BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,48

İYİ Parti'de toplu istifalar sürüyor

İYİ Parti Genel Merkezi'nin, 81 il başkanının yönetimleri ile birlikte istifa etmesini istemesinin ardından İzmir'de il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, yaptıkları toplantının ardından istifalarını sundu. İzmir dışında farklı şehirlerden de çağrı sonrası istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

Sen sahip çıksaydın!

Misafir

Sen İyi Partiyi boş ver de AKP'nin istifa ettirdiklerine bak.

Misafir

Okumadan yorum yazan troller işte böyle sallarlar.

Misafir

Erdoğan kimdir! Ne kadar tanıyorsun! Türkiye Cumhuriyeti çöksün ama yeter ki Erdoğan iktidarda kalsın öyle mi!?

Bu Fakir

İyi parti yeniden teşkilatlanıp yapılanacak galiba.

salih kara

Partilerin hedefleri, programları, liderleri ve kadroları var. İP'in nesi var!?.. Uzaktan kumanda ile ancak bu kadar...

Misafir

Çarpıtılan haberin sonucu. Parti dağılmıyor, bitmiyor; tam aksine teşkilatlarını yeniliyerek büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Kerim

Bu parti neden kuruldu belli idi. Amacini gerceklestirdi, artik dagiliyor. Kurulma nedeni Erdogan a karsi gelmek idi, oylari bolmek idi, MHP yi bolmek idi. Yaptida. Ama sadece parti icindeki muhalif gruplar yanina gittiler. Sonra muhalif grup da gordu ve anladi ki, partiden birsey olacagi yok, en iyisi baska partilerde gorev yapalim.

Misafir

ÖNCE ÜLKÜCÜLÜĞÜ BİR TAM TARİF ET DE ÖĞRENELİM.

Misafir

KARDEŞ;HABERİ ANLAYARAK OKUMADIN ANLAŞILAN.

Misafir

HABERİ OKUMADAN YORUM YAZIYOR BİRDE UKALALIK EDİYORSUN.TÜRKİYE SLOGAN MİLLİYETÇİLERİNDEN VE SOSYAL DEMOKRATLARDAN KURTULUR İSE DÜZELECEKTİR.

Garip şekiller

Yahu anlayın artık... Zoraki parti kurucusu partinin başına getiriliyorsa parti üyeleri vekilleri niçin dursun ? Ciddi boyutta alelade ve aceleye getirilmiş olmak üzere kurulan bir partiden söz ediyoruz sırf seçimlere girebilmek için manifestosu parti tüzüğü parti ilkeleri dahi geniş kapsamlı detaylı hazırlanmamışken ne diyeyim İP iyiden iyiye gerildi tasfiye yoluna gitmekte emin adımlarla ilerliyor...

rezalet

Kurulalı kaç gün oldu şu hale bak ! Kendini bilen bu yapı içinde 1 saniye bile kalmaz..

Arif

Akşener daha önce kendi istifa ediyorum dedi sanki kahraman olmuş gibi geri döndü. Hep böyle yine abudik gubidik işler.

Misafir

SEÇİM GECESİ NEREDEYDİN MERAL ABLA? SENİN DE PARTİNİN MHP DEN FARKI KALMADI Kİ. O GECE YSK DA OLMALIYDIN. GÜNEYDOGUDA NELER OLDUĞU TAKİP EDEMEDİN, SANDIKLARA SAHİP ÇIKAMADIN... NEYSE.

Uluırmak 68

Bir zamanlar seçim meydanlarında ööööğğğğvvvvv,öğüv diye böğürüyordun,noooolllduuu?ÇAKMA ÜLKÜCÜLER SİZİ.....

Misafir

Erdoğan’ın görev onayı yüzde 44.5’e düştü... Seçmen kitlesinin de yüzde 65,5’i Erdoğan’ı onaylamıyor. İYİ Parti’de ise Recep'e destek, sadece yüzde 4,6 olarak anket sonuçlarına yansıyor.

Calli

Bunlari millet sevgisi ile alaksi yoktuki.bunkarda kimin eli kimin cebinde.fazlasini bile yazmaya değmez bu maşi parti icin.

Olmamalı

Seçime kadar bunlarla birlikte yol al işi bitince istifa edin ben yoluma emek sarf etmeyenlerle devam edeceğim varmı böyle bir şey

Misafir

Iyi partiye iyi gunleeer.

özgür yurttaş

ne güzel halkın oylarıyla meclise girin(daha çok chp nin) sonra istifa edin..sizin ülkeye hizmetiniz de sevginiz de bu kadardır..

  • 1