BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28

İyi Parti seçime girecek mi Bahçeli kurmaylarına konuştu

İyi Parti seçime girecek mi sorusun herkesin dilinde. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, erken seçim kararını İyi Parti’nin seçimlere girmemesi için aldığına yönelik iddialara tepki göstererek kurmaylarına, “Bizim için seçime girmelerinde herhangi bir olumsuz durum yoktur” dediği öğrenildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 35 Adet Yorum
Sunay Eroglu

Ben oyumu sayın Tayip Erdoğan'a verecem oyum daha önce mhp nindir şimdi vatan millet için akp dir

Misafir

Yorumlar yorgunluk verebilir ,ne var bunda gücenecek ,

66 balta

sayın bahçeli uzat mayım akp ye çalştıgın kadar mhpye çalışıp partyi yıprat masaydın bugün mhpe belkide birinci parti olacaktı şimdi seçime gidiliyor cumhur başkanı nediyor amanha yanlışlıkla mhpye oy vemeyin diyor hala akpenin içinde mhp yi birkaşık suda bogacak insanlarvar senin yaklaşımını bunlara karşılıgı bu sözler olmaması lazım ben 40 yılık mhpliyim anlam veremiyorum neden gün geçtikçe parçalanıyoruz

Help

Kılıcdaroğlu tıpış tıpış sandığa gidip oyunuzu vereceksiniz dedi.. Hepsi kuzu kuzu gitti oyunu verdi. Şu aday adayımız dedi çok elit, herşeyi bilen seçmeni kabul etti. Yedi kere yenildim doymadım dedi... Buna tamam dediler... Chp mhpleşti... Mhpliler chpleşti... Üzüm üzüme baka baka kararır. İyi partililer eski mhpliler... Sayın türkeş sizin bu halinizi iyikene görmedi. Türkeş üç kere mc hükümetinde yer aldı. Sağdaydı sağ da kaldı...

Misafir

İyisin tabi ,mehtap gibi

Misafir

Saniriim kabartma tozuna ihtiyacınız yok ,

Misafir

Kanka marna yapma kahkahaa atacam

Misafir

He he hiç alakası yok ...

Misafir

Ülkenin bu kötü gidişatın tek sebibi şu anda ve 16 senedir bu ülkenin basında olan yozlaşmış iktidardır. 16 senedir bu ülkeye çok zararı oldu. Tekrar seçilmeleri durumunda zaten bu kötü duruma sebep olmuş bu ülkede bu kötü gidişat düzenlemez. Hatta daha da kötü olacak. Tek çare IYI bir yönetim ve 16 senenin hesabını sormak.

Help

Devlet bahceli ektiğini biçiyor. Yıllarca chp peşinden gitti... Tabanını chp'leştirdi. Hani liderin peşinde gidenler dsp koalisyona hayır demedi, chp ile kankalığa hayır demedi. Hayır dedikleri özal, erbakan, tayyip erdoğan, muhsin yazıcıoğlu ... Enteresan

Help

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerle ilgili olarak, "Şimdi teklif ediyorum demokrasiyi koruyalım 17 ay beklemeyelim yerel seçimler için buyurun gelin seçimleri erken yapalım. 17 ay beklemek anlamını kaybetmiştir 24 ekim 2017...hükümete ne dediye yaptırdı... Dokunulmazlık kaldırılsın dedi yaptırdı... Karşı çıktıkları yaptıramadığı az şey oldu, afrin, seçilme ve seçme yaşının düşürülmemesi... Havaalanı yapılmaması gibi... İmf borc alınsın falan... Küçük şeyler. Adam gibi adam kılıcdaroğlu. Almanya ya gelmeyin can güvenliğiniz yok gibi uluslararası iletişimi de süper daha ne olsun.

Haspi Kenar

Mesela rakip parti seçime girsin diye ne gibi bir teklifi var?Erken seçim kararını biz aldırdık diyenler,İyi partinin yolunu tıkamak için elinden geleni yapıyor.Nasıl bir adalet anlayışı?Yazık!Bu kadar mı korktunuz bu bayandan?

Misafir

niye bahceli bizansmi, öyle demezler, osmanlida oyun coktur denilir

kemal

Hile tuzak entrika=siyaset .Bu milletin kurtuluşu demokrasiyle siyasetle siyasilerle olamaz.

abdülhamid

sayin bahceli hangi tehlikeyi erdogandan daha önce gördü, erken secim icin karar verdi, bunu aciklasinlar

Misafir

barajı aşamaz hale gelen mhp,akp listesinden %1 bile oy alsalar meclise giriyorlar.akp ye oy veren kürt seçmenler akp ye oy verecek olursa,kürt düşmanı mhp yi bizzat kürt oylarıyla meclise taşımış olacaklar.akp ye verilen her kürt oyu, mhp ye gidecek.kürt düşmanı mhp yi, kürt oylarıyla meclise sokmak için erdoğan,hdp belediyelerini kapadı,kendi partisi olan akp nin adamlarını kayyumla belediye başkanlığına getirdi.yatırım-hizmet ayağı ile göz boyama derdine düştü.ne kadar kürt seçmen kandırabilirse,kürt düşmanı mhp yi,bizzat kürt oyları ile meclise sokamnın keyfini sürmek istiyorlar.herhalde böylesdi daha zevkli olacak.''bakın kürt seçmeni,kürt düşmanı mhp yi kendi oyları ile nasıl taşıdı narasını atmak herhalde keyifli olacak.kürt seçmen bu daleverelere kanar mı?bence kanmaz.ancak akp,uşağı olan kürt aşiretleri hariç .onlar,düşmanlarına uşak olmaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar.onalrı karakteri bozuk.genele bakılacak olursa aklıselim kürtler,erdoğan ın bu tezgahına düşmez.saygılar.

Misafir

Siyasette bizans oyunları dönüyor.

Turgay

Çevir kazı yanmasın.

ülkğcğ kale

1 ay önce , erken seçim vatana ihanet, 4 gün önce zaruret diyor..bu adama güvenilmez

Misafir

Yok ettin koca bir dava partisini. Rahmetli Başbuğ Türkeş senin bu halini görse yüzüne tükürür dü. Kimseye kalmamış makam mevki bu dünyada. Tarih seni ve arkandan gideni nasıl yazacak düşünüyor musun? Koskoca MHP'yi ve ülkücü camiayı sonunda böldün. Akşener'e de sana da yazıklar olsun.. Okumazsın belkide bu yazıları editörlerde yayınlamaz ama ben yine de yazıyorum.

İYİ

LAFA BAKARIM LAFMİ BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAMMI DİYE..ÖLÜMÜNE AKŞENER SONUNA DEK AKŞENER...HARBİ ÜLKÜCÜLER

Balaban Beyi

D.Bahçelinin DOĞRU KONUŞTUĞUNA İNANMIYORUM.Çünkü İYİ partinin varlığında MHP yanan BİR mum gibi ERİMEKTEDİR.. Aynı ERİME DAHA AZ ORANDA AKP İÇİNDE DE GEÇERLİDİR. Bu da zaten çok doğal . Öyle ya,bu yeni partiye UZAYLILAR OY VERECEK DEĞİL TABİİ...Artık MHP için SON GELMİŞTİR; AKP için de ÇOĞUNLUK GERİDE KALMAKTADIR...Yeni Gün İYİ PARTİyi GÖSTERMEKTEDİR...Hayırlısı olsun ...

İlerleyen balon ülkesi

Ben iyi parti yerinde olsaydim secime girmem hukümeti devir alacak parti büyük koca bir enkazla karşılaşacak ekonomi çökmüş 900 milyar dolar dış borc iç borc hariç ve tum komu malı satilmış büyük bir skandal olacak..

İYİ

TÜRK SİYASİ HAYATINDA SENİN KADAR BASİT BİR SİYASETCİ GÖRMEDİM TARİH SENİ KARA SAYFALARINDA YAZACAK ZAVALLII.....HARBİ ÜLKÜCÜLER..

Misafir

2)işlem başladı.bahçeli yi yine öne sürdüler,yandaşlarına ''bakın, bahçeli böyle istedi.'' deyip,vartayı atlatma girişimine başladılar.sayın meral hanım ı tekrar tebrik ediyorum.erdoğan-bahçeli ortaklı kirli oyunu ve kumpası bozdu.erdoğan ve avaneleri önce saldırıyor.kirli hesap ve oyunlar içine giriyor,mafyalık yapıyor;karşısındakiler sert çıkınca geri çekiliyorlar.''çevir, kaz yanmasın.''hesabı kıvırma taktiklerini devreye koyuyorlar.bu arada belirteyim ki;saadet partisi önemli bir gelişme gösteriyor.erken seçimin 24 hazirana alınması duyurulmadan önce; saadet partisinin oy oranı, %8-10 bandında idi.seçim günü bu oranın daha da artacağına hiç şüpheniz olmasın.