BIST 9.559
DOLAR 32,47
EURO 34,56
ALTIN 2.473,74

İYİ Parti kongresinde oy zarfından Erdoğan'ın adı çıktı

İYİ Parti Çanakkale 1'inci Olağan İl Kongresi'nde bir oy zarfından, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin adının yazılı olduğu, dosya kağıdı çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Misafir

akpak parti kazanırsa top yekun tüm millet ayvayı yedi zate.

La git

Halbuki Ittifak yapsaydi, Basin 20% diye deklare ederdi. Sonra Tarafsiz Basin -:) dan bahsediyoruz.

Misafir

Meral Hanım içerideki hainlere dikkat etmeli.

okuyan

Bu birilerinin iyi partiden epey rahatsız olduğunu ve en basit konuları bile medyada reklam ederek kendine rant sağlayabileceğini ümit ettiğini gösterir. Memlekette iş kalmamış bir kurulda bir zavallının bir acizliğini habere manşet yapıyor işte siyaset işte dürüstlük işte medya

veli

simdi cok sevinmisler

Dobra

İyi parti için olumlu yorum yapanlar. Seçimde yüzde onu geçemediğini görünce ne cevapları olacak acaba. Hay Allah yine tenezzül Edip yazdım.

Misafir

BİTMİŞ PARTİLER ÇÖKÜŞÜ YAŞIYOR .ÇÖKÜŞÜN PENÇESİNDEKİLER ISRARLA BİZİMLE KOLİSYON OLUN DİYOR. BİTMİŞLERDE ,ÇÖKÜŞ TERLEMELERİNİ ÖRTBAS ETMEK İÇİN HA BİRE İYİ PARTİYE CHPYE SALDIRIYORLAR SİZİN BU İKİ TÜRK PARTİSİNE GÜCÜNÜZ ARTIK YE TMEYECEK VE TÜRKLER KAZANACAK SİZ KAYBETTİNİZ.

Misafir

türkiyenin geleceği akşenerdir.

Balaban Beyi

EVVVEEEET AKP de " korku ateşi bacayı sarmış" bu açıkça anlaşılıyor artık..!! İyi amma, KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK...BUNU UNUTMUŞLAR MI..? Artık sonları geldi gibi görünüyor.İYİ OLACAK TURKİYE İYİ.

İYİ Kİ VARSINIZ MERAL AKŞENER..

SORU ÇALINDIĞINDA VE KADROLARA DÜŞÜK PUANLILARLA DOLDURULDUĞUNDA NE KADAR ÜZERİNDE DURDUNUZ?,MANŞET YAPTINIZ,KUL HAKKINI NE KADAR ÖNEMSEDİNİZ?GECE GÜNDÜZ ÇALIŞANLARIN HAKLARINI HELAL ETMEDİKLERİNİ HERKES BİLSİN.KAZANDIRILANLARIN ÇOĞU MESLEKİ YETERLİLİĞE SAHİP Mİ?BİR SORGULAYIN.VARSA YOKSA MERAL HANIM ŞÖYLE BÖYLE,KARDEŞİM ÜLKESİ İÇİN ÇALIŞAN HERKES DESTEKLENMELİ AMA ADİL OLMALILAR BU KADAR...

HABERİNİZ OLSUN...

BÜYÜTÜLECEK VE HABER OLACAK BİR TARAFINI GÖRMEDİM,HER PARTİDE İKİ YÜZLÜ İNSAN BULUNABİLİR HATTA ÜÇ-DÖRT PARTİYE GÖZ KIRPAN,KONVOYLARINA KATILANLARI DA DUYDUK.

MİSAFİR

AKŞENERE ÜMDİNİ BAĞLAYANLARIN HAYATTAN HİÇ BİR ÜMİDİ KALMAMIŞ DEMEKTİR

Misafir

BÜTÜN MİLLİYETCİLER DİYORSUN PEKİ MHP MİTİNGLERİNDE AÇILIŞLARINDA O KADAR İNSAN NERDEN GELİYOR.SEN EN İYİYİSİ GEÇMİŞİN ÜLKÜCÜSÜ ŞİMDİKİNİN YENİ TÜRKÜCÜLERİ İP E GEÇTİ DESENE.

Misafir

BOŞUNA İFTİRA ATIYORSUNUZ. MİLLET ARTIK ÜMİDİNİ AKŞENERE BAĞLADI. BÜKTÜN MİİLİYETÇİLER İYİ PARTİYE GEÇTİ. MİLLET ARTIK GÖZÜNÜ AÇTI .EKMEĞİYLE OYNAYANLANA FABRİKASINI KAPATANLARA OY VERMİYOR ,VERENLERDE TÜRKLÜKTEN ÇIKMIŞTIR.

kundemacı

Niye soğuk duş oluyor ki; bir kişi bir densizlik, bir terbiyesizlik yaptı, sizde ne kadar mutlu olmuşsunuz. Bakalım benzer haberlere 2019' dan sonra nasıl manşet atacaksınız.

Misafir

bu mu yani habercilik süleyman bey ya bu saçmalığa uygun bir başlık bulun ya da ne çeşit habercilik yaptığınızı ifşa edin

Volkan SARIASLAN

İYİ olacak,Hayırlı olacak. YETER söz Milletin.

MİSAFİR

ABD İYİ PARTİYİ CHPKK YA MONTALAYACAK HERŞEY GERİDEN ÇOK iyi OLECEK

tttttttt

bu memlekette ne kadar tutarsız.ne kadar seviyesiz insanlar var hedefe ulaşmamız için insanların şuurlu ve bilinçli hareket etmesi gerekiyor. milletimizin haksızlıkları,hukuksuzlukları ve birileri tarafından sürdürülen saltanatı görmezden gelmeyip, elini vicdanına koyarak oy vermesi halinde hedefe ulaşırız. yoksa körü körüne oy vermeye devam edersek bir yere varamayız.

Fg

Bu tür yalan dolan başlıklar her alanda atılıyo

misafir

İYİ PARTİ ABD TARAFINDAN CHPKK YA YAMA YAPILMAK VE DEVLETİ YIKMAK PROJESİDİR.DEVLET BAHÇELİ OYUNU GÖRDÜ BUNLARIN HEPSİNİ PARTİDEN SOKAĞA ATTI .BUNLARA KALSA MHP Yİ ELE GEÇİRİP ABD YE BAĞLAYACAK AK PARTİYİ YIKIP TÜRKİYEYİ TERÖRÜN ABD NİN KUCAĞINA ATACAKLARDI,millet seçimde bunlara osmanlı tokadını patlatacak her şey İYİ olacak

İzmir

fetö nün tüm troll ağı , iyi partiye çalışıyor . Bunu anlamak çok basit biraz sosyal medya takibi yeterli. Fetönün son umudu İyi parti, zaten söylüyorlar.

Misafir

Hakkı dua et İYİ Parti başarılı olsun. Olursa tüm Ülke ve Millet kazanır. Olmazsa aktroller kazanır.

Misafir

Türk müsün? Eğer sen Türk isen önce anadilinde yazmayı öğren. Sonra töreyi öğren. Ne Türk dilinde böyle "alo" diye bir hitap vardır ne de törede bir hanım böyle laf atılır. Bir de utanmadan 78 Kuşağı Eski Ülkücü yazmış. Birincisi Ülkücü terbiye senin şu yaptığına müsaade etmez. İkincisi Ülkücünün eskisi yenisi olmaz. Bu hususlar ocaklarda öğretilen temel prensiplerdir. Kurt postuna girmiş aktrolden başka birşey değilsin sen.

Misafir

Aynen katılıyorum. Şimdilik tek çare İYİ Parti ekibi gibi görünüyor.