BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

İsveç'te tazminat kazanan Müslüman kadına yüzlerce tehdit

İsveç'te ayrımcılığa uğradığı gerekçesiyle tazminat kazanan Farah Alhajeh, bunun sosyal medyada duyulmasının ardından yüzlerce tehdit ve cinsel içerikli küfürlü mesaj aldığını belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Vatansever

Siz Turkiye ye gelen bir Alman veya Isvec liye illede bizim gibi yasayacaksin veya illede bizim istedigimiz tarzda giyineceksiniz diye bir dayatmada buluna bilirmisiniz? Bu cok akilsizca bir sey. Tabi bunun icin bir bilinc gerekiyor. Insanin bilincli olmasi , insanin oncelikle kendisini, kendi toplumunu , inancini, kimligini ve kulturunu bilmesi gerekiyor. Bu bayanin Isvec te ne aradigini veya hadi Arabistana diyen arkadaslari anlamam mumkun degil. Sizin orada o bayana yapilan cirkin ayrimcila soyleyecek tek sozunuz varmi acaba? Yok soylecek bir seyiniz. Cunku onlarin filmleri ve muzikleri ile buyuduz ve sabah aksam onlar ne yiyiyor, ne giyiyorlar ve kim kimle cikiyor ? Gibi seylerine ozenip kafa yordunuz. Simdide akillariniz onlarin istedigi sekilde calisiyor, farkinda bile degilsiniz. Vay Turkiyem vay . Senin emanet edilecegin gencligin halini gor. Yazik yazik...

Misafir

Avrupa`da Neden Müslüman gibi yaşamak istiyorsun Yallah arabistana.....

Zeynep

Gavur eller dediğiniz ülke , belki tüm aile ve akrabalarının yaşadığı yerdir.Yaşadığın ülkeyle , inanç üzerinden nasıl bağlantı kurdunuz?tebrikler!

D21

Mademki dinine düşkünsün ne işin var gavur ellerde. Bence hep şekil olsun diye...

  • 1