BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.309,53

İstifalar ve yalanlar...

Bir rivayete göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine 13 belediye başkanının istifası istendi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 44 Adet Yorum
Misafir

Menderes ve Ozal mi??????????Suan icinde bulundugumuz durumun temelleri onlarin zamaninda atildi,keske atilmasaydi.

Misafir

Menderes ve Ozal mi??????????Suan icinde bulundugumuz durumun temelleri onlarin zamaninda atildi,keske atilmasaydi.

Erol Baron

RTE dediğinin tam tersini yapan biri. Her sıkıştığında halkın iradesini öne sürer ama o iradeyi hep kendi yok eder.

Misafir

Başbuğ, Rezillik dedi!_______________________ sert açıklama yaptı: “PKK’ları tanık, Türk Ordusu’nu sanık yapmakla, bir dönemin FETÖ’cülerini tanık SÖZCÜ’yü sanık yapmak aynı şeydir”

Misafir

Gökçek’in yerine gelecek ismin Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki olacağı belli oldu

Misafir

Son dakika haberi… ................ Haber Dünyasına yıldırım düştü! Yılmaz Özdil’den önemli açıklama.. Usta yazar Yılmaz Özdil, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Sözcü Gazetesi'ne yönelik yürütülen algı operasyonunda, "Türkiye aslında SÖZCÜ hakkındaki iddianameyi mahkemede öğrenmek yerine Sabah Gazetesi'nden öğrendi" dedi.

darbeli matkap

süleyman özakpartili

ali

bence herkes halkın seçimleriyle gelmeli. valide, emniyet müdürü de, yargıçta. çok uzun olmamalı süreler 4-5 yıl filan. her yıl yenilenmeli.

Misafir

ABD dönüşünden sonra da Topbaş’ın istifa ettiği söyleniyor. Gökçek için ise aynı yöntemin kullanılacağını kaydeden AKPli kaynaklar, bugün İran’a giden Erdoğan’ın İran dönüşü sonrası, Melih Gökçek’in istifa edeceği belirtiliyor.

Misafir

İslamcı tetikçi Cem Küçük açlık grevindeki tutuklu eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’ya destek veren Başak Köklükaya’yı hedef gösterdi

lale

yıllarca melih gökçeğe akp hatrına oy verdik. yeter artık onun vebelediyenin etrafındakilerin palazlanmasına yeter dedik.

can

Yolsuzluk yapanları kenara koyup yola devam edeceğini söyledi reis.Kimler yolsuzluk yaptıysa istifa ettirilecek.Olay bu kadar basit

Misafir

Gene taraflı haber bi bırak artık

Misafir

Sayın yazar , Melih bey niye yollanıyor bi bunu yazsanız.Bırakın algı operasyonları deyip gevelemeyi.

Misafir

Ya çok yakında bu haberler doğru çıkarsa bu yazdığın yazıyı kağıda döküp yer misin Süleymancığım? Senin bu internet siteni sadece yorumları için takip ediyorum. Dikkat edersen site AKP'li ama yorumların %90'ı muhalif. Ya da artık AKP'den ve RTE'den bıkmış AKP'li.

seko69

Bu zihniyetlerin bu ülkeyi idare ettiklerini gördükçe insanın midesi bulanıyor. altından üstüne kadar iğrenç bir durum. DİK DURAN, İTİBARLI, ŞAHSİYETLİ, ONURLU, KARAKTERLİ idarecilere, yönetecilere ihtiyacımız var. öyle bir kişinin şahsi ihtirasları için kendilerini suçlu gösterip istifa eden ve ettirenler ile bu ülke asla ve asla düzlüğe çıkmaz. sorun yok mu var, lakin bu sorun balık baştan kokmuş misali taa tepeden tırnağa kadar bütün kadrolarda var. saltanat, ihtiras insanların gözlerini köreltti. isyanımız buna.. biri de çıkıp asil duruş gösterip ne metal yorgunluğu kardeşim, ne fetösü, ne rantı, ne çıkarı vb. ben adam gibi adamım. istifa edecek varsa ilk önce önderler liderlik etsin ve çekilsin demiyor diyemoyur. çünkü hala rantı devam ediyor. hala nasıl sömürürüm nasıl çıkar sağlarımın derdinde. buna da metal veya mental yorgunluk denmez düpedüz YİYİCİ TİP denir. bilmem anlatabildim mi?

vatandaş

halka sorulması fikrine %100 katılıyorum.çok isabetli bir karar olur.fakat bu anketler ne kadar yapılıyor bilmiyorum ama; yaklaşık 10 yıldır yaşadığım şehirde daha doğru düzgün parti teşkilatları yada yetkili birimlerden bir anket uygulaması yapıldığını görmedim.

a.a.

bitmek üzere olan nekadar hirsiz ve hain varsa umdu olmak güzel birsey sonucta iyi seylerin yapildigini verilen tepkilerden anlamak lazim bukadar dibe batmis bir fetö ve chp baska nasil ayakta durabilirki ???

a.a.

ülen ne yaptiniz su 90 yilda cok merak ediyorum =?rahmetli MENDERES VE ÖZAL dan harici birazda DEMIREL hangi atilim hirsizligin ve ahlaksizligin disinda bir onuncu yil marsi ile milletle dalga gecerek hic bir halt yapmadan yillarca ahlak dezenfarmasyonundan baska ne yaptiniz suraya ikitane hizmet yaptik deyinde gülelim yahu :):)??

Misafir

Suriyeliler icin 30 milyar DOLAR harcadik(130 milyar TL).. Bu konuyu da yazsana!

Misafir

yorum yapılmasın diye reklam konmuş...Partinin avukatı mısın...Yarın mahçup olursan ne yazacaksın merak ediyorum.

salih

İstifa isteniyor ve istifa ediliyor; neden, bilen yol. Yolsuzluk yapan, teröre bulaşan var da; istifa ettiriliyor ise bu madalya takmak olur... Yolsuzluk yapan, teröre bulaşan kim varsa gözünün yaşına bakılmasın; ihraç edilsin, haklarında adli ve idari ne gerekiyorsa yapılsın... Bütün partilere sesleniyorum! 15 Temmuz'dan beri "siyaset kurumu hariç" bütün kurumlarda temizlik yapılıyor; siyaset kurumu temizlenmedikçe milletin önüne çıkmamalıdır...

rizeli

Dil kası. Çoook önemli :))

Bence

Süleyman bey sizin samimiyetinizi biliyor ve güvenle takip ediyoruz. Ancak özellikle büyükşehirlerde anketleri manuple edebilecek belediye başkanları var. Gelelim medya meselesine; onlar halkı gerçekten tanımıyorlar.Bazı istifalar sonrasında Ak Parti tabanda daha da güçlenir ve Yorulanların ve kendine Yontanların gitmesini sabırla bekliyoruz.

a.a.

kisinin zikri ne ise fikride o olur dile vurur hep baskalarina itham iftira olur rant lari kesilen ne kadar güruh varsa 15 senedir ellerini ogusturup hep ayni taktigi uyguluyor hirsiza bak ? BIRDE SÖYLEYENE BAKIN BAKALIM ??HIRSIZLIGIN FERISTAHLARI BUGÜN MILLETE HIRSIZ DIYOR