BIST 9.523
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,69

İYİ Partili Aydın'dan Bahçeli yorumu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, MHP'nin geldiği noktanın kendileri için üzüntü verici olduğunu söyledi. Aydın, İYİ Parti'den değil ama MHP'den kendilerine geçişler olabileceğini ileri sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
misterx61

işine bak koray efendi,dua edin meclise girdiniz.

Misafir

sen öyle san. yada öyle bil.

Misafir

işte koray aydın....

Misafir

senin ne olduğunu bu millet biliyor. boşa çabalama.

abidin

irade kimde acaba,sizleri mhp den ayırıp, chp ye hdp ye yanaştıran nedir,söylede biz de bilelim

Cemil Pehlevan

Bu şahıs, yani Koray Aydın, bakanlık döneminde yolsuzluk yaptığı iddiası ile 180 yılla yargılandığı davadan beraat etti. Oysa medyada yosuzlukları çarşaf çarşaf haber yapılıyor, kızkardeşinin üzerine yaptığı para transferleri konululuyordu. Kanaatime göre Fetö mahkemeleri bu şahsı aklayarak, kendine bağladı. Koray Aydın, fetö ile ilişkili bir şahıs olduğu zaten anlaşılmaktadır.

hakkı

sayın aydın siz değilmiydiniz; meral akşenerin fetö ile bağlantısı var diyen. bu gün ne değişti siz bu kadınla aynı yola çıktınız?

irade

"irade bizde olsaydı " derken ne demek istemiş. amlayan oldu mu?? yoksa ben mi fazla şüpheciyim.

Misafir

Hadi ordan akp nin trolü.....

MİSAFİR

YAHU KARDEŞİM ABD FETÖ BAĞLANTILI BİR KADINA KANIP PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİNİZ ÜLKÜCÜ GÖMLEKLERİNİZİ SOYDU SİZİ KAPIYA KOYDU BAHÇELİ ,BARİ UTANIN PİŞMANLIK DUYUN GİTTİĞİNİZ YOL YOL DEĞİL BÜYÜK ALDANIŞ VE ZİYAN İÇİNDESİNİZ KADINI MEMNUN ETMEK İÇİN BAHÇELİYİ ÜZMEYİN BAHÇELİ NAMUSLU ONURLU ADALETLİ DÜRÜST VATANINI MİLLETİNİ DİNİNİ SEVEN BİR İNSAN YANLIŞ YAPIYORSUNUZ ,,,KENDİNİZİ AF ETTİRİN BÖLÜCÜLÜĞÜ BIRAKIN ÖZÜR DİLEYİN BAHÇELİNİN GÖNLÜNÜ KAZANIN.YOKSA HEPİNİZ DIRO VIRO OLMUŞSUNUZ HABERİNİZ YOK HELE O ÜMİT SİZE NASIL KANDI HALA ÜZÜLÜYORUM ONUN AKŞENERİN YANINDA NE İŞİ VAR

Inanolu

Gec bunlari koray.senin safin chp hdp dir.biz bunu halk olarak biliyoruz artik.

ss.sebo

arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim demiş atalar. Şimdi chp ile arkadaş olan iyi parti kendini aklamaya çalışmaktadır ama nafile. Bu iz öyle kolay kolay çıkacak bir iz değildir. Öncelikle kendi içlerinde bir NASUH tövbesi etmeleri gerekir ki bu pişman olanlar içindir, iyi partide herhangi bir pişmanlık görülmemekte. Arkadaşlarınızla birlikte size mutluluklar dilerim.

Misafir

ya bi işine bak koray bey. seni yüce divandda aklayan Devlet Bey değil mi ? karşılığında da bakanlıktan azletti işte. işine bak. fitne fesat yayarak siyaset yapmak yakışmaz..

Burdayiz.

Toplama, toplama, davalarıda bitmiş:) bizim davamız var derlerdi eskiden bu zatlar:) neden seçimlerde sadece Meral konuştu, çünkü partide toplama var, kimse kırılmasın diye sadece Meral konuştu:):)

Hadi ordan

Meral in eteğinin altından konuşan olmuş Meral in eteğinin altına giren de Ülkücülük yoktur İyi parti bir sol partidir

gül

utanmaz partisine ihanet eden zavallı yazıklar olsun sen ve senin gibi siyasetçilere

Misafir

chp ile irade dışı ittifak kurmuşsanız,sizde irade yok veya kiralık demektir.

Sivasli

Depreme gelen Yardimlari ic ederek Mantar gibi Büyüyen Pensilvanya Papazinin Hain Usaklari Ülkücü olmadi Olamadi Olmayacak.

Sivasli

Ülkücüler Vatan Evladi gibi gözüken Ihale ve Yolsuzluk Pesinde kosan Pensilvanya Papazinin Usaklarini Kendilerinden bilme hatasini yaparak MHP ye Büyük Bedeller Ödetmislerdir.

mim cim

bu halk müflis müteahhidin gölcük depreminde halkın yardımını 15 günde nasıl yok ettiği unutmadı. halk onu aklamadı, o aklandığını sansa bile.

hasan al

bahçeli ile MHP ve ülkücü hareket bitti.

Misafir

koray bey ülkücü olduğunuzu söylüyorsunuz ama fetöcü olmakla suçladığınız merralin partisinde siyaset yapıyorsunuz.

Misafir

Koray Aydın bir dönem yüce divanda yolsuzluktan yargılanmadi mi Sayın Bahceliye söz söylemek senin ne haddine

Misafir

hadi ordan mhp ülkenin rejimini değiştirmekle kalmadı eyalete sonuç veren bir düzenlemeyede sebep oldu doğumdan ölüme mhp li soydan gelen bir aile idik ama şuan mhp düzelene kadar iyi partiliyiz...takii bahçeli mhpden gidene kadar ...sinan oğan mhp de başa geçerse işte pzaman mhp büyür etkisi çoğalır dahası vatan ve mhp düşman işgalinden kurtulur..

Mustafa

Sen 2002 de gitmeliydin ama Devlet beyin iyi niyeti seni partide tutması Sen nire ülkücülük nire geçmiştede çıkarın icin oradaydin senin vatan ve millet anlayışın makam ve çıkardır