BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

İşte Trump'ı Suriye için ikna eden isim

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Suriye'deki operasyonda 3 merkezin hedef alındığını söyleyerek, Suriye rejiminin kimyasal kapasitesinin yok edildiğini açıkladı. Macron, Trump konusunda da önemli açıklamalarda bulundu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Baktı herkes birşeyler yapıyor bu adam da bari iki laf da ben edeyim de önemli görüneyim demiş.

rothchild uşağı pislik

bu dangalak küresel sermayenin son uşağı çapsızın teki. tek hedefleri HATAY dır,Akdenizdir. Aman dikkat !

Erol Baron

Türkiye'ye gelebilmek için Ermenilerden izin almak gerektiğini bilmiyormusun Macron. Ha, çat kapı yapayım dersen, Fransa'ya dönüşte seni çok fena haşlarlar haberin olsun.

selman

uydurmuş keriz kendini fasulye sanıyor

Misafir

Ey vatandaş dahası da var müdahaleden bir gün önce ortamı biz yuşattık savaş felakettir olmayacak dedi. Müdahaleden hemen sonra senin de değin gibi destek verdiğini açıkladı. Bu adam böyle güvenilmez

BOZKURT

ADİ ŞEREFSİZLER, LİBYA'YA DA İLK BOMBAYI FRANSA ATMIŞTI, 125 MİLYAR DOLARIN BORCUNU DA ÖDEMEMİŞ, LİBYA ŞU ANDA KAN GÖLÜNE DÖNMÜŞ, BEBEK KATİLLERİ, ALLAH BELANIZI VERSİN, İSRAİL HER GÜN SİVİLLERİ KATLEDİYOR, BİRAZCIK İNSANLIK OLSA SİZDE EN AZINDAN BİR LAF SÖYLERDİNİZ

Misafir

Bu bozuk fransizlari o bölgeye sokmasinlar,yoksa cezayirde yaptıkları soykirimin aynısını Suriye'de de yaparlar.

Vatandaş

Hemşehrim buraya yorulmana gerek yok onbalışıyla haber sal buradaki zaten kabul eder

Vatandaş

Ey Tayyip ABD nin PKK/PYD ye verdiği silahları ne ara unuttunda Suriye müdahalesine destek verdin. Sen Brunson papazını da bırakırsın. Halka da oyun kurucusu diye yutturursun.

UYARICI

Ula macron,dünya liderimiz,sultanımız'ı kandırdığını söyleyerek bizi kandıramassın.Beraber yürüdüğünüz yollarda fazla iz bırakıyorsunuz.

  • 1