BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45

İşte yeni ekonomi yönetiminin şifreleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı yeni kabinede en büyük sürpriz Berat Albayrak oldu. Albayrak, Hazine ve Maliye Bakanı olurken, ekonomi yönetiminin çatısını ise üç bakanlık oluşturacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

Hayal dünyasında geziniyon looo

fikret boduroğlu

ülkeyi deneme tahtası yaptılar.bakanların bir önemi yok.erdoğan ne derse o.başarısızlık halınde hesap sorulması gereken de Erdoğan.başarırsa takdir edilir,başaramazsa kuyruğuna teneke bağlanır.işi zor ,önümüzdeki günler sıkıntılı.

mevhibe inal

Gıda-Tohum-İlaç-Sağlık konusunda Tekellere Cazibe Merkezi! olmak yerine Milli olsak daha hayırlı olur.

misafir

ne yeni ekonomisinden bahsediyorsunuz.başka birileri vardıda siz yeni mi geldiniz.millet inim inim inliyor.sizlerde lale devrini yaşıyorsunuz.

Misafir

2)türk ekonomisi ayaklar altında sürünüyor.bakmayı siz onalrın ihracatta yükseliyoruz dediklerine.ihracat ile ithalatlarının arasında 50 milyar dolar açık var.sattıklarından kazandıklarına 50 milyar dolar eklerlerse dışarıdan mal alabiliyorlar.şimdi bu açık dahada artırılmalıdır.dışarıya mal satamaz duruma düşürülmelidir

Misafir

acınızı anlıyorum,başınız sağolmasın gezizekalılar

Misafir

BEnim dinim senin dinini dover.

Misafir

9)erdoğanizm türkiye de seçimleri kazanıyor diye her şey bitmedi.varsın onlar seçimleri kazansın.varsın ey ey ey!naraları atsın.varsın iç güçler,dış güçler masalı okusun.herşey bitmedi.mücadele bitmedi.hatta en etkili tarafları ile en mükemmel şekilde sürüyor.onların seçimleri kazanmış olması zafer değil.seçimleri kazandılar gelecekelrini kaybettiler.

Misafir

6)döviz kurları tl bazında arttıkça,türkiye nin iç ve dış borç yükü ile faiz yükü artacaktır.vergiler yükselecek,hayat pahalılanacak,enflasyon yükselecek,ticaret duracak,ihracat zorlaşacak,çarşı pazar fiatları baş edilemez hale gelecek,paranın piyasadaki dolaşımı sekteye uğrayacak,işsizlik ve işten çıkarılmalar ile iflaslar artacak;hayat ekonomik yönden çekilemez hale gelecektir.

Misafir

3)şimdi,erdoğan ı damadı yakın akraba kontanjanından hazine ve maliye bakanı olmuş.devletin hazinesi,bu sefer yandaşa değil direk erdoğan ailesine bağlanmış.çaylak bakanın ne yeteneği var ki?kıyıda köşede var olan maliye geliri ile ekonomi düzlüğe mi çıkacak,yoksa elinizi attığınızda maliye ceplerinizde mi olacak?

Misafir

2)türk ekonomisi mi ayaklar altında sürünüyor.bakmayı siz onalrın ihracatta yükseliyoruz dediklerine.ihracat ile ithalatlarının arasında 50 milyar dolar açık var.sattıklarından kazandıklarına 50 milyar dolar eklerlerse dışarıdan mal alabiliyorlar.şimdi bu açık dahada artırılmalıdır.dışarıya mal satamaz duruma düşürülmelidir.

Misafir

1)fetöcü nihat zeybekçi ekonomi bakanı oldu,döviz ve ihracat tepetaklak oldu.aldıkalrı tetbir daima ''ekonomimiz doğru yolda ve iyiye gidiyor.dövizdeki artışlar sunni.dış güçlerim işi.''demekten ileri gitmedi.erdoğan,arada ey faiz lobisi diye boşu boşuna ve kendi kendine gürledi.yandaşlarına gaz verdi.zaten yandaşları gazla çalışıyor.

MİSAFİR

BU AZİZ MİLLET BU AZİZ DEVLET SİZE ADALETİ İNSANLIĞI DİNİ İMANI VİCDANI NAMUSLU DÜRÜST OLMAYI VATANA MİLLETE DEVLETE DEVLET BAŞKANINA İHANET ETMEMEYİ ÖĞRETECEK MERAK ETMEYİN ,HER TÜRLÜ ŞANSLISINIZ .YA SİZLERİN İSTEDİĞİ OLSAYDI ALLAH KORUSUN ŞİMDİ SURİYE GİBİ BİR ÜLKEDE İPİNİZİ ÇÖZMÜŞLERDİ NEREYE SAKLANACAĞINIZI KAÇACAĞINIZI BİLMİYOR OLACAKTINIZ SAHTE AYDINLAR GERİDEN ÇAĞDAŞLAR CAHİL DİPLOMALILAR SİZİ

MİSAFİR

SEN ÖTÜYON AMA İÇİMİZ DIŞIMIZ HAİN SATILMIŞ TÜRKİYE DÜŞMANI DOLU TERÖRLE YAPAMADILAR TÜRKİYENİN TOKADINI YEDİLER CHPKK ABD FETÖ ŞİMDİ DÖVİZ ÜZERİNDEN SALDIRIYORLAR HEPSİNİ GÖMECEĞİZ SEVİNMEYİN BOŞUNA BU ÜLKE EN İLERİ 10 ÜLKENİN ARASINA GİRECEK SAHTE AYDINLARA GERİDEN ÇAĞDAŞLARA CAHİL DİPLOMALILARA DEVLET VE DİN DÜŞMANLARINA RAĞMEN

MİSAFİR

OSMANLI TOKADINI SEÇİMDE YİİYENLER MORARMALARI KIZARMALARI GEÇTİ GİNE ESKİ HALLERİNE BÜRÜNDÜLER VILEN EVLADIM İMANA GELİN DÜRÜST OLUN NAMUSLU OLUN VATANINIZI MİLLETİNİZİ DEVLETİNİZİ DEVLET BAŞKANINIZI SEVİN KİM ALLAHTAN KORKAN ALLAHI SEVEN BİR MÜSLÜMAN DEVLET BAŞKANINA İHANET EDERSE ÇAGGALLIK EDERSE DİL UZATIRSA İFTİRA ATARSA DÜŞMANLIK EDERSE ALLAH ONUN BELASINI VERİR UYANIIIN UYANIIIN SİZ HIRSIZLIK YAPARSINIZ HARAM YERSİNİZ ÇALARSINIZ HEMİDE SEVİNİRSİNİZ AMA ERDOĞANA TRİLYON HARAM VERSEN ALMAZ ÇALMAZ YEMEZ BUNU O İHANET DOLU KAFANIZA Bİ SOKUN LOOO

Erkan.

Dikkat ettinizmi içimizde ne kadar hain var. Adam işe başlamadan asmaya başlamışlar ama varya herzamanki gibi olaçağı şu ALLAH doğrunun yanında hainin karşısında olaçak. Art niyetli hainler sonunuz geldi.

misafir

yeni ekonomiymiş.kabine açıklanır açıklanmaz dolar, avro,altın aldı başını gitti.demekki, şifrenin birisi bu imiş.bakalım daha neler göreceğiz.

  • 1