BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.479,49

İYİ Parti'de FETÖ krizi! Şuuru kirlenmiş...

İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Bahadırhan Dinçaslan'ın 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili attığı tweetler ortaya çıkmış, sosyal medyada Dinçaslan'ın o paylaşımları tartışma yaratmıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan İYİ Parti teşkilattan ve kamuoyundan özür diledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
serhat

Körler sağırlar bölücüler yıkıcılar baascılar paralelciler mandacılar evangelikler birbirini sözcüde cumhuriyette birgünde yeniçağda foxda halktvde krttv de tele1tv de artıtv de medyahabertv de agırlar desek bilmem yalan olur diyen varmı..

Turgay

Hadi be ordan bop eşbaşkanıymış. 2004'te hiç gücü yokken mecburen truva atı olarak içeri sızdı. Sonra Bop mop bırakmadı hepsini darma dağın etti. Bum kaboom. Kapiş ;)

Misafir

en büyük proje bop eşbaşkanının partisi............NOTALARRRR NOKTASI.......

murat

Saglam mandacı hemde kravatlısından

Misafir

Padişahım Çok Yaşa .............

Emin can

Misafir 14:58,seni mükemmel yorumundan dolayı tebrik ediyorum..resmen hislerimize tercüman olmuşsun..

Misafir

Yaaaaaaaaaaa!.... YANLI MEDYA Haberlerinde butun Partilerde Kriz var!.... Tek AKP'de herkes Sus Pus!.............!... Tek Adam... Tek Parti.... Tek Ses!... Tek emir .............!

Misafir

Bu partinin geleceği ABD ile olan ilişkilerin seviyesine bağlı. Yani pek parlak gözükmüyor. Abd YPG ye bile yardımı kesti artık. Bunların da hiç şansı yok. Aklı olan arkasına bakmadan bu partiden kaçar.

Misafir

Yav iyi de bu 1 değil, 3 değil arkadaşım. Medya yöneticiniz de öyle çıkmıştı. Yani bunlar bir de partide sıradan insanlar değil. Milletle dalga geçmeyi bırakın artık, proje partisiniz. Her yanınızdan dökülüyor.

  • 1