gün enaz 500 milyon dolar servetleri var ama kendi adlarina sadece borç var çok iyi bir taktık herkesde salak anlamazlar

CECO

OYLAR HIZLA ERİDİĞİ VE 2019 SEÇİMLEİRNİ KAYIPETME RİSKİ OLDUĞUNDAN AKP DE BÜYÜK PANİK VAR BU YÜZDENDE HATA ÜSTÜNE HATA YAPARAK KENDİ AYAĞINA KURŞUN SIKTI SIKMAYA DEVAM EDİYOR. NE KADAR SAKLAMAYA ÇALIŞIRLARSA ÇALIŞSINLAR HALKIN GÖZÜNDE Kİ KÖTÜ İMAJI SİLEMEZLER. BELEDİYE BAŞKANLARININ TALİMATLA ALINMASI AKP Yİ LEKELEMİŞTİR. BİR BAŞKAN GÖREVDEN ALINIYORSA MUTLAK BÜYÜK BİR SUÇU VARDIR. YA FETOCU YA HIRSIZDIR DİYE DÜŞÜNÜLÜNÜR. GÖKÇEĞİN YERİNE GETİRİLEN ŞAHISIN GÖKÇEKTEN ÜSTÜNLÜĞÜ NE SAKALINDNA BAŞKA. SİNCANDA NE YAPMIŞKİ ANKARAYA YAPSIN. GÖRÜNÜM ŞU BİR TÜRLÜ MİLLİ GÖRÜŞCÜ İMAJI VERMEYEN GÖKÇEK YERİNE MİLLİ GÖRÜŞCÜ SAKKALI TARİKATCI GÖRÜNÜMLÜ BİRİ GETİRİLDİ. ANKARAYA YAKIŞTIMI. BAŞKANDAN ÇOK İMAMAM GÖRÜNÜMLÜ. AFKANİSTAN BAŞKENTİ OLDU ANKARA. BUMU YANİ YENİLEŞME. ADIM ADIM İSLAMİ DEVLETE YOLCULUKMU. BİRİLERİ DERGAHA ŞEYH ARAMIYORUZU DEMİŞTİ. TAMDA ONA BENZİYOR

seko69

o zaman kılıçtaroğlu haklı.. madem 60 a yakın belediye başkanının görevden alacaksın, erken seçim kararı alırsın tüm belediye başkanlarını değiştirirsin. insanları karalamak, şucu bucu diye yaftalamak insan haklarına aykırı.. böyle bir zulüm olabilir mi?

Misafir

dönüşüm filan yok...milleti Gökçek i savunacak duruma düşürdüğüne göre yapılan iş çok çok ama çok hatalı...

Misafir

HAYRET! SENİN AKLINA İHTİYACIMI VAR REİSİN

TRABZONLU

Cam filmi yüzünden hakikaten ciddi oy kaybı yaşanacak. Sırf film yüzünden oy vermeyen adam eksik kalsın diyecekler ama bu böyle, insanların herşeyine karışıp müdahale ediyorsunuz sonra da ulusal güvenlik kılıfı uydurarak ceza yağdırıp milletin parasını alıyorsunuz. Ne kazanıyoruz ki ne verelim!!!

Misafir

Erdoğan hazır FETÖ METÖ komedi hikayeleri varken “paylaşım” ağını yeniden düzenlemeye karar vermiştir.

  • 1