BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İzdiham yaşanıyor 1 personele 20 bin kişi

2 Ocak'tan itibaren tüm Türkiye'de dağıtımına geçilen çipli kimliklerini almak isteyenler nüfus müdürlüklerinde izdihama yol açtı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

İYİ DE SAYIN KART, SİZ RANDEVU VERDİNİZ DE BİZ ALMADIK MI? NE 199'DAN NE E. RANDEVUDAN RANDEVU ALMAK MÜMKÜN DEĞİL. BU YOĞUNLUĞU ÖNLEMENİN YOLU ÖNCE TÜM İŞLEMLERİ DURDURMAK VE YENİDEN RANDEVU SİSTEMİNİ GETİRMEK, RANDEVUSUZ İŞLEM YAPILMAYACAĞINI VE SÜRENİN KAÇ YIL OLDUĞUNU DUYURMAKTIR.

misafir

önce şu dilekçe ile soy isim değiştirmeyi çıkarsaydınız yoksa kimse değiştirmez...lütfen şu yasayı değiştirin.öyle değiştirelim kimlikleri..

şuayip

Bir personel birgünde 20000 kişinin kimlik kartını vermek zorunda!!!! Çok garip haber anlayışınız var. Bu işin zamana yayılması gerekiyor mu? Evet . Ohalde Randevunu alacaksın işini halledeceksin.

ali

eee bunun böyle olacağı 5 yıldır belliydi, daha önceden içişleri bakanlığıyla görüşüp tedbirlerinizi neden almadınız, kimlik kartı dağıtım işi 5 yıldır planlanıyordu

Misafir

ne aceleniz var kardeşim çatladı sanki millet, bizim insanımız niye bu kadar aceleci, bir de ödemede böyle olsalar ya, hep son ödeme gününü bekler herkes.

  • 1