BIST 9.561
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.490,93

Kabine mi değişiyor? Başbakan açıklama yapacak

ANKARA'dan gelen son dakika gelişmesi ile gözler Beştepe'ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düğmeye bastı. Başbakan Binali Yıldırım'ı Beştepe'ye çağırdı. Bu hafta kabine revizyonu bekleniyordu Başbakan Yıldırım birazdan açıklama yapacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

başbakan neden açıklama yapıyor ki, erdoğan ne derse onu söyleyecek,

Misafir

damat ekonomisi iflasmı etti. eğer bu ali babacan bakanlığı kabul ederse saftır çünkü kullanıp atılacak

Misafir

Emir Tepeden!___________________ Seçilmiş HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken'in yargılandığı davada tutukluluk halinin devamına karar verildi.

fikret boduroğlu

milletin verdiği yetkiyi paralel yapı ile paylaştınız sonrada paralel devlet var diye şikayet ettiniz.yardım ve yataklık yaptığınız,devlette örgütlenmesine üst düzey görevlere atama yaparak yardımcı olduğunuz,ekonomik olarak güçlendirdiğiniz cemaat terör örgütüne dönüştü ve darbeye kalkıştı.ülkeyi iyi yönetemediniz ve darbe ile karşı karşıya bıraktınız.ölenler ,sakat kalanlar oldu.iktisadi ve sosyal yaşam da sıkıntılar sürüyor.resimde ,namaz kılıyorsunuz allah kabul etsin. acaba kabul edermi.

ĞPÜ

BAKALIM FETO CULAR GİDCEKEMİ?

Misafir

Sayın Ali BABACAN! İyi bildiğiniz bir işi yaparken size her an müdahale edildiyse,sürekli eleştirildiyseniz, sonrasında da muhatap alınmadıysanız ve bu sebepler yüzünden görevi bırakmaya zorlandıysanız neden yeniden görev alacaksınız ki? Ekonomiyi en iyi siz biliyorsunuz...Ekonomi okumamış ve uzaktan bakanlar tarafından işinize asla karışılmayacak ise görev kabul edin!

  • 1