BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İzmir referandum son durum ilginç MHP detayı

İzmir referandum son durum ne? CHP'nin kalesi İzmir'de referandum sonuçları merak ediliyor. 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması öncesi kentteki havayı BBC Türkçe araştırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Farklı Bakış

Sandığa İMİR MARŞI İLE GİDECĞİZ. HAYIR oyu vererek döneceğiz.

Misafir

mhp deki erdoğan yamakları,ilk genel seçimde erdoğan yapaklığından emekli olurlar.teşkilatta onlar isteyen yok.işleri bitti.

Misafir

tek dertleri Erdoğan ın isteği gerçekleşmesin. yoksa bu sistem ülkenin hayrına mı yararına mı hiçbirisinin umurunda değil. mevcut sistemde tek başına iktidar olmadığı sürece ülke kaosta demektir. 90 yıllık tecrübeyle sabittir.

ANKETÖR

İZMİRDEN EN AZ %40 EVET ÇIKAR VE TÜRKİYE GENELİ %62 OLARAK EVET LE BİTER.

ALASÖZ

Devletin bütün imkanlarını kullanarak evet için kampanya yürütenler bir tarafta, gönüllü olarak kendi imkanları ile bir araya gelerek çalışma yapanlar bir tarafta. Sizce kim kazanır? Çeşitli kesimlerden ve düşüncelerden hayırcıların her birinin farklı gerekçeleri var, karşıt düşünceler ve çıkarlar içinde olan kesimler var, ancak tek ortak noktaları; demokratik ortamın korunması.

Misafir

BBC naapsın gönlünden hayır geçiyor ama türkiyede CHP ye yağ yakacağı tek il izmir kaldı trakyaya gitse kov eskişehir vs gitmiş CHP tabanının umrundamı kabul etmek lazım CHP raf ömrünü bitirdi yeni bir sosyal demokrat atatürkçü parti çıkarsa mum gibi ericek

Misafir

İzmir den tulum cıkar hic merak etmeyin.İzmir in yerlisi 1 kisi bile Evet demez.

  • 1