BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.310,05

İşte Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı

Aile ve sosyal Politikalar bakanı Ayşen Gürcan oldu. Ayşen Gürcan aynı zamanda Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 46 Adet Yorum
İnanmıyoruz

Seçim öncesi şovları....Tokatta Kuran-ı Kerim'i pasta yaptığınızı Tekirdağ'da Kabe'yi pasta yaptığınızı unutmadık bu mu dindarlık şov yapmayın o kadar da değil.

Kürt ezidi

Acaba bende sakal biraksam benide bakan yapmazlar ?

Kürt ezidi

Müsülmanlik ne zaman reform olursa o zaman yobazlarda kadin düsmani müsülmanlardan kurtuluruz Hepsi isid kafali

TÜRGEV ve AKP

Kim Kimdir!...Erdoğan’ın çocukları Bilal Erdoğan ve Esra Albayrak’ın da yöneticisi olduğu TÜRGEV’den Ayşen Gürcan.. ‘bağımsız’ statüsünde atanan Türbanlı bakan.....

Taraflı

Suudi kralı (ölen) Türkiye ziyaretinde devlet yöneticilerine mücevher hediye getirmişti. Bu mücevherler kamunun malı olmasına ragmen, hala akibetleri belli değil, bu mücevherler bu harika akp hükümetlerinde nereye kayboldu acaba.

Taraflı

57. Hükümet zamanında 1 cente muhtaç idi ya, işte tam o zaman dolar 1.70 TL idi ve doğalgaz vatandaşa 32 kuruştan veriliyordu. Şimdi dolar 2.92 TL. doğalgaz ise 1.20 TL. işte senin balşarılı ve destansı hükümetin. Vatandaşı soyarak destan yazıyorlar.

Sol Haber

AKP Diunci ve ülkücü avında MHP yönetimi tetikte!................. Türkeş’in bakanlık teklifini kabul etmesinin partiye yönelecek bir operasyonun parçası olduğu değerlendirmesi yapan MHP yönetimi, bundan sonra AKP’den ve saraydan gelebilecek her türlü hamleye karşı tedbir alıyor..

Gürcan Twitter

Türbanlı bakanı Ayşen Gürcan, sosyal medyada yazdıklarıyla dikkat çekti. ..............Bugüne dek birbirinden ilginç mesajlar yayınlayan Gürcan, sosyal medyada tepkilerin patlama yapmasıyla hesabını kapattı.

Taraflı

O begenmediğin 57. hükümet zamanında, vergi dairesine beyanname verdiğinde damga vergisi 2.5 TL idi. 2015 yılında 43.50 TL. Daha geldikleri ilk yıl yani 2003 mart ayında 15 TL'ye çıkardılar. Bu büyük başarı mı sence.

Kürt ezidi sever

Sana cevap yazmaya değmez, ışid zaten her gün size bunun cevabını veriyor.

Ucube

Geliri dini olanın dini de geliridir!........

baltaya sap

bu işler türbanla olsaydı araplar bir baltaya sap olurdu?????

Akın AKINCI

Marmara depremini atlatmış bir hükümetle deprem sonrası parsayı toplayan hükümeti kıyaslamak vijdani midir!?

ne olmuş yani

buna din istismarı denir. çok şükür akpden öncede müslümandık.

Kürt ezidi

Dikkat ettim bütün cirkin bayanlar türban yada burka takar Zaten anlasalar takmazlar cünkü islam kadin düsmanidir

Halil

Bak Kürdistan kurmakta olduğu gibi, bu konuda da seninle aynı fikirdeyim. Ee, Kürdistan ne zaman kuruluyor? Kolay gelsin hadi...

EHİL

DOĞRU, AKP ÖNCESİ SİZLER BİZLERİ GERİ PLANA ATTIĞINIZ İÇİN , ELİN GAVURU YÖNETİYORDU SİZE, 1 CENTE MUHTAÇ GEZİYORDUNUZ, DEPREM PARALARINI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞINA DAĞITTINIZ ZİRA KASADA PARA YOKTU, BAŞTAKİLERİN ALAYI EHİL,ÇAĞDAŞ VE MEDENİ İDİLER???!!!!

Kürt ezidi

Türkiyeye yakismadi zaten cirkin onun icin tirban takiyor

MÜSTEŞAR

İYİ OKURSAN ANLARSIN PROF. AKADEMİK ÜNVANI VAR.SENİN NEYİN VAR.

hizmetler !

Ey Cemaati Cumbuşlar,Vakit molla Cunalistler,bu AKP'li molla politikacilar.Türban imza gericilik hizmeti,biraz makarna kömür hizmeti,milyonlar Rüşvet hizmeti'paralar Nerde gizleniyor hitmeti,milli görüş.

Ali yıldız

Türbanlı olmaktan başka ne vasfı var bu kadının, devlet yünetimini ehil ellere vermezseniz, sonra gelir elin gavuru seni yönetir...

sisko bas

az daha siseymis vucudu neyle ortecekmis? diyet ya dulum.. tesetturun misyonu neymis? rahibeye benzemek mi? fesli tarihciniz var ya; neden baslamiyor kahraman maras dondurmasina? sen yeme

davut

tesettüre bakış açın işte bu kadar bez parçası ha o zaman bayrakta bir bez parçası sana vatanı hatırlatmıyormu....

sümeyye gül,

bu kadını bizzat tanıyorum ancak 8 krz aranacak hiç bir vasfa sahip olduğunu düşünmüyorum. kendisini bir program vasıtasıyla tanıma fırsatım olmuştu ve tepeden bakan bakışlarıyla uslüpsuz bir yaklaşım içindeydi. akademik karıyeri desen hakeza. enterasan yani. piyasada adam kalmadığının delili olsa gerek.

Akın AKINCI

Bu bayana sadece baş örtülü olduğu için görev verilmesi yanlıştır. Sadece baş örtüsünün gündeme getirilmesi yanlıştır. Verilen görevi kaldırıp kaldıramayacağı tartışılmalı, diyeceğim ama... AKP hiç bir kimseye o işin ehli olduğu için makam vermiyor.