BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,93
ALTIN 2.436,44

İşte racon çıkışının perde arkası burada bitmeyecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın racon çıkışının perde arkası ortaya çıktı. AK Parti'nin son MYK toplantısında üyeler, bazı partililere yönelik sistematik saldırı yapıldığını dile getirince Erdoğan da o yazarlara sert cevap verdi. Ayrıca racon çıkışının devamının geleceği iddia edildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Hakkı ARAR

Keşke yıllardır bir nezaket tavrı takınılsaydı. Mesela benim lisede aynı sırada birlikte oturduğum kişi zamanla akp ilçe başkanı olmuştu. "Ben siyasiyim", "sen kimsin lan", "haddini bileceksin" tavırları takınmaya başlamıştı. Bu davranışları AKP'ye zarar vermedikçe önemsemiyorlardı. Ama artık AKP çökmeye başlayınca önem verilmeye başlanıyor mu acaba?

Millet teşekkür etmiyor

Tabii MHP YE MİNNET DUYARSINIZ NE ZAMAN AKP SARSILSA TUTUYOR ÇIKARTIYOR,ALIN İÇSELLEŞTİRİN.MİLLET ADIN KONUŞMAYIN YANLIZ, salhor!!!!

salhor

Eğer başında Erdoğan bulunmasa, şu anda MHP AKP'yi temelinden yıkabilir. Yıkar ve tek başına iktidar olur. Lâkin BAHÇELİ çok şerefli. Millî menfaat uğruna ECEVİT gibi bir ENKAZ ile bile hükümet kurmadı mı? Politika, çok yüzlülük demektir; TEK YÜZÜ, MERT YÜZÜ olan BAHÇELİ'ye millet olarak teşekkür borçluyuz.

Has Akpartili

Kurluşundan beri Ak Partiyi destekleyen biri olarak diyorum ki bu çok doğru bir karar bunlar reise ve ak partiye zarar veren iğrenç tipler. Reis bunları ortadan kaldırmazsa Ak Partiyi yer yer bitirir bunlar.

ÜLKÜCÜLER

MEMLEKETTE DON GÖMLEK SİYASETİ İLE BİR YERE VARILMAZ SURİYELİLERE KİMLİK VERİLİYOR NEDE OLSA SEÇİ,MLERDE AKAPEYE OY VERECEKLER UYANIN EYY MİLLETİM UYANIN ARTIK...

ttk

2019 seçimlerinde barzanici kürt oyları için siyasi hesap yapılmamalıdır.

Misafir

çürümüş, kokuşmuş akp nin; memlekete ,iyilik güzellik namına verebilecek hiçbirşeyleri yok.akp yi, değişim adı altında, ne kadar fesh etseniz değişen hiçbirşey olmaz.akp silme çürümüş ve kokuşmuş.yeni getirecek olanlar hırlı mı?onlar; soyma ve saltanat sırası bize gelsin diye, açuçlarını ovuşturarak bekleyen yeni soyguncular.zaten memlekette ne kadar dalavereci varsa akp li olmuş.katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini çektiğim cinsine çeker,demişler.

ATMACA

DİK DUR EĞİLME DOĞRULARI BİLEN BU MİLLET SENİNLE TÜRKİYE HAYEL BİLE EDEMİYECEĞİ HER ŞEYİ SİZİN DÖNEMİNİZDE GÖRDÜ GÖZÜ YAPILANLARI GÖRMEYENLER YALAN KONUŞANLAR İNKAR EDENLER BİZİMLE OLMASIN ALLAH BİLE BÖYLE KİŞİLERİ SEVMEZ BU YOLLAR HAVA ALANLARI OKULLAR HASTANELER İMFEYE BORC HASTASINI BAKANA SAKATA YAŞLIYA DÜŞKÜNE PARA 15 SENEDE BUNLAR OLDUMU OLDU NEDEN 2000 ÖNCESİ YAPILMADI BU KOCA REİS DEFİNE Mİ BULDU TÜRKİYEYİ EKONOMİYİ İYİ YONETTİ KASAYI DOLDURDU MİLLETİN GÖNLÜNÜ KAZANDI

Misafir

1)erdoğan içte ve dışta herkesle kavgalı.çok bağırıyor,sesi çıkıyor diye seçtiniz de elinize ne geçti?memleketin dış itibarı sıfır.ekeonomi dipte,enflasyan fırladı.hayat pahalılığı, her gün daha da artıyor.adam kayırmalar,aklaksızlıklar,talan ve yolsuzluklar,rüşvet almaların önü kesilemiyora,arttıkça artıyor.zorbalar vatandaşın sırtına binmiş ,istediklerini yapıyor.memlekette can-mal-ırz güvenliği kalmadı.yabancılar yatırım yapsın,memlekete turist gelsin,ihracatlar yükselsin diye nerede ise toplu duaya çıkacaksınız.türkiye sınırları içine kapanıp kalmanız yakındır.

saraylı

Nasıl bir söylem nasıl bir mantık nasıl bir devlet adamlığı anlamamak mümkün değil Millet rbaşına seçtiklerini racon kessin lüfk ve şatafat içinde millete hükmetsin diye seçmiyor kendisine hizmet etsin ülkenin borçlarını ödesin ülke kaynaklarını eşit bir şekilde hakca dağıtsın diye seçiyor 39 yaşındaki oğlancıkları dolar milyoneri olsun diye değil elin suriyelisini ginelisini afganlısını ülkeye sokup bu milletin parasıyla yaşaması için seçmiyor.

vatan

akp de işler böyle yürümüş demekki başkesenler çogalmış

vatan

akp de işler böyle yürümüş demekki başkesenler çogalmış

vatan

akp de işler böyle yürümüş demekki başkesenler çogalmış

Misafir

2)yeniler, yeni ahlaksızlıklarla köşe olup ahlaksızlıkları ifşa oluncaya kadar epey zaman geçecek.o kadar zaman erdoğan a yeter zaten.aynı ifşalar açığa çıktıktan sonra aynı bayat numaralara devam.değişiklik adı altında yeni dalaverelere,yeni düzenlara,yeni ahlaksızlıklara devam.erdoğan ın,dalavere çarkı döner mi dersiniz?hiç tahmin etmiyorum.akp tabanı her şeyin farkında ve erdoğan dan bir hayli rahatsız.hatt; başımıza belaya sokuyor, ondan kurtulmak gerek diye düşünenler çok fazla.değişim adını verdiği partideki fesh için, geçti bor un pazarı diyen akp taban sayısı gittikçe artıyor.erdoğan ,eski günlerini çok arayacak galiba.başkanlık seçimini kaybetme ihtimali çok fazla.

Misafir

1)bu racon mevzusu,erdoğan ın yeni bir propaganda aracı oldu.bütün yalakalarına muhaliflere ve yabancı devlet görevlilerine saldırın emrini veren erdoğan,yıllardır racon kesmeyi teşvik eden erdoğan,şimdi köroğlu kılığına büründü.güya, haksızlığa karşı.kamuoyuna şirin gözükme derdine düştü.akp içinde yapmak istediği partiyi fesh etme operasyonunun altında da bu yeni dalaveresi yatıyor.bunlar eföcü,bunlarda metal yorgunluğu var,bunlar yolsuzluk yaptı-ahlaksızlık yaptı-rüşvet aldılar söylemi ile perde arkasında kalmış üyelerini getirecek.yeni akp ,yeni vizyon,yeni türkiye saftata reklamları ile işi kıvıracağını düşünüyor.

fikret boduroğlu

2019 da seçimi kazanamazsa yargılanacağını ,aklanamazsa hapse gireceğini ,belki de ömrünün sonuna kadar hapiste kalacağını düşünmediğini sanmıyorum.vatandaş olarak benim görevim kendisine ve partisine oy vermeyerek yargılanmasına yardımcı olmaktır.

oldumu

Aydemir Akbaşın tabiri ile 'Safi rüzgar'.Resimlerle pozlarla bir yüceltme yapılmaya çalışılıyor yandaş medya tarafından.Ama gel gelelim kılıçdaroğlunun ''gel istediğin kanalda tartışalım sen 30 dakika ben 10 dakika'' dediğinde ortalarda kimse yok.

Misafir

reisimizin her zamanki takdiği kullan tepki çekince hemen sat

erman

Kendi geleceği için milleti Ak Parti den soğutuyor. Hiç başka yerde arama önce damattan başla

Misafir

bana ne.... aepecilerin derdi bizi mi gerdi ya??? milletin derdi aş, iş, güvenlik; bunlar kendi aralarında itişip kakışıyorlar....

Misafir

gidiyooooorrrrrr..........

  • 1