BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44

İşte siyasi partilerdeki liste istifaları

HDP'nin dışında Meclis'te grubu bulunan üç siyasi partiden de liste istifaları yaşandı. İşte listelerden çekilen milletvekili adayları;

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 23 Adet Yorum
abcd

iste devletin ve düzenin partileri ile halkin partisi hdp arasindaki fark.

erdoğanbey

yahu nişadır mı sürdüreceksin ne sürdüreceksen sürdür, ne muhabbeti bu?

bozkurt

MHPli kardeşlerim seni kaleye almayıp cevap vermemeleri ne kadar ciddi ve sorumluluk sahibi olduklarını gösterir.

Ínce Mehmet

HDP DE TAMDA TERSÍ BÍR DURUM YAŞANIYOR LÍSTELERE ĞÍREMÍYEN ÖNDE GELEN PARTÍLÍLER SOSYAL MEDYADA ARKA ARKAYA AÇIKLAMALARI ÍLE HALKA VE PARTÍYE AYNI KARARLILIKLA HÍZMET ETMEYE DEVAM EDECEKLERÍNI SÖYLÜYORLAR. Hepsini teprik ediyorum çünkü halkin ve ülkesinin çikarlarini karşiliksiz savunmak böyle bir şeydir.

Burhan Cem Uygur

Senin kalaycılara NİŞADIR sürdürdüğün belli, yorumlarımı okur okumaz yerinde oturamıyorsun hopluyorsun.. anladım..hemoroidlerini kalaycıya nişadırla yaktırmışsınız..

Burhan Cem Uygur

Senin kalaycılara NİŞADIR sürdürdüğün belli, yorumlarımı okur okumaz yerinde oturamıyorsun hopluyorsun.. anladım..hemoroidlerini kalaycıya nişadırla yaktırmışsınız..

bjk

belki de seni ve yazdıklarını kayda değer bulmuyordur MHP liler ... Çünkü boş konuşuyorsun. fazla makarnadan olsa gerek ...

Muhammet KARADAĞ

burada her yaştan mhp li var sana cevap vermemeleri yaşla yada bilgisizlikle alakalı değil seviyene düşmemek için olsa gerek. normal siyaset yapsanız edepli konuşsanız herkes cevap yazar fikrini söyler emin olun. illa yaş istiyorsan 47

bozkurt

Tam bir akıl fukarasısın mhpliler kadar aklın fikrin olsa bu kadar niye alçalıyorsunki şunu bile anlamamışsın ,MHP liler önce ülkem diyor sende onu anlayacak kapasite olmadığı için biatçılık kanuna işlermiş senin belliki akpkklısın

taşeron kamu çalışanı

Taşerona kadro yok oy yok yeni sılogan 3 katı çalış üçte bir para kazan iki dudak arasında çalış 12 yıldır bizi oyaladınız yalanlarınız ile yargı kararlarına rağmen hastanelerde sürünüyoruz artık oy yok sırtımızdan para kazanan iş tuttuğunuz patronlardan oy alın.

turan hoca

Yapmayın Allah aşkına.Onlar bizim vekilimiz.onların vekaleti bizim üstümüzde.Ayet ne diyor Allah size emanet bırakılanlara en iyi şekilde bakmayı diyor.Emeklilerden 100 er lira kesilse yeter.İşte çözüm

turan hoca

korkudan olmasın

AKP Demokrasisi

Adayları tanımayan RTE ile AD GOOGLE'dan aday tanımaya çalışarak bunu biz seçtik, siz de oy verin diyerek önümüze sürüyorlar. Tanıdığımız kişilere oy verme hakkımız yok.

Burhan Cem Uygur

Yazdığım yorumu MHP liler anlamamışlar!! anlasalardı cevap verirlerdi.Bu da şu demektir 16-17-18 vs. yaşındaki çocuklara burada MHP lehine yorum yazdırıyorlar..MHP böyle naylon içi boş aslı yok bir partidir..Demek ki buradaki MHP li yorumcuları ciddiye almamak gerekiyor..NİŞADIR SÜRDÜRMEYİ ÖĞRENECEKLER!!..ki sandalyeye oturamayacaklar...

Burhan Cem Uygur

Yazdığım yorumu MHP liler anlamamışlar!! anlasalardı cevap verirlerdi.Bu da şu demektir 16-17-18 vs. yaşındaki çocuklara burada MHP lehine yorum yazdırıyorlar..MHP böyle naylon içi boş aslı yok bir partidir..Demek ki buradaki MHP li yorumcuları ciddiye almamak gerekiyor..NİŞADIR SÜRDÜRMEYİ ÖĞRENECEKLER!!..ki sandalyeye oturamayacaklar...

islam rezdan

türkiyeye hizmet aşkı verme gayreti olanların partisi ile koltuk sevdalıları partileri birbirinden ayırt eden sonuç şimdiden milleti uyandırır umarım.hdp bir hizmet partisidir,hiç kimse sırasını beğendi veya beğenmedi partisi değil yani.selahattin demirtaş dahi genel başkan olduğu taktirde istanbuldan son sırada listede yer alsaydı aynı şefkle seçim heyacanını sürdürür ve istifa etmezdi.halk neyin ne olduğunu anlasın artık.

mhp nin hata yapma lüksü olmamalı

Murat Taşer haklıdır.İzmir gibi nüfusunun yarısı balkanlı bir kentte MHP hata yapamaz.Oktay Vural'ı anladık ama Ahmet Kenan Tanrıkulu neden dayatılıyor.

gönül bağı

hdp menfaat ya da mevki partisi değildir hdp gönül bağıya bağlanmış her türlü halkların temisl edildiği bir partidir.. hdp gösteriyor ki ayrımcı değil herkesnin dinine diline kültürüne saygı göstermek türkiyenin hayrınadiır ..

Helal rızık

Ülkemde milyonlarca insan helal rızkının peşinde asgari ücret ile geçinmeye çalışırken Meclisin kapanacağı son gece kendilerine 750 tl kıyak zam yapanlara Hakkımızı Helal etmiyoruz.

tursnbiz

Ön seçim yaparsın,öyle kafana göre değil tabi. YSK hakeminin huzurunda. Açık açık bu hakemlerin huzurunda sayar ve sırayı ilan edersin. Sıra nerede bitiyorsa oradan kesersin. Kimse de gönül koymaz. Bunu yaparsan yakınlarını seçilecek yerlere koyma hayalin sekteğe uğrar. Onun için yapamazsın. Sıraya giremeyenlerin de kullanıldık ve haksızlığa uğradık intibaını bu yolla engelleyebilirsin. Ama bunu yapamdınız.

Hayta Bekirinin Adem

2002 yılından beri seçimleri ve buradaki yorumları izlerim,kim ne yazmış diye vakit geçirmek için okurum.2002 yılından bu güne kadar kaç seçim oldu hatırlamıyorum saymadım... ama sürekli söylenen yalanlar aklımdan çıkmış değil! örneğin MHP lilerin sıkca kullandığı " Eninde sonun da AKP dağılacak" sözü..kardeşim bu yalana endeskli nasıl bir partiyi ayakta tutmaya çalışırsınız?en kestirme ve MHP üyelerini kandırma projeniz bu mu dur?AK-Parti de siyaset yapan adamlar senin kadar akıllı değil mi?hayret bir şeysiniz!!Seçimler açıklanıyor, sonuçlara bakıyorum, Ak-Parti dağılmamış ve MHP lilere nişadır'ı sürmüş, MHP liler sus pus olmuşlar.. bakıyorum yine aynı yalanla ortaya çıkıyorlar..AKP-dağılacak!!AKP her seçimde nişadır sürmeye alışmış artık, MHP lilerde nişadır sürdürmeye alışmışlar ne diyelim..MHP lilerde siyaset meydanına plan proje ile çıksalar iyi olacak!!CHP nin bile uygulanması mümkün olmayan bir sürü seçmeni sürükleyecek projesi var.

ummak

Yazık size, çok üzülüyorum ben bu gariplere.ne umdular ne buldular..

Muhammet KARADAĞ

MHP, 550 aday göstermiştir bunların 50-60'ı seçilecek, diğerleri de kendisini tanıtmış olacaklar ve gelecek 2020 genel seçimlerine hazırlık yapmış olacakladır...çalışmadam M.vekiliği olmazalınlarının terlemesi gerekmez mi?

  • 1