BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,84
ALTIN 2.417,25

İzmir Manisa ve Sivas'ta gıda zehirlenmeleri! Sayı 4 bine yaklaştı

İzmir, Manisa ve Sivas'tan peş peşe zehirlenme haberleri geliyor. Son iki günde İzmir'de 2 bin 600 civarında işçi zehirlenme şüphesiyle çeşitli hastanelere kaldırılmıştı. Bugün ise Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 104 işçi, Sivas Suşehri'nde ise 750 kişi zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

Son 10 senenin analizi yapilsa. Hangi firma hangi parti ile iliskili. Gercek niyet iyi ise bir anda kesilir fakat cikar isbirligi varsa daha bu haberlerden cok duyariz

osmancık

çok eskiden değil, bir zamanlar işçiler yanlarında sefer tası götürürdü. Birileri bi adet çıkarıyor, sonra o adet olmazsa olmaz kabul ediliyor.

Misafir

Ucuz etin yahnisi yalan olur :) çürük domotezlerde yakında hastanelik yapar

MİSAFİR

FITRAT ÇOK DA KURCALAMAYIN

Misafir

Toplu iş yerleri için Yemek yapan ve ya yemek satan şirketlere malzeme tedariği veren "MÜTEAHHİT" ve İşletmeleri ve "Yemek Şirketleri" ve de personelleri MİT tarafından mutlaka analiz edilmeli.MİT Bu tür toplu iş yerlerine erzak veren mütahitleri ve yemek şirketlerini periyodik olarak analiz etmelidir.

Hüma

Devlet sık sık niye denetleme yapmıyor bu gibi iş yerlerini. Manisa'da sık sık zehirlenme vakası duyuyoruz. Askerlerde mi orada zehirlenmişti? Unutmuş olabilirim. Sebeb nedir iyi analiz edikmeli.

Komünist Kürt

Patronların para hırsı işçileri zehirliyor................ 'İşçiler defalarca zehirlenmesine rağmen Akyıldız firması tedbir almıyor..............Gözü daha fazla para kazanmaktan başka şey görmüyor!

  • 1