BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.509,30

Jandarma ve Donanma komutanları belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı atamalarına göre, Koramiral Ercüment Tatlıoğlu Donanma Komutanı, Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı 2. Kolordu Komutanı, Jandarma Genel Komutanlığına ise Korgeneral Arif Çetin atandı

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Arif çetin komutanımıza hayırlı olsun.

Misafir

Görmez o gece (Tesadüf!)Mit de çorba içtiğini söylemişti. Zaten o gün ihbar olduğu için Fidan da 18.00 kadar (4 saat) Gen.Kurmayda idi. Bi geliyor Mit e Aaa. Görmez orada. Kuvvet komutanları da Düğünde. RTE o gün Cuma ya bile gitmiyor. Enişte bildiriyor Darbe yi. Önce 16.00 da öğrendim diyor sonra 20.30 sonra da başka saat. Şimdi yavas yavaş onları temizliyor Erdoğan. Sırada Akar veya Fidan var. Aksakallı istifa edecek.

Misafir

Aksakallı ı durmaz. İstifa eder... Orduyu da altüst ettiler. Yargı yok. Anayasa Mahkemesi zaten koma da. Muhalefet Saray uşağı. Türkiye yakında Suriye gibi olursa şaşırmayın. Savaş demiyorum. Baas Partisi geliyor diyorum.

Türkiyeli

Hayırlı olsun. İnşallah hangi türde olursa olsun, fetöcü veya kemalist, tüm darbecilere ve darbelere karşı halkın yanında ve onurlu bir asker olarak görevlerini yaparlar.

  • 1