BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,77
ALTIN 2.471,40

İşte Türkiye ile Rusya arasındaki İdlib mutabakat zaptı

Türkiye, Suriye'de bölgesel bir savaş başlatma riski olan İdlib krizini, ısrarlı diplomatik çabalarla çözerken, ezberleri de bozdu. CNN Türk, Türkiye ve Rusya arasında İdlib'e yönelik imzalanan mutabakat zaptını yayımladı. Hulusi Akar da 'İdlib gözlem noktalarındaki faaliyetlerimiz Rusya ile koordineli şekilde devam edecek.' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
hhhhhh

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kriz falan yok Bunların hepsi manipülasyon diyor insanları güldürüyor. hayret millet pahalılıktan kan ağlıyor her şey in fiyatı ikiye katlamış bu halen kriz yok diyor. bu milletle alay edin günü gelecek bu millet de sizinle alay edecek inşallah bu millet bu yönetime layık mı acaba

AS

DÜN BAZI YANDAŞ MEDYAYA BAKTIM, İDLİB DE ÇÖZÜLMÜŞ...

ABD’de siyasetçilerin, bürokratların pahalı hediye kabul etmesi yasak. Pahalı derken rakamı yüksek düşünmeyin. 50 dolarlık bir hediye almak bile yasak.

ATLANTIC

Pentagon sözcüsü Sean Robertson, İdlib'e ilişkin "IŞİD ve diğer islami teröristleri temizlemeye yönelik her ilerlemeyi destekliyoruz." diye konuştu.

Misafir

Dış basında : Mutabakat ve Türkiye'nin atacağı adım belirsiz.....

.

taraflardan biri turk digeri rus anlasma metni ingilizce..

Metin Tamer

Rusya kerhen de olsa Türkiye ile birlikte hareket etmek mecburiyetini kabul etmiş görünmekte, müştereklikte sınır Türkiye nin olunca , müşterek harekette İDLİB hakimiyeti tesis olunur. Petrolün Akdenize akıtılacağı yer arandığında İDLİB yöresine herkes sahip olmaya çalışmakta.

  • 1