BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

İYİ Partili Aytun Çıray'dan Akşener açıklaması!

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü Aytun Çıray, Başkanlık Divanı’nda Meral Akşener’e kurultaya hazırlık süreciyle ilgili bilgi verildiğini belirterek, “Parti olarak kendisini kurultaya davet ettik. Şüphesiz katılacaktır” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Misafir

aslında seçim yenilgiside var ama tam tarafsız derinlemsine araştırsanız,yenilgi değil ama normal bir sonuç alındı neden daha bir yılını doldurmadan hedeflerini açıklayamadnan seiçme girdi ve yüzde 10 barajını geti .hemde beş parasız bir parti ılarak .akpyle karşılaştırısak, 2002de akpa kaynağını açıklamadığı bir külfetli seçim yaptı millete dağılıtıldı ve bir seçim arabası alyındıki dünyada eşi yok diye övündüler. peki bu paralar nerdeden kimden hangi illegal dışgüçleredn geldi?

Misafir

Akşenerin secim yenilgisinin üstünü örtmek icin güzel tiyatro oynuyorlar yok genel başkanlıgı bırakmışta yok millet evinin önünde ikna nöbetleri tutuyormuşta hepsi secim sonuclarını ört bas etmek icin önceden hazırlanmış bir tiyatro ama gercekten güzel oynuyorlar yok ben bıraktıydımdavatandaş bırakmadı ayaklarına yatıyorlar bizde yedik gidecek kişi gidiyorum dedimi gider abidik gubidik oyunlara baş vurmaz

hakan

biri arkadaşa sufle versin hiçbirşey bilmiyor

  • 1