BIST 9.713
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.429,40

İYİ Parti seçim beyannamesinde dikkat çeken 'askerlik' detayı!

Seçim beyannamesini açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, ''Parlamenter sisteme dönüş hedefimizi gerçekleştireceğiz'' dedi. OHAL'i kaldıracağını ve TRT'yi satacağını belirten Akşener, Meslek Yüksekokulu mezunlarına da kısa dönem askerlik vaadinde bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
Misafir

google'a bi yaz bakalım akp döneminde satılanlar diye! Ayrıca bu kadın eski meclis başkanı ve iç işleri bakanıdır bütçeyi nedemek bilmeyecek!

kocatepe

Sn.Aksener bilmedıgı butceye nasıl bu kadar vadde bulunuyor.hazınede bırıkmıs uc bes kurusuda iyi gorunmek için dagıt sonra borçlanmaya başla Turkiye.Allah ulkemize zaval vermesin.bunlar koltuk için yapmayacaları hiç bir şey yok.

Misafir

Bunlar İki pkk lının oyunu alabilmek için şaklabanlık numaraları!Belediyeleride geri verinde bari hendek kazmaya devam etsinler!Fetocu kadrolarla iyi anlaşıyorlardı!

ibrahim adem

Sözde İYİ lerin Sözüne güvenenip İP ine tutunmak, örümcek ağıyla balığa çıkmak gibi şey!

mustafa aydın

ohal derhal kaldırılmalıdır terör bahene edilerek ohalin sürdürülmesi gereksizdir ohal şartlarında seçim hakkaniyetsizdir. eskiden yani yakın zamanda birkaç yıl önce ohal mi vardı ama törerle mücadele ediliyordu akşener gelecek türkiye iyi olacak

MUSTAFA

HALA FETÖ VE PKK VAR OHAL DEVAM ETMELİDİR.KÖKLERİ KURUYUNCAYA KADAR OHAL İYİDİR.İYİ PARTİ HANİ MİLLİYETCİYDİNİZ,ÜLKÜCÜYDÜNÜZ??

Misafir

İP seçim bildirgesine göre FETÖ de onurssl Cumhurbaşkanı olacak.

kundemacı

Askerlikle ilgili açıklama eksik olmuş: Şöyle ki; üst düzey siyasilerin iki çocuğundan bir bedelli, diğeri çürük raporu alarak askerlikten kaçacak demedi. Bu önemli eksiklik.

dede

İyi partiyi destekleyen yorumculara sesleniyorum. Neden karşıt görüşlere pervasızca saldırıyorsunuz. Sıkıştığınızı anlayıp ne kadar zarar verirsem o kardır pisikolojisine mi girdiniz. Biz sövüyormuyuz? hakaret ediyor muyuz? Hayır. Medeni olmak gerekmez mi?

Zeynep ( g )

İstanbul il başkanının hdp 'yi öven ve demokrasi için hdp 'nin barajı geçmesi gerektigini savunan açıklamalarından sonra ,nasıl Mhp artıgısınız sizler , diye sormak gerek !! Ülkenin federasyona bölünmesinden rahatsız her bir vatandaşın bu açıklamalardan sonra bu partiye nasıl eli gidip de oy verecek ,merak konusu ...( Gerçi bu açıklamaya bendeniz sevinmedim desem yalan olur , esnaftan bu partiye oy atacaklar için önemli bir koz verdiler elimize ...:))

Asabi

Bu Akşener'i görünce Fetö aklıma geliyor ve sinirden telefonu kırasım geliyor.

O kara

Cumhur Baskani Adaylarina!! Bir vatandas olarak sizlerden arzum gelin Hollandayi ornek alin Egitimde Teknolojide Denetimde Uygulamada vs vs Tarimda

Akil

Varsa yoksa öğretmen polis 3600 sanki bu ülkede normal memurlar oy kullanmiyor

Akşamcı

✋✋ He Yaaaaaaaaaa! Bir KHK ile kendini başkan ilan etmediğine şükür

Misafir

Erdoğan'ın Son MGK'sı Toplandı!........... OHAL devam ediyor!

Misafir

AYM'den Karar geliyor!_________________YSK'ya seçimlerin tarafsız yönetimi ve denetimiyle ilgili uygulama getirebilir!.

  • 1