BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.433,17

İşte Selahattin Demirtaş'ın Kandil'den aldığı talimatlar

HDP'nin tutuklu Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ın attığı her adım için Kandil kadrosundan talimat aldığını, mahkeme dosyasına giren tapelerle kanıtlanıyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
AMED AMED

Sonlari yaklastikca, kuyruguna basilmis gibi saga-sola saldiriyorlar. BITTINIZ SIZ HIC KIVRANMAYIN.

EŞREF PAŞA NUR İÇİNDE YAT

PKK 40 YILDIR EN BÜYÜK DESTEĞİ İÇERDEN BULDU KARDEŞİM ORDUYA BÜROKRASİYE ÇÖREKLENEN CIA MOSSAD FETÖ ŞEYTAN ÜÇGENİ MÜCADELE ADINA DAĞ TAŞ DERE TEPE BOMBALANDI MİLLETİN GÖZÜNÜ BOYADILAR AKSĞ HALDE GERÇEK MÜCADELE ŞURADA 3-5 YILDIR BAŞLADI HATTA DİKKAT EDERSENİZ 15 TEMMUZDAN SONRA FETÖ TEMİZLENDİĞİ ORANDA PKK BİTİYOR ORDU İÇİNDEKİ FETÖ SÜREKLİ MUHBİRLİK YAPIYORDU BEN ASKERDE ŞAHİDİM BAŞKALARIDA VARDIR MUTLAKA,YAKINDA ÇOK YAKINDA KANDİLİN ANASINI BABASINI TOZ DUMAN EDECEĞİZ

üyee

ALLAH bunlardan korkanların bunlarla düşüp kalkanların bunlara destek verenlerin hepsini birlikte kahretsin...

MİSAFİR

ALLAH BUNLARA OY VERENLERE BELA VERSİN

Ekrem Abi

Cenabı Allah bu mübarek Ramazan hürmetine, bu paralı hain teröristleri tez elden Türkiyeden def etsin inşaallah..Dağlarda can verinde cesedinizi kaldıran bulunmasın..

Misafir

8.ci baskı.Temcit pilavı...

anonim

Allah bu ve bunun gibi insanları ıslah olacaklarsa ıslah eylesin, ıslah olmayacaklarsa belasını versin. Hainler, pirincin içindeki beyaz taşlar, karaktersiz piyonlar...

Misafir

BUNLARI AZDIRAM, ZANAYI, AHMET TÜRKÜ ORHANI HAPİSTEN ÇIKARIP VEKİL EDEN AKP DEĞİLMİ? HALA BUNLARIN SİYASET YAPMASINA MÜSADE EDEN AKP DEĞİLMİ

QWEW

BİLİNMEYEN BİRŞEYMİ?. BİLİNMEYEN BU ADAMIN NASIL C. BAŞAKANI ADAYI OLABİLDİĞİ. PKK İLE TEMASI APAAÇIK OLAN HDP NİN HALA SİYASİ PARTİ OLABİLMESİNE NASIL MÜDADE EDİLDİĞİ.

Misafir

Yalan dolan uydurma haberler bunlar yıllardır aynı şey bir bitmediniz

Misafir

Ee zaten bılıyoruz onların ne mal oldugunu

Misafir

BUNLAR ÇÖZÜM SÜRECİ DEVAM EDERKEN DEVLETİN BİLGİSİ DAHİLİNDE YAPILAN GÖRÜŞMELER BUNLARI TEMCİT PİLAVI GİBİ MİLLETİN ÖNÜNE SÜRMENİN BİR FAYDASI YOK

EFE

BU RESİMLER AÇILIM SÜRECİNDE DE BOY BOY SERVİS EDİLDİ.MEDYADA YER ALDI. O ZAMAN CİCİ ÇOCUKTU HDP VE KANDİL AHALİSİ YANDAŞ YOLDAŞ VE YOLDAŞ BASININ GÖZ BEBEĞİYDİ.APOYA SAYIN DEMEYİ SUÇ VASFINDAN ÇIKARDIK DEME ALÇAKLIĞINI GÖSTEREN KİM Dİ. NERENİZ VE NEYİNİZ DOĞRU Kİ..

TATAR

Benim anlamadığım şey bu kadar delil varken 2 yıldır neden bu adam hala mahkum olmadı? Neden bu adamın davası hala devam ediyor? Ve neden hakkında henüz bir mahkumiyet kararı olmadığı için YSK 'dan Cumhurbaşkanlığı adaylığını alabildi? Bence yargıda reform şart.

Misafir

Saray medyasının uydurmaları bunlar.Ses mes yok ortada hani nerede?

termos

Hani ses kaydı?Kayıt mayıt yok hayali basın uydurmaları.

ziya celep

temel iyi okusun. demirtaşın pkk ile ne alakası var demiş.

samsun

Adama çamur atmakla seçim kazanılmaz

Kenan

Bu tapeler uydurma. Kaldı ki, gerçek bile olsa hiçbir talimat falan içermiyor. Konuşan Kamuran Yüksek. Eğer bir talimat varsa o almış. Ikincisi çözüm Sürecinde zaten adam Kandile gidiyor. Tüm bunlar Erdoğan ve hükümetin bilgisi ve teşvikiyle oluyor. Suçlu varsa 1. Sırada RTE'dır. Eğer Türkiye'de namuslu bir yargı varsa bunları hemen tespit eder, ama yok.

MİSAFİR

DEMOKRASİ DALAVERESİ ,ACİLEN OSMANLI HUKUK SİSTEMİNİ GETİRMELİYİZ MİLLİ BİR HUKUK SİSTEMİNE ACİL İHTİYACIMIZ VAR

ASSİVAS

CHP NİN ASIL ADAYI SELAHATTİN DEMİRTAŞ I İYİ TANISIN, CHP DEKİ ATATÜRKÇÜ GEÇİNEN SHOWMENLERDE GÖZÜNÜ AÇSIN, ATATÜRKÜN PARTİSİ BÖLÜCÜ LÜLERLE BİRLİKDE? YAZIKLAR OLSUN DİYORUM.

TÜRK IRKI VAROLSUN

HEKESİN NE B.K OLDUĞUNU BU MİLLET ÇOK İYİ BİLİYOR.AHADA RESİMLER ZATEN ÇOK NET GÖRMEMEK İÇİN İKİ GÖZÜNDE KÖR OLMASI GEREKİR.EĞER 25 HAZİRANDA AKP TEKRAR İKTİDARA GELİRSE BU SEFER TIRPAN ZAMANI ONU ŞİMDİDEN SÖLEYELİM.O ÇOK ATIP TUTANLAR HESABINI VERECEKLER.

  • 1