BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23

İyi Parti'den bomba iddia! Erdoğan'ı kandırıyorlar

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü İzmir Milletvekili Aytun Çıray Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Trump arasındaki görüşmeyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çıray, Erdoğan'ın kandırıldığını öne sürdü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
zzzzzz

İşçi Partisi AKP el ele. akp demek ki Perinçek gibi düşürmeye başlamış yazık Perinçek gibi düşünenler bizim için yok hükmündedir. inşallah yok olacaktır.

Misafir

Allahu ekber gene gandırıldık dermi acaba trump a güven olmaz sağ gösterir sol vurur yumruğu yiyen de kalkamaz Ecevit e lafa eden zaata bak daha Türkçe yi düzgün konuşamıyor ingilizcesi yok çeviriyi de araplar yapıyor heralde

Misafir

Kandırılıyor ve de Abd' nin yaklaşımını sorgulayamıyor. Şahin ve sert bir politika izleyemiyor. Türkiye' ye tehdit bir terör örgütüne binlerce tır silah veriliyor ve buna mukabil bir cevap verilemiyor.

ehza

sayin Tayyip Erdogan kandiriliyor diyen bu parti asil cia abd ve fetöcüler tarafindan kandiriliyor haberleri yok iyi geldik diyerek yaptiklari ve yapacaklari ne varsa Türkiye icin kötü olacak

ses

Erdoğan bey iyi ama danışmanları iyi değil gibime geiyor. Sonrada aldandık diyor.

Misafir

reisimi kimse kandıramaz reisim 10 kandırma gücündedir. O herkesi kandım diye kandırır

Misafir

aaaa kandırıldı mı ki? :)

Hadi Oradan

Farabi ben kandirildim diyen sanki amcan... Sen gene ne içtin bugün?

Misafir

Hep kandırıldım demedimi.Şimdi neden olmasın.Samimi değilsiniz!

Farabi

Haddi ordan fallik.Sanki erdogan bir cocukta ABD kandiracak.

okur32

Senin fırıldak kubi den ne farkın var?bu kaçıncı partin?sen de onları kandırdın.Hele Kılıçdaroğlu nu

FARKINDAYIZ................

Diplomasi dilini herkez güzel kullanıyor,ve yapacağını yapıyor,zaten şimdiye kadar gönderdikleri yeterli bir süre ağırlaşak anlaşılan,ama Türk kamu oyuna göndermeyecek deniLmesi hükümetin işine geliyor,onlar hükümeti hükümet te bizi kandırıyor.

  • 1