BIST 9.674
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.506,85

İYİ Parti standına saldırı davasında karar verildi!

İSTANBUL Bağcılar'daki İYİ Parti standına yönelik 8 kişinin yaralandığı saldırıda gözaltına alınan 8 kişiden 6'sı emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldı. Olayda bıçak kullandıkları iddia edilen 31 yaşındaki F.A. ile 26 yaşındaki Ş.B. ise Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı iki kişiye kasten yaralama, tehdit ve hakaret suçlaması yöneltti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
FİKRET BODUROĞLU

NE ZAVALLISI.atın içeri.belki AKILLANIRLAR.

murat

tamamen senaryo...tamamen kendini mağdur gösterme edebiyatı...

HASAN BAL

BU ZAVALLI GENÇLERİN ARKASINDAKİ AHLAKSIZLARI BULUN.ONLAR KOLTUK VE MAKAM İÇİN ZAVALLI ÇOCUKLARA AZMETTİREN İĞRENÇ MAHLUKLAR

tepe

bütün ülkücüler ayni gemide degil.. kimileri milliyetciligi ayak altina alan sahilarin gemisinde ücüncü sinif muhamelesine razi oluyor ama kimisi dik durmayi tercih ediyor..

AMAN DİKKAT

Batının yapamadığı tek şey Ülkücüleri birbirine düşürmekti ama görünen o ki malesef batı bunuda başaracak değerli arkadaşlar hangi partiyi desteklerseniz destekleyin ama lütfen birbirinize düşmeyin üzerimizde büyük bir oyun oynamaktadır sakin olalım ve ülkücü kılığına girmiş avrupa köpeklerinin tahriklerine kanmayalım hepimiz aynı gemideyiz

Misafir

Maşallah,güzel beslemiş sahipleri.Her işe yarar.

DOĞRUCU

KAVGANIN İÇİNDE KALMIŞLARMIŞ.. İFADELERE BAK.. AYIP AYIP.. MHP NİN GELDİĞİ NOKTAYA BAK..

Misafir

Ülkeyi karanlığa götürecekler bu tipler işte. Hangi siyasi taraftan olurlarsa olsunlar, isterse babamın oğlu olsunlar temizleyin içimizden düzen bozanları, saldırganları, magandaları, şiddet bağımlılarını.

Misafir

Tiplerine bak. Hepsi böyle,

Misafir

"MİLLİYETÇİLİĞİ" olacaktı,özür.

Atakan TÜRK

VATANSEVERLİK VE TÜRK MİLLİYETÇİŞİĞİ YÜCE DEĞERDİR;karşılıksız yeri geldiğinde can vermektir;birilerinin ihtirasları için cebine 5-6 bin lira koyolup "kendi komşusuna-vatandaşına saldırmak değildir!

  • 1