BIST 9.790
DOLAR 32,50
EURO 34,94
ALTIN 2.431,20

İYİ Parti'de bir istifa daha arka arkaya açıkladılar

İYİ Parti Tokat Kurucu İl Başkanı Afşin Ünverdi, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ünverdi'nin ardından İl Başkan Yardımcısı Emrah Köknar da istifa ettiğini duyurdu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

14 Ağustos 2018 10:47 sen tasalanma su akar yolunu bulur...seeen heçç tasalanma...biliyorum bizi çooooooook seviyon dimi.....

Misafir

haklısın sadece bayrak değişimi yaşanıyor aslına bakarsan bahçeli nin gerçek milliyetçileri temizleniyor dersen tam olacak ama yemiyor tabi

Misafir

hadi len siyasetten anlamayan kürşad.henüz barajı geçememişsin sen başkan nasıl çıkacak yoksa sen mi başkan olacaksın

Misafir

bana söyler misin iyi parti temizleniyor derken ne demek istiyorsun. Mesela milliyetçi mi oluyor sola doğru mu yanaşıyor yoksa islamlaşıyor mu sanırım hiç birisi? e olduğunuzu kendiniz bile bilmiyorsunuz.

Misafir

ilk seçim 24 hazirandaydı.. :)

Misafir

İstifasında sitem şikayet vs. yok. Bayrak değişimi diyor. Hala iyi partili sadece başkanlıktan istifa ediyor. Koltuğa yapışıp kalanlar ve tüm ömrü koltuk mücadelesi ile geçenler bunu anlayamaz.

misafir

Taaa baştan beri söyledik. Bu kadın da bir meziyet yok. Bir proje ürünü olarak ortaya çıkartıldı. Sırf Bahçelinin Erdoğan ile Ülke menfaatinde birliğini bitirmeyi amaçlayan bir proje.İşte sonu geldi. chp nin sırtından meclise girdi yoksa zaten siyaset mezarlığında yerini almıştı. Gerçi eninde sonunda kapanacak bu parti. Şimdilik uzatmaları oynuyor. 43 vekil ile ne yapabilir? Sadece hazine yardımını bekliyorlar o parayı aldıklarında köylü köyüne evli evine.

kürşad

sıkıntı yok.giden gider.kalan sağlar bizimdir.ilk seçimde BAŞKAN bizden çıkacak.Yazın kenara

Fikri

İyi Parti temizleniyor.

  • 1